- 31 Mayıs 2016
- 448
- 284
- 103
- Konu Sahibi Happyending
-
insallah bana da olmayanlara da nasip eder rabbimBu değerini arkadaşıma atıcam bitanem ayrılma bu posttan
merhaba kizlar. son adet tarihim 24 ekim. ama 35-36 gunde bir oluyorum her zaman. adetim iki gun gecince idrar testi yaptim. hayalet cizgi cikti. testi tekrarladim ayni olunca dun kan verdim ve 16.80 pozitif hamileyimm. ama doktorum yoktu bu sonuc iyi midir deger yukselir mi??
temmuzzzz of vallahi yazmayo da unuttum bu yuzden24 ekim mi??
temmuzzzz of vallahi yazmayo da unuttum bu yuzden
45 hcg ile kimyasal gebelik yaşadım. Bekle cokda üzerine düşme.merhaba kizlar. son adet tarihim 24 ekim. ama 35-36 gunde bir oluyorum her zaman. adetim iki gun gecince idrar testi yaptim. hayalet cizgi cikti. testi tekrarladim ayni olunca dun kan verdim ve 16.80 pozitif hamileyimm. ama doktorum yoktu bu sonuc iyi midir deger yukselir mi??
aynennHeyecandan :)
insallah kimyasal degildir45 hcg ile kimyasal gebelik yaşadım. Bekle cokda üzerine düşme.
Bekle 100 ün üzerinde olsa bile kimyasal olabilir, regl tarihinden bir hafta geçsin hala regl olmazsan o zaman git kan ver. Varsa sağlıklı gebelik çıkar o zaman.insallah kimyasal degildir
Canm takip edin kan değerinizi en önemlisi bu.insallah kimyasal degildir
masallah size i sallah rabbim nasip eder bebegimi banaBu gebeligimde 1 gun gecikmeyle değerim 21 çıkmıştı. Gördüğün gibi doğurmak uzereyim. İnşallah sizin sonucumuz da olumlu olur içinizi ferah tutun.
masallah size i sallah rabbim nasip eder bebegimi bana
sagol canimm12 günlük bir değer dedi senin hcg değerin için canım 12 günlükte en düşük değer 17 en yüksek 119 ortalamada 48 olurmuş biraz daha beklesin dedi kese bile gözükmezmiş bu değerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?