Yani iyimi artış 2 kat değilYüzde 60 artışa normal diyenler var korkmayın…inşallah bebişiniz sizinle
%54 gibi artış olmuş gayet güzel, kesede görünmüşKızlar pazartesi kan vermiştim 4362 çıkmıştı bugün verdim yine aynı saatte 6718 çıkmış tam 2 kat artış olmamış dünde doktorda keseyi gördük 5+4 üm ama değerim 2 kat artmamış sizce sıkıntımı war
Benim ilk değerim 5 bin küsurdü doktor bidaha kan vermeye gerek yok dedi direk.Belli bir değerden sonra yavaş artar zaten.Allahin izniyle bı sorun olmaz inşallahKızlar pazartesi kan vermiştim 4362 çıkmıştı bugün verdim yine aynı saatte 6718 çıkmış tam 2 kat artış olmamış dünde doktorda keseyi gördük 5+4 üm ama değerim 2 kat artmamış sizce sıkıntımı war
Neden belli bi değerden sonra yavaş artıyor acaba bilgim yok ilk defa duyuyorum 2 günde 2 kat artış olması gerekmiyor muBenim ilk değerim 5 bin küsurdü doktor bidaha kan vermeye gerek yok dedi direk.Belli bir değerden sonra yavaş artar zaten.Allahin izniyle bı sorun olmaz inşallah
Kese zaten oluşmuş ondan sonra betaya gerek duyulmadığı söylediNeden belli bi değerden sonra yavaş artıyor acaba bilgim yok ilk defa duyuyorum 2 günde 2 kat artış olması gerekmiyor mu
Yani benim 2 günde 2 kat artış olmamış normalmiKese zaten oluşmuş ondan sonra betaya gerek duyulmadığı söyledi
bı sorun olacağını zannetmiyorum burda önceki arkadaşın dediğin gibi %50-60 artış yeterli zaten.ama biraz sabırlı olun daha sadece kese görünmüş biraz bekleyin Allah'ın izniyle bebek oluşsun.Yani benim 2 günde 2 kat artış olmamış normalmi
Amin teşekkür ederim allah isteyen herkese nasip etsinbı sorun olacağını zannetmiyorum burda önceki arkadaşın dediğin gibi %50-60 artış yeterli zaten.ama biraz sabırlı olun daha sadece kese görünmüş biraz bekleyin Allah'ın izniyle bebek oluşsun.
Tam 2 gün oluyormerhaba kızlar bende Şöyle bşy var kızlar ben pazartesi 4 te verdim 4362 çıktı ya
Çarşamba tekrar 4 te verdim 6718 çıktı artış tam 2 kat olmamış yani pazartesi sayılmıyor değilmi o günde verdiğim için sadece Salı çarşamba mı sayıyoruz eğer pazartesi sayılmıyorsa tam 2 gün olmuyor değlmi salı 1 gün oluyor çarşamba 4 te verdim hani 2 günde bir verin diyorlar ya pazartesiyi saymıyor muyuz
Evet aynı yerde verdim pazartesi 4 te verdim 4362 çıktı çarşamba 4 te verdim 6718 çıktı verdiğimiz gün sayılıyor muTam 2 gün oluyoraynı yerde mi verdiniz kanı? O bile etkiliyor çünkü
Sonrasıyla 2 oluyor değer artışı %60 a yakın illa 100 olmak zorunda değil stres yapmayın dr ne dedi?Evet aynı yerde verdim pazartesi 4 te verdim 4362 çıktı çarşamba 4 te verdim 6718 çıktı verdiğimiz gün sayılıyor mu
Doktordan sonra vermiştim kanı henüz gitmedimSonrasıyla 2 oluyor değer artışı %60 a yakın illa 100 olmak zorunda değil stres yapmayın dr ne dedi?
Sonrasıyla 2 oluyor değer artışı %60 a yakın illa 100 olmak zorunda değil stres yapmayın dr ne dedi
Bir sonraki kontrol kalp dinleme olur muhtemelen üzmeyin kendinizi inşallah bebeğiniz sımsıkı tutunmuşturDoktordan sonra vermiştim kanı henüz gitmedim
Bir sonraki kontrol kalp dinleme olur muhtemelen üzmeyin kendinizi inşallah bebeğiniz sımsıkı tutunmuştur
Pazartesi verdim o gün sayılmıyor salı 1 gün oluyo çarşambada 4 te verdim 1.5 gün olmuyor mu benmi yanlışım yoksaBir sonraki kontrol kalp dinleme olur muhtemelen üzmeyin kendinizi inşallah bebeğiniz sımsıkı tutunmuştur
Pazartesi 4 ten Salı 4 e 1. Gün Salı 4 ten çarşamba 4 e 2. Gün oluyorPazartesi verdim o gün sayılmıyor salı 1 gün oluyo çarşambada 4 te verdim 1.5 gün olmuyor mu benmi yanlışım yoksa
Anladım da pazartesi de verdim ya verdiğimiz günü sayıyor muyuzPazartesi 4 ten Salı 4 e 1. Gün Salı 4 ten çarşamba 4 e 2. Gün oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?