Tesekkur ederim duzenli regl donemlerinde gec dollenme olabiliyor mu acabaBenim battan sonra 5. Gün değer 516 çıkmıştı canım. Önemli olan değerin iki günde iki katına çıkması. Seninde çıkmış görünüyor. Geç döllenme yaşamışsan ondan düşük çıkabilir anca yerleşmiştir. Acele etme biraz bekle bakalım 1 hafta sonra tekrar hcg baktır ama mesela 6 gün sonra 5. Gün olmasın kafan karışmasın. Hayırlısı olsun :)
Olur tabi canım her şeye bağlı olabilir ama düzensiz olabilirTesekkur ederim duzenli regl donemlerinde gec dollenme olabiliyor mu acaba
Büyük ihtimalle öyle canım adet olursun büyük ihtimalle adetle atılırKızlar benim hcg 7.26 tan 5.76 ya düşmüs 3 gün sonra sizce bu kimyasal mı ?
2 gun sonra mi 109 a ciktiBenim battan 1 gün önce 28 çıktı. Sonra 109'a yükseldi.
Önemli olan 2 günde bir katlanıp katlanmadığı.
2 gun sonra mi 109 a cikti
Amin canim. Senin degerlerini gorunce icim ferahladi biraz ..Merhaba son adet tarihim 7 haziran. 13 temmuza kadar adet Olamayınca test yaptrdim hcg 21 cikti 15 temmuzda 72. 19 temmuzda 359. 25 temmuzda 3333. Ve geç döllenme imiş.
Önemli olan değerin kaç olduğu değil 2 kat düzenli bi şekilde yükselmesi. Şuan gayet güzel gözüküyor senin için. Sagsalim kucağına alırsın inşallah
Pazartesi baktirayim bende en iyisi bi daha .. cok evhamliyim bu defa3 gün sonra çıktı.
109'dan 1 hafta sonra da ben 1700'lerde olacak diye hesaplamışken 3205 çıktı.
Pazartesi baktirayim bende en iyisi bi daha .. cok evhamliyim bu defa
Amin canim. Senin degerlerini gorunce icim ferahladi biraz ..
Regl dongum 28 gun senelerdir boyle degismez. En son 6 eylul regl oldum hesabima gore 4 ekim de olmam gerekiyordu. 1 gun gecikince hassas gebelik testi yaptim ikinci cizgi silik cikti.. ertesi gun kan testi yaptirdim hcg 25.50 cikti bana dusuk geldi.. burdan okudugum kadariyla 2 gun arayla yukseliyormus 2 gun sonra tekrar yaptirdim yani dun 80.24 cikti.. simdi yukselmesine yukselmis ama hala bana degerler cok dusuk geliyor. Tahminime gore 20 eylul de yumurtlama olmasi gerekiyordu aslinda o gun yumurtlama belirtileri de yasadim. Benim gibi regli 5-6 gun gecipte boyle dusuk hcg degeri cikan var mi? Bir de henuz kese gorunmez diye doktora gitmedim ama gitmeli miyim?? Bu arada 3 gebeligim olacak bu yani insallah varsa tabi.. Digerlerinde regl gunumu sasirip hesaplayamadigim icin genelde idrar testinde ogrenmistim ve doktora gittigimde kese gorunmustu.. simdi kafam cok karisik .. sanki acemi gibi davraniyorum
bende hamiş olayim benımde degerlerim böyle artsa inşallah ,
hayırlısıyla sende kucagına alırsın canım
Evet canim en onemlisi saglikli olmasi..senin kese gorundugunde kac gun gecikmisti reglin?Değerin ne kadar artacağı belli olmuyor kızlar kimisinde yavaş yavaş artyo kimisinde hızlı artyo bnm ilk değerim 264 çıktı 5 gün snra tekrar gittim en fazla 1000 lerde olur derken 3000 lerde çıktı ve kese göründü karndn ultrsnda çok şaşırdım kimisinde değerin çok yavaş arttığını kesenin geç görüldüğünü falan duydum endişe etmeyin yavaş olsunda bebisimz sağlıklı olsn
Insallah canim sende hamis olursun. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.bende hamiş olayim benımde degerlerim böyle artsa inşallah ,
hayırlısıyla sende kucagına alırsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?