hcg değeri

shresrr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2015
273
315
33
Merhaba

Hamile olduğumdan şüphelenip eczaneden test aldım 2. Çizgi silik çıktı ertesi gün yani dün adetim 2 gün gecikmeli olarak oldu ama herzamankine göre kanamam çok az bugünde bitti gibi .bu sabah kan testide yaptırdım değeri 4.32 çıktı sonuç ne anlayamadım klinikteki doktor 10 gün bekle yine yap dedi ama zaman geçmez o zamana kadar . Sizce sonuç nediiir ?

Merhaba

Hamile olduğumdan şüphelenip eczaneden test aldım 2. Çizgi silik çıktı ertesi gün yani dün adetim 2 gün gecikmeli olarak oldu ama herzamankine göre kanamam çok az bugünde bitti gibi .bu sabah kan testide yaptırdım değeri 4.32 çıktı sonuç ne anlayamadım klinikteki doktor 10 gün bekle yine yap dedi ama zaman geçmez o zamana kadar . Sizce sonuç nediiir ?
Bence Allahin izniyle hamilesin :)

kanaman olduysa hamıle olma rıskın azdır.
çubuklar bazen yanıltıyor

kanaman olduysa hamıle olma rıskın azdır.
çubuklar bazen yanıltıyor
Ama çok kısa sürdü kanamam 1 gün çook az oldu şimdi kahverengi leke gibi yok sayılır ve kan testi değeri kafamı karıştırdı benim 4.32 çıktı . Olabilirde olmayabilirde dediler.bide iki gündür belim ağrıyor .dayanılmıcak gibi değil ama ağrı rahatsız ediyo

cnm inş hamilesindir ama değerin düşük çıkmış.. sen yine de çok ümitlenme herşeye hazırla kendini.. kimyasal gebelik gibi görünüo.. ama umarım değerin yükselir ve sağlıklı bir gebelik olur

:) hayırlısı inşallah... bel ağrısının olması normalmi bi bilgin varmıı ?
Yani hamile 2 yakinim var ikisi de adet olcakmis gibi agri cektiklerini soylemislerdi. Bana normal gibi geldi. Ben de ayniyim hcg dusuk cikti amanilk kez adetim gecikti ve kasik agrisi yasiyorum genelde sol tarafta..bakalim hayirlisi olur insallah hepimiz icin :)

Yani hamile 2 yakinim var ikisi de adet olcakmis gibi agri cektiklerini soylemislerdi. Bana normal gibi geldi. Ben de ayniyim hcg dusuk cikti amanilk kez adetim gecikti ve kasik agrisi yasiyorum genelde sol tarafta..bakalim hayirlisi olur insallah hepimiz icin :)
Benim arada sol ağrıyo arada sağ ama bel ağrısı kesintisiz anlamadım valla beklicez yapcak bişy yok :)

Merhaba

Merhaba

2. çizgi benim de silik çıkmıştı ama hcg değeri 100 lerin üzerinde olması gerekiyo yine bilemiyecem . doktor bekle dediyse yapacak bir eşy yok

genelde 5 in üzerinde hamilelik olduğu söylenir ama belki sizinki geç döllenme olmuş olabilir o yüzden değeriniz de 5 e yakın çıkmıştır gördüğünüz kanama da yerleşme kanamasıdır. doktorun dediği gibi beklemekten başka çare yok. umarım hamilesinizdir =)

İdrar testini tekrarla bence. Varsa gebelik, artık daha koyu çıkması lazım:KK66:

hamılemısın naptın?
Dün kadın doğuma gittim cıks bişy yok :) değer o gün hastalandığım için öyle çıkmış.zaten 20-25 olması lazım en az hamile olman için dedi . testtede sorun vardı heralde hamilelikle ilgili hiçbir belirti yok dedi

benimde 17sinde 3.67 çıktı o zaman adetime 4gün vardı yarın tekrar kan vericem ümitlenmiştim bende ya acaba benimkide mi negatif off yarını nasıl bekliycem ben:KK43:

benimde 17sinde 3.67 çıktı o zaman adetime 4gün vardı yarın tekrar kan vericem ümitlenmiştim bende ya acaba benimkide mi negatif off yarını nasıl bekliycem ben:KK43:
dirrk doktora git canım en sağlıklı bilgiyi öyle alırsın

Mrb benim değeri 128.9 çıktı. Adetim 5 gün geçti. Nette kötü yorumlar var.canim çok sıkıldı dış gebelik ihtimali varmi.doktor ultrasonda göremedi. Ama bna vitamin verdi ters bişey olsa verirmiydi.

Mrb benim değeri 128.9 çıktı. Adetim 5 gün geçti. Nette kötü yorumlar var.canim çok sıkıldı dış gebelik ihtimali varmi.doktor ultrasonda göremedi. Ama bna vitamin verdi ters bişey olsa verirmiydi.
merhaba canım canını hiç sıkma daha bebek çok yeni değerin düşük daha görünmez 6 haftadan sonra görünür rahat ol:KK66:

X