- 13 Temmuz 2009
- 2.280
- 1.822
- 448
- Konu Sahibi November 22
-
Benim adete 3 gün kala 14 çıktı. Ama yükseldi sonradan. Bi gün kala aşağı yukarı senin değerlerinde olmuştur benimki de.2013 te iki 2016da 1 kimyasal gebelik yaşadım. Gectigimiz kasimda 12 haftalik bebegimin kalbi durdu. Yani 4 kayip gebelik oldu. Su anda 23 subattan bu yana idrar testlerim hep pozitif diye kan verdim. Yarin bat günüm. Hcg 30 çıktı. Kalakaldim..insanlar iki cizgi icin bekler ben görsem bile sevinemiyorum artık. Var mi ihtimal hic böyle olan oldu mu arkadaslarim ya bata yakin 30 cikmasi hayra alemet degil biliyorum
Umarim sizin gibi olayim...hamile kalamamak degil sorunum... Kalmıyor benimle... Simdi de icim icimi yiyor acaba yine kurtaj mi gerekir diye. Umarim saglam bir bebektir ve benimle kalır bu seferBenim adete 3 gün kala 14 çıktı. Ama yükseldi sonradan. Bi gün kala aşağı yukarı senin değerlerinde olmuştur benimki de.
Bende onu düşündüm. Ben çok korktum 3 farklı doktor bana kimyasal dedi. Canımdan can gitti o zamanlar. Çok zor. İnşallah sağlıklıdır gebeliğin ve devamı gelir.Umarim sizin gibi olayim...hamile kalamamak degil sorunum... Kalmıyor benimle... Simdi de icim icimi yiyor acaba yine kurtaj mi gerekir diye. Umarim saglam bir bebektir ve benimle kalır bu sefer
Sizim kacinci gün 14 tu değeriniz?Bende onu düşündüm. Ben çok korktum 3 farklı doktor bana kimyasal dedi. Canımdan can gitti o zamanlar. Çok zor. İnşallah sağlıklıdır gebeliğin ve devamı gelir.
Yumurtlamanın 11nci günü. Bat'a 3 gün kalaSizim kacinci gün 14 tu değeriniz?
Canım bu kayıplarında herhanhi birşey çıktı mı? Sebep bulundu mu?2013 te iki 2016da 1 kimyasal gebelik yaşadım. Gectigimiz kasimda 12 haftalik bebegimin kalbi durdu. Yani 4 kayip gebelik oldu. Su anda 23 subattan bu yana idrar testlerim hep pozitif diye kan verdim. Yarin bat günüm. Hcg 30 çıktı. Kalakaldim..insanlar iki cizgi icin bekler ben görsem bile sevinemiyorum artık. Var mi ihtimal hic böyle olan oldu mu arkadaslarim ya bata yakin 30 cikmasi hayra alemet degil biliyorum
Benim de 13.gün 30 cikti bugünYumurtlamanın 11nci günü. Bat'a 3 gün kala
Bir saglam gebeligim oldu 5 kayip dışında kizim suan 3 yasina girmek üzere. Doktorum pihtilasmaya yatkin olduğumu tespi etti o nedenle gebelik boyu corapsin ve göbekten igne oldum. Bu sefer de durumu bildigimden t ovulasyon günümden bu yana coraspin ictim ama deger bu çıkınca moralim bozuldu tamam 5in üstü gebelik ama iyi bir gebelik genelde adet günü 100 ustu hcg oluyorCanım bu kayıplarında herhanhi birşey çıktı mı? Sebep bulundu mu?
