bitliKedi 🦋V🦋 Kayıtlı Üye 1 Haziran 2022 1.426 1.710 53 39 29 Eylül 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi sewaal65 #21 sewaal65 .!.: Anladım da pazartesi de verdim ya verdiğimiz günü sayıyor muyuz Genişletmek için tıkla... Salı çarşamba diye düşünün. Nolur çokmevham yapmayın rızkı varsa gelecek bu dünyaya sağlıklı olsun inşallah
sewaal65 .!.: Anladım da pazartesi de verdim ya verdiğimiz günü sayıyor muyuz Genişletmek için tıkla... Salı çarşamba diye düşünün. Nolur çokmevham yapmayın rızkı varsa gelecek bu dünyaya sağlıklı olsun inşallah
sewaal65 Üye Kayıtlı Üye 13 Eylül 2020 81 14 18 26 29 Eylül 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi sewaal65 #22 bitliKedi .!.: Salı çarşamba diye düşünün. Nolur çokmevham yapmayın rızkı varsa gelecek bu dünyaya sağlıklı olsun inşallah Genişletmek için tıkla... Amin canım inşallah teşekkür ederim
bitliKedi .!.: Salı çarşamba diye düşünün. Nolur çokmevham yapmayın rızkı varsa gelecek bu dünyaya sağlıklı olsun inşallah Genişletmek için tıkla... Amin canım inşallah teşekkür ederim