hcg değerim 77.5

aysedere

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2016
21
9
1
39
Slm kızlar günüme 4 gün varken dr gittim şüphe olunca test yapıldı değerim 77.5 bana değer az gibi geldi sizce nasıl şüpheli ilişki 12 martta yaşandı en son adet günümde 1 marttı sizce değer yükselirmi perşembe sabah evde test yaptım gölge gibi bişeydi şimdi yaptım daha belirgin ne olur değerimin yükseleceğini söyleyin kızlar

Hayirli olsun diyrbilirim:)

İliskiden 15 gun sonra degerim 164 cikmisti. Bu durumda sizin 13. Gun 77 cikmissa 15. Gun 150 civari olacaktir. Yani hamilrsin diyebilirim:)

Hayirli olsun diyrbilirim:)

İliskiden 15 gun sonra degerim 164 cikmisti. Bu durumda sizin 13. Gun 77 cikmissa 15. Gun 150 civari olacaktir. Yani hamilrsin diyebilirim:)
Ayy canımm çok saol vakit ayırdın yazdın çok teşekkür ederim inşallah dediğin gibidir ve bebişim vardır rabbim isteyen herkese versin

Canım kusura bakma ama şu kelimeden gıcık aldığımı söylemeden edemeyecem.bana değerim az gibi geldi ne???kime neye göre???hcg degerleri hafta hafta belli aralıklarda olur.internetten araştırırken görürsün.bazi insanların geç döllenme si oluyor onların ki çok düşük çıkıyor mesela.ben öğrendiğimde 69 du.ve benim hiç aklıma gelmedi bu değer düşük diye.doktorda aynı şekilde..herşey yolunda..hamilesin.bu kadar takılmayın.allah sağlıklı haberlerini almayı nasip etsin .

benimde 115 di ilki zaten doktora gittinizde test yapmıyor bile ultrasonda bakıyor keseyi goremezse belki tekrar test ister onemli olan degerin yukselmesi

Hayırlı olsun iki güne bir iki katı artış olması gerek artık o kendi artar tadını çıkar

Saol canım bilgi verdiğin için daha önce 1 düşük bir kimyasal gebelik yaşayınca insan ister istemez korkuyo ben sadece normal olup olmadığını öğrenmek istemiştim teşekkür ederim

Benim regle 5 gun kala 14.86 idi degerim suan 9 haftalik hamileyim. Tebrik ederim saglikla gelissin bebeginiz kucaginiza alin insallah. Önemli olan 2 gunde bir iki kati artis olmasi degeriniz düşük degil.

Benim regle 5 gun kala 14.86 idi degerim suan 9 haftalik hamileyim. Tebrik ederim saglikla gelissin bebeginiz kucaginiza alin insallah. Önemli olan 2 gunde bir iki kati artis olmasi degeriniz düşük degil.
Çok çok çok teşekkür ederimmm allah razı olsun cümlemiz sağ salim alalım kucağımıza rabbim isteyen herkese versinnn

Saol canım bilgi verdiğin için daha önce 1 düşük bir kimyasal gebelik yaşayınca insan ister istemez korkuyo ben sadece normal olup olmadığını öğrenmek istemiştim teşekkür ederim
O konuda endiselenmen normal tabi.belirtseydin keşke...inşallah meleğini bir an önce görürsün için rahatlar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…