HCG degerim

cicianne42

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2024
39
-7
1
34
Kızlar salı günü değerim 500 bugün tekrar verdim 20754 çıktı nasıl artış bu arada adet tarihim yarın 20 bin değil 2binlerde yanlış anlaşılma olmasın korktutmayin beni ikiz diye bugün adet günüm herhalde 3 bin olmustur

Son düzenleme:
Kızlar salı günü değerim 500 bugün tekrar verdim 20754 çıktı nasıl artış bu arada adet tarihim yarın
Hiç takılma benim de 2 günde 300 den 6500 olmuştu çok korkmuştum doktora gitmiştim direkt doktorum da korkma olabilir demişti ikizlikle hcg arasında çok bir bağlantı yok ama belki ikiz bile olabilir demişti. İkiz değil benim ama belki sende ikizlik olabilir

Benim de 3 günde 6 kat arttı kadın doğumcum hiç takılmadı zaten artık kreşe görünür kese görününce hcg nin bi önemi kalmıyor. Benim şu an görünen bir sorun yok gebeliğimde, 9+6

Benim de erken döllenme olmuş sizinki gibi haftama göre yüksekti, ilerleyince crl hep 3 gün önde çıkıyor. Yani erken döllenmedir, artışta da hiç sorun yok

Benim de erken döllenme olmuş sizinki gibi haftama göre yüksekti, ilerleyince crl hep 3 gün önde çıkıyor. Yani erken döllenmedir, artışta da hiç sorun yok
Benim gün olarak değil hafata olarak çıkıyor değerine göre 6 haftalık çıkıyor keseyi görelim ona göre değerlendiririz dedi doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…