- 5 Kasım 2024
- 39
- -7
- 1
- 34
- Konu Sahibi cicianne42
-
Gecen sali mi yoksa 3 gun once mi 500 du?Kızlar salı günü değerim 500 bugün tekrar verdim 20754 çıktı nasıl artış bu arada adet tarihim yarın
salıdan cumaya bu kadar artış nasıl oluyor ki 2 kat artış beklenirken 42 kat artmışKızlar salı günü değerim 500 bugün tekrar verdim 20754 çıktı nasıl artış bu arada adet tarihim yarın
Ben de onu diyecektim 3 gun icinse artis cok degil mi? Ama gecen haftadansa normalsalıdan cumaya bu kadar artış nasıl oluyor ki 2 kat artış beklenirken 42 kat artmış
Hiç takılma benim de 2 günde 300 den 6500 olmuştu çok korkmuştum doktora gitmiştim direkt doktorum da korkma olabilir demişti ikizlikle hcg arasında çok bir bağlantı yok ama belki ikiz bile olabilir demişti. İkiz değil benim ama belki sende ikizlik olabilirKızlar salı günü değerim 500 bugün tekrar verdim 20754 çıktı nasıl artış bu arada adet tarihim yarın
İkiz olabilir miKızlar salı günü değerim 500 bugün tekrar verdim 20754 çıktı nasıl artış bu arada adet tarihim yarın
Yoksa ikiz misalıdan cumaya bu kadar artış nasıl oluyor ki 2 kat artış beklenirken 42 kat artmış
8 verdim 11 de tekrar verdim yani dünGecen sali mi yoksa 3 gun once mi 500 du?
Yanlışİkiz olabilir mi
salıdan cumaya bu kadar artış nasıl oluyor ki 2 kat artış beklenirken 42 kat artmış
Yanlış anlaşılmasın 20 bin değil 2 binlerdeİkiz olabilir mi
20 bin değil 2 binlerdeBen de onu diyecektim 3 gun icinse artis cok degil mi? Ama gecen haftadansa normal
2 bin cok normal. Olmasi gereken zaten. 20 bin yaziyordu o sebeple oyle dedim20 bin değil 2 binlerde
Yanlış yazmisim Bana yine garip geldi adet gununde 2 bin 3 bin görmek nerdeyse kese gorunme degerine geldi2 bin cok normal. Olmasi gereken zaten. 20 bin yaziyordu o sebeple oyle dedim
Erken dollenme olmustur. Artis oranli oldugu surece sorun yokYanlış yazmisim Bana yine garip geldi adet gununde 2 bin 3 bin görmek nerdeyse kese gorunme degerine geldi
Benim gün olarak değil hafata olarak çıkıyor değerine göre 6 haftalık çıkıyor keseyi görelim ona göre değerlendiririz dedi doktorBenim de erken döllenme olmuş sizinki gibi haftama göre yüksekti, ilerleyince crl hep 3 gün önde çıkıyor. Yani erken döllenmedir, artışta da hiç sorun yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?