- 20 Mayıs 2020
- 1.857
- 3.244
- 133
- 33
- Konu Sahibi cennetciim051215
-
Birkaç kez ver 2 katı artıyorsa bekle canım iyice yükselsin ki kese görünsünDoktor haftaya cuma gel demisti ama sonucu gormeden dedi tabi.. ama ben dayanamam cumartesi ogleden sonra yine kan vericem..
Dikkat edicem canim cok tesekkur ederim destegin icin sen bana umut verdin
Ole yapicam cnm valla.hala tedirginim cunku... insallah cnm insallah sende bebegini sag saglim alirsin insallah kucaginaBirkaç kez ver 2 katı artıyorsa bekle canım iyice yükselsin ki kese görünsünCanımsın çok mutlu olasın inşallah kucağına sağlıkla alasın inşallah
İnşallah canımmmmOle yapicam cnm valla.hala tedirginim cunku... insallah cnm insallah sende bebegini sag saglim alirsin insallah kucagina
Merhaba değeriniz 13,88 çıktığında idrar testinde çizgi çıkmış mıydıKizlar bata 4 gun kala bugun 13,88 cikti..doktor ic acici konusmadi..gec dollenme ihtimalide yok cunku 1 gun degerlendirdik.. sizde de bu sekilde olup ilerledimi gebeliginiz ??
evet canım çıkmıştı ama erken gebelik testide çıkmıştı ..adı predictor early .. kaset testlerde 2 gün sonrasında anca belirdi.Merhaba değeriniz 13,88 çıktığında idrar testinde çizgi çıkmış mıydı
merhaba benimde adet günüme 3 gün var dün akşam verdiğim kan testi 33 çıktı idrarda silik çizgi ile öğrendim.3 gün kala böyle bir değer çıkması az kimyasal ihtimali olabilir mi ? Özel bir labaratuvarda yaptırdım kadın değer çok az dedi umutlanmayın dedi çok üzüldümevet canım çıkmıştı ama erken gebelik testide çıkmıştı ..adı predictor early .. kaset testlerde 2 gün sonrasında anca belirdi.
Önemli olan güzel artış olması değerin bi önemi yok diye biliyorum , tebrik ederimmerhaba benimde adet günüme 3 gün var dün akşam verdiğim kan testi 33 çıktı idrarda silik çizgi ile öğrendim.3 gün kala böyle bir değer çıkması az kimyasal ihtimali olabilir mi ? Özel bir labaratuvarda yaptırdım kadın değer çok az dedi umutlanmayın dedi çok üzüld.
Canım bende pek anlamıyorum fakat benim adetime 4 gün kala 13,88 di .. yani hemen hemen benle aynı durumdasın.. ben 2 gün sonra yani dün tekrar kan verdim değerim 68 e çıktı.. güzel artış oldu fakat hala kimyasal mı die tedirginim açıkcası.. ben yarın yine vericem kan artmışmı diye.. yani sende imkanın var sa yarın ver kan değerin 2 kat artarsa umut var demektir.. belkide senin geç döllenmedir.merhaba benimde adet günüme 3 gün var dün akşam verdiğim kan testi 33 çıktı idrarda silik çizgi ile öğrendim.3 gün kala böyle bir değer çıkması az kimyasal ihtimali olabilir mi ? Özel bir labaratuvarda yaptırdım kadın değer çok az dedi umutlanmayın dedi çok üzüldüm
teşekkür ederim :)Önemli olan güzel artış olması değerin bi önemi yok diye biliyorum , tebrik ederim
Testim buda inşallah vardır ve sağlıklıdır.Yarın bende vereceğim kanCanım bende pek anlamıyorum fakat benim adetime 4 gün kala 13,88 di .. yani hemen hemen benle aynı durumdasın.. ben 2 gün sonra yani dün tekrar kan verdim değerim 68 e çıktı.. güzel artış oldu fakat hala kimyasal mı die tedirginim açıkcası.. ben yarın yine vericem kan artmışmı diye.. yani sende imkanın var sa yarın ver kan değerin 2 kat artarsa umut var demektir.. belkide senin geç döllenmedir.
Silik çizgi görünüyor bence 2 gün daha bekle derim :)Testim buda inşallah vardır ve sağlıklıdır.Yarın bende vereceğim kan
O kadar korkuyorum mi kimyasal olucak diye bunda 6 ay önce kimyasal geçirdim bu ay klomen kullanmıştım akşıma getirmeden edemiyorum cok sabırsızım 9 aydır bekliyorumSilik çizgi görünüyor bence 2 gün daha bekle derim :)
kimyasal gebeliğinde değerlerin nasıl ilerlemişti ?O kadar korkuyorum mi kimyasal olucak diye bunda 6 ay önce kimyasal geçirdim bu ay klomen kullanmıştım akşıma getirmeden edemiyorum cok sabırsızım 9 aydır bekliyorum
5 ile öğrendim 17ye cıktı en fazla sonra hemen kanamam başladıkimyasal gebeliğinde değerlerin nasıl ilerlemişti ?
Adetin gecmismiydi ole mi ogrenmistin5 ile öğrendim 17ye cıktı en fazla sonra hemen kanamam başladı
Evet geçmişti 1 günAdetin gecmismiydi ole mi ogrenmistin
Ama 33 çıktıgın da daha adetine 3 gün vardı sanırım .. oyuzden kendimizi şimdiden yıpratmayalım..korkuyosun ben gibi sen de biliyorum ama bekleyip görmekten de başka çaremiz yok ..Evet geçmişti 1 gün
Canımm ben sana bişey daha sorucamİnşallah canımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?