- 5 Kasım 2024
- 39
- -7
- 1
- 33
- Konu Sahibi cicianne42
Kızlar size birşey sormak istiyorum test yaptırdım ve 500.8 çıktı ama daha adetime bir hafta var sizce yüksek değil mi bana öyle geldi de sizde sormak istedim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet baya yüksek cıkmıs erken catlama yasadın belkı veya ıkız vs olabılırKızlar size birşey sormak istiyorum test yaptırdım ve 500.8 çıktı ama daha adetime bir hafta var sizce yüksek değil mi bana öyle geldi de sizde sormak istedim
Yüksek mi değil mi takılma hiç böyle şeylere artışa bak sadece güzel şekilde artıyorsa yeterli :) her yüksek hcg de ikiz gebelik demek değildir benim ilk öğrendiğimde regle birkaç gün vardı hcg 307 çıktı 3 gün sonraki testte 6554Kızlar size birşey sormak istiyorum test yaptırdım ve 500.8 çıktı ama daha adetime bir hafta var sizce yüksek değil mi bana öyle geldi de sizde sormak istedim
Ay vallahi Allah günah yazmasinda ikiz falan istemiyorum daha 3 yaşında bebem var bizde izkiz olma ihtimali de çok yüksek baya var ailede ikiz bu aradaYüksek mi değil mi takılma hiç böyle şeylere artışa bak sadece güzel şekilde artıyorsa yeterli :) her yüksek hcg de ikiz gebelik demek değildir benim ilk öğrendiğimde regle birkaç gün vardı hcg 307 çıktı 3 gün sonraki testte 6554düşün yaniii ikiz değil üçüz heralde dedim öyle bir artıştı ama tek gebelik
Ayy benim de değerim böyleydi adetime 8 gün kala 380 filandi 3 gün kala da 2000 filan olması gerekiyor şimdi 4 saatte 3000 değer arttı bugün ikiz oldugunu öğrendimKızlar size birşey sormak istiyorum test yaptırdım ve 500.8 çıktı ama daha adetime bir hafta var sizce yüksek değil mi bana öyle geldi de sizde sormak istedim
5 haftalık olarak görünüyor değere göre ama hesapladigimda 3 hafta 5 günlük olarak çıkıyor bende anlamadımEvet baya yüksek cıkmıs erken catlama yasadın belkı veya ıkız vs olabılır
Ay gerçekten mi ikizleri çok severim ama benimde ddaha 3 yaşında oğlum var ama korkmuyorda değilim normlade çok bulantı falan yaşamam ama bunda baya kötüyüm ya zor geçecek gibi sanki kaç haftalıkken öğreniliyor ikiz veya tek olduğuAyy benim de değerim böyleydi adetime 8 gün kala 380 filandi 3 gün kala da 2000 filan olması gerekiyor şimdi 4 saatte 3000 değer arttı bugün ikiz oldugunu öğrendim
Ayın 7 de vermiştim kanı Şuan 3 hafta 4 günlük olarak gorunuyordu ama sonuca göre 5 6 çıkıyor adetime daha 2 gün var ihtimal varmı gercekten ya birde bizim ailede çok vallahi ikiz siz öyle diyince korktum şimdiAyy benim de değerim böyleydi adetime 8 gün kala 380 filandi 3 gün kala da 2000 filan olması gerekiyor şimdi 4 saatte 3000 değer arttı bugün ikiz oldugunu öğrendim
Benim ailemde veya eşimin ailesinde de hiç yok meselaAyın 7 de vermiştim kanı Şuan 3 hafta 4 günlük olarak gorunuyordu ama sonuca göre 5 6 çıkıyor adetime daha 2 gün var ihtimal varmı gercekten ya birde bizim ailede çok vallahi ikiz siz öyle diyince korktum şimdi
Benim tahmini 3 4 haftalık ama beta çok aşırı arttı bugün keseleri gördü doktor zatenAy gerçekten mi ikizleri çok severim ama benimde ddaha 3 yaşında oğlum var ama korkmuyorda değilim normlade çok bulantı falan yaşamam ama bunda baya kötüyüm ya zor geçecek gibi sanki kaç haftalıkken öğreniliyor ikiz veya tek olduğu
Demek ki 1 hafta yokKızlar size birşey sormak istiyorum test yaptırdım ve 500.8 çıktı ama daha adetime bir hafta var sizce yüksek değil mi bana öyle geldi de sizde sormak istedim
Bugün adet tarihime göre dört haftalik oldu bugün yarın doktora gitmsem gorunurmu tek veya ikiz olduğuBenim ailemde veya eşimin ailesinde de hiç yok mesela
Valla benim hem betada fazla artış vardı hemde kese göründü 9000lerde ama hissediyorsan vardır benceBugün adet tarihime göre dört haftalik oldu bugün yarın doktora gitmsem gorunurmu tek veya ikiz olduğu
Kaç haftalıkken öğrendin canım ikiz oldugunu560-1300-3200 1,5 kat artış vardı.Tek sandım ama ikizdi.beta çok arttı yada az artı diye ikiz,tek anlamak pek mümkün değil.
Bilmiyorum ki canım yarın gidecem bakalımValla benim hem betada fazla artış vardı hemde kese göründü 9000lerde ama hissediyorsan vardır bence
Ay vallahi Allah günah yazmasinda ikiz falan istemiyorum daha 3 yaşında bebem var bizde izkiz olma ihtimali de çok yüksek baya var ailede ikiz bu arada![]()
Vallahi canım yarın gidecem bakalım hayırlısı olsun ne diyimay sizde ihtimal var öyleyse
6+0 da iki kese göründü .6+2 de kalp seslerini duydukKaç haftalıkken öğrendin canım ikiz oldugunu