Ayni sayılırBenim de 13.gün 30 cikti bugün
Bir saglam gebeligim oldu 5 kayip dışında kizim suan 3 yasina girmek üzere. Doktorum pihtilasmaya yatkin olduğumu tespi etti o nedenle gebelik boyu corapsin ve göbekten igne oldum. Bu sefer de durumu bildigimden t ovulasyon günümden bu yana coraspin ictim ama deger bu çıkınca moralim bozuldu tamam 5in üstü gebelik ama iyi bir gebelik genelde adet günü 100 ustu hcg oluyor
Canım şuan coraspin yeterli mi peki? Bazen öğrendikten itibaren iğne kullanmak gerekiyor. Bunun dışında anlaşılan tecrübelisin değeri takma çünkü 13 ke bile öğrenip sağlıklı şekilde devam edenler var önemli olan düzenli artış yoksa herkeste her gebelikte çok farklılık gösteriyor değer. Rabbim en iyisini bilir aklından kötü düşünceleri at şuan kimyasal düşük yapan biri olarak rica ediyorum içini ferah tut çok su iç bol bol dinlen çokca dua et inşallah sağlıklı bir şekilde devam eder caım gebeliğin korkmaBir saglam gebeligim oldu 5 kayip dışında kizim suan 3 yasina girmek üzere. Doktorum pihtilasmaya yatkin olduğumu tespi etti o nedenle gebelik boyu corapsin ve göbekten igne oldum. Bu sefer de durumu bildigimden t ovulasyon günümden bu yana coraspin ictim ama deger bu çıkınca moralim bozuldu tamam 5in üstü gebelik ama iyi bir gebelik genelde adet günü 100 ustu hcg oluyor
Hem igne hem coraspin alıyordum ama 12.haftada durdu kalbi. Genetik incelmeye gitti ama bebekte bakteri urememis bu nedenle bilgi alinamadi test bosa gitti. Ensesi kalinlasmis dedi doktor turner sendromundan şüphe etti.Kimyasallar da mi pihtilasmadan acaba?
Peki 12 haftalık olanda asprin kullanmadınız mi?
Son gebelikten artan 8 ignem vardi dün igneye de başladım nolur nolmaz diye once çarşamba yeniden test vereyim diyorum sonuca göre doktorumu arar muayene olurum ya da igneyi keser dusmesini beklerimCanım şuan coraspin yeterli mi peki? Bazen öğrendikten itibaren iğne kullanmak gerekiyor. Bunun dışında anlaşılan tecrübelisin değeri takma çünkü 13 ke bile öğrenip sağlıklı şekilde devam edenler var önemli olan düzenli artış yoksa herkeste her gebelikte çok farklılık gösteriyor değer. Rabbim en iyisini bilir aklından kötü düşünceleri at şuan kimyasal düşük yapan biri olarak rica ediyorum içini ferah tut çok su iç bol bol dinlen çokca dua et inşallah sağlıklı bir şekilde devam eder caım gebeliğin korkma
Hem igne hem coraspin alıyordum ama 12.haftada durdu kalbi. Genetik incelmeye gitti ama bebekte bakteri urememis bu nedenle bilgi alinamadi test bosa gitti. Ensesi kalinlasmis dedi doktor turner sendromundan şüphe etti.
Aynen canım tedbir amaçlı kullan hayırlı haberlerini bekliyorum inşallahSon gebelikten artan 8 ignem vardi dün igneye de başladım nolur nolmaz diye once çarşamba yeniden test vereyim diyorum sonuca göre doktorumu arar muayene olurum ya da igneyi keser dusmesini beklerim
Crinon diye bir jel vermişti son gebelikte progesteron icin 7 8 tane var elimde acaba kullansam mi. Su an hangi dokrora gitsem kese görülmeyeceği icin bekle diyecek zatenOnun dışında tutunmaya ilgili bişey kullansın mi progestan gibi. Ya da başka bişey.
Bu arada geçmiş olsun. Inşallah bu seferki sağlıklı olur. Bende 2 kimyasal yaşadım ve tedurginim
Crinon diye bir jel vermişti son gebelikte progesteron icin 7 8 tane var elimde acaba kullansam mi. Su an hangi dokrora gitsem kese görülmeyeceği icin bekle diyecek zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?