HCG DEGERIM 13,88

Doktor haftaya cuma gel demisti ama sonucu gormeden dedi tabi.. ama ben dayanamam cumartesi ogleden sonra yine kan vericem..
Dikkat edicem canim cok tesekkur ederim destegin icin sen bana umut verdin
Birkaç kez ver 2 katı artıyorsa bekle canım iyice yükselsin ki kese görünsün Canımsın çok mutlu olasın inşallah kucağına sağlıkla alasın inşallah

evet canım çıkmıştı ama erken gebelik testide çıkmıştı ..adı predictor early .. kaset testlerde 2 gün sonrasında anca belirdi.
merhaba benimde adet günüme 3 gün var dün akşam verdiğim kan testi 33 çıktı idrarda silik çizgi ile öğrendim.3 gün kala böyle bir değer çıkması az kimyasal ihtimali olabilir mi ? Özel bir labaratuvarda yaptırdım kadın değer çok az dedi umutlanmayın dedi çok üzüldüm

Önemli olan güzel artış olması değerin bi önemi yok diye biliyorum , tebrik ederim

Canım bende pek anlamıyorum fakat benim adetime 4 gün kala 13,88 di .. yani hemen hemen benle aynı durumdasın.. ben 2 gün sonra yani dün tekrar kan verdim değerim 68 e çıktı.. güzel artış oldu fakat hala kimyasal mı die tedirginim açıkcası.. ben yarın yine vericem kan artmışmı diye.. yani sende imkanın var sa yarın ver kan değerin 2 kat artarsa umut var demektir.. belkide senin geç döllenmedir.

Testim buda inşallah vardır ve sağlıklıdır.Yarın bende vereceğim kan

Eklentiler

• 9A517097-C5FA-4A27-8A7A-F654AA37CA43.webp
    9 KB · Görüntüleme: 36
O kadar korkuyorum mi kimyasal olucak diye bunda 6 ay önce kimyasal geçirdim bu ay klomen kullanmıştım akşıma getirmeden edemiyorum cok sabırsızım 9 aydır bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…