Hcg degeri yavas yukselip gebeligi saglikli ilerleyenler

Kizlar yardim en son adet tarihim 20 aralik
26 ocak beta 3.000 küsür
29 ocak beta 5.800
31 ocak beta 8.000 küsür degerleri az yukselenler ne olur bir aciklamasi var mi gecen ay kimyasal gebelik gecirdim

Arkadaşlar bende dayanamayıp adetimden üç gün önce baktırdım 5.8 çıktı değerim adetime birgün kala ise 5.3 çıktı daha öncekiler <1. Gösteriyodu yükselme ihtimali varmı yarın adet günüm sanırım tutunma gerçekleşiyo şuan o yüzden mi böyle??

Asfghb

Bende de aynı durum var canım malesef bende bekliyorum ama bu dış gebelik değil dış gebelikde bu şekilde artma olmazmış bana böyle dediler. Senin ultrasonda kesen gözüktü mu. Benim kesen alttan baktıklarında bile gözükmedi ve beklenmeli dedi sağlıksız ilerliyomus. Rabbim yardımcımız olsun

Sonucunuz ne oldu bende ayni durumdayim

Merhaba beta hcg yavs ılerlemıs saglıklı bır sekılde cocugunuzu kucagınıza aldınız mı bende aynı durumdayım

Beta hcg yavas mı ılerlemıstı benım yavas gıdıyor merak etttım

Benim beta hcg değerim düzenli olarak artmadı. Bazen %30 bazen %60 şeklinde bazen %10 şeklinde.. üç doktor ile görüştüm. 5. Hafta olduğu için ve kese görünmediği için dış gebelik olabilir diyende oldu boş gebelik diyende. Her türlü sağlıksız gebelik denildi. 6 haftaya kadar bekledim. Dış gebelik iğnesi vuralım dediler ama gebelik için 6 ay ara vermem gerekecekti. Kürtaj yapalım ve sonra beta hcg değerine bakalım düşerse gebelik rahimde gelişmiştir ve bebek sağlıksız olduğu için gelişmemiştir deriz diyen doktoru dinledim öyle de oldu. Dış gebelik değilmiş. Kürtaj oldum. Beklemek benim içinde riskli olacaktı. Sağlıksız bir gebelik olacağı için çaremde kalmadı. Sizin kaçıncı hafta ve değerler nasıl? Herkeste aynı şey olacak denilmez her gebelik farklıdır.

Slm konu eski ama ben yeniyim
Pazartesi 6.9
Çarşamba 30.3
Cuma 52.23
Pazar 62.7 sizce yükselir mi reglime 3 gün var daha çok erken öğrendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…