Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana az gibi geldi geç döllenme olabilirKızlar merhaba pazar günü regl olmam gerekiyordu olmadım o yüzden kan verdim 19,80 çıktı
Bugün tekrar kan verdim 55,40 çıktı sizce normal mi ilerliyor?
Gebeliğiniz nasıl ilerledi acaba ben de adete 2 gün kala 34.7 ile öğrendim sağlık ocağındaki doktor değer çok düşük dedi bir hafta sonra kan vericem moralim bozulduKızlar merhaba pazar günü regl olmam gerekiyordu olmadım o yüzden kan verdim 19,80 çıktı
Bugün tekrar kan verdim 55,40 çıktı sizce normal mi ilerliyor?
Değerin düşük çıkması moralinizi bozmasın 2 günde 2 katı artması lazım düzenli artarsa sorun yok zatenGebeliğiniz nasıl ilerledi acaba ben de adete 2 gün kala 34.7 ile öğrendim sağlık ocağındaki doktor değer çok düşük dedi bir hafta sonra kan vericem moralim bozuldu![]()
Çok saolun inşallahDeğerin düşük çıkması moralinizi bozmasın 2 günde 2 katı artması lazım düzenli artarsa sorun yok zaten![]()
Merhaba yeni gördüm doğurdum ben 7 aylık olcazGebeliğiniz nasıl ilerledi acaba ben de adete 2 gün kala 34.7 ile öğrendim sağlık ocağındaki doktor değer çok düşük dedi bir hafta sonra kan vericem moralim bozuldu![]()
Allah bağışlasın ben de son ayıma giricem inşallah kavuşmaya az kaldiMerhaba yeni gördüm doğurdum ben 7 aylık olcaz![]()
rabbim sağ sağlim kavuştursun inşallahAllah bağışlasın ben de son ayıma giricem inşallah kavuşmaya az kaldi![]()
Hayır canım doğal yolla kaldım çatlatma iki kere denedik tutmadıCatlatma ilemi hamile kalmistiniz