• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hcg değerim 757 den 588 düşmüş çok kötüyüm

canım çok geçmiş olsun kolay değil ama kendini fazla üzmemeye çalış vücudun zaten biraz zor bir dönemden geçiyor Allah bir daha verir inşallah sağlıkla kucağına alırsın bu defa

canım benim çok geçmiş olsun üzülme sen,bende 2 tane düşük yaptım biri 6 haftalık,diğeri 3 haftalıktı şimdi bütün talihleri yapıyorum,düşük sebebi öğrenmek için...kendini bırakma...2 ay sonra tekrar denersın..inşallah sağlıkla kucağına alırsın bu sefer.

arkadaşlar bebeğimi kaybettim...şuan çok kötüyüm doktorumla görüştüm 6 haftalık olduğu için kan yoluyla atarsın dedi ve ölede oldu şuan çok sancım var...
bana bugünlerde destek olan bana güç veren ailem onları çok seviyorum
Sizede çok teşekkür ederim beni cevaplandırdığın için...
umarım herşey yoluna girer ve tekrar bebişim olur çok heveslendim ama yıkıldım birdaha kimseye sölemeyeceğim..kafamada hiçbirşey takmayacağım

geçmiş olsun cnm a.s.
seni çok iyi anlıyorum bitanem ben de p.tesi günü 2 haftalık bebğimi düşürdüm ve bugun ayağa kalktım 2 gün hastanede kaldım gözetim altında tuttular..
allah sabır versin bize cnm..çok kötü birşey bnmde çok ağrım oldu inanılmazdı..
çok kanamam oldu komfer ve aksef ve birde antıbiyotik verdiler ilaç olarak komfer'i 2 ay boyunca kullanıcm ..
bizde 2 haftada öle umut bağlamıştıkki senağlamaanlatamam öyle sevinçlydik ki birde geçen hafta eşimin d.günüydü ben ona süpriz yapmıştım :çok üzgünüm:
hevesimiz yarım kaldı ... :çok üzgünüm: umudumuzu yitirmicezz AsLLaaa:1hug:
ben de aynen görene kadar sağlıklı olduğundan emın olana kadr kimseye bişi demicem :1no2: inşallah tekrar bebşimiz olur :Saruboceq: benden birde parça düştü onuda patolojiye gönderdiler neden düştü diye araştırcklrmış..sana bişi dediler mi ?? tekrar gebe ne zamandan sonra kalailirmişiz ??bana doktorum bişi demedi ??Şeniz

arkadaşlar bebeğimi kaybettim...şuan çok kötüyüm doktorumla görüştüm 6 haftalık olduğu için kan yoluyla atarsın dedi ve ölede oldu şuan çok sancım var...
bana bugünlerde destek olan bana güç veren ailem onları çok seviyorum
Sizede çok teşekkür ederim beni cevaplandırdığın için...
umarım herşey yoluna girer ve tekrar bebişim olur çok heveslendim ama yıkıldım birdaha kimseye sölemeyeceğim..kafamada hiçbirşey takmayacağım

senı cok ıyı anlıyorum canım ama bundada vardır bı hayır saglıklı olsaydı dusmezdı,zaman herseyın ılacı gecmıs olsun

canım çok çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda kendini toplarsın... kendini çok yıpratma herşeyde bi hayır vardır.. bende ilk bebeğimi 6 haftalıkken kaybetmiştim.. doktorum küretaj gerektiğini söyledi ve kürtaj yapıldı en azından sen kürtaj olmadan atlatmışsın... hiç üzme kendini ikinciye hamile kalınca bebişin sana herşeyi unutturacak. ben düşükten sonra 2 ay korundum doktorum öyle söylemişti... sonra korunmayı bırakınca 6. ayda hamile kaldım... sende en kısa zamanda hamile kalıp sağlıklı bir şekilde yürütürsün inşallah.... doktorun söylemiştir mutlaka ama ben gene hatırlatim... hamile kalmaya karar verdğin andan itibaren günde 0.4 mg. folik asit kullanman gerekiyo... bu vitamin gerçekten gerekli... düşük riskini bebekteki sakatlık riskini çok azaltıyo bilgin olsun canım....sağlıkla kal

benimde 67-50 den dörtgün sonra 15 e düştü doktorum düşük yaptığımı söledi ve ikigün sonra tekrar test istedi açıkcası hala umudum var :(

Gecmis olsun canim....
Bebegine cok üzüldüm....
Benimde ilk bebegim gelismedigi icin kürtaj olmustum....
En yakin zamanda birdaha hamile kalmani dilerim canim....
Moralini yüksek tut ve sükretki tedavisiz hamile kalabiliyorsun...
Kendine cok iyi bak canim...
:teselli:

Back
X