AminnMerhaba tek kan tahlili mi verdiniz? Burada önemli olan başlangıç değeri değil ne kadar artış olduğu. Sağlıkla ilerlesin
Amin inşallah .. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinDeğerinizin 2 günde 1 ×2 olması gerekiyor. Benim 10 gün gecikme sonrasında 73 çıkmıştı geç döllenme olabiliyor şuan 8 haftalık hamileyim. Değerleriniz sağlıkla ilerler inşallah
2 günde bir aynı yerde aynı saatte kan verin önemli olan değerin 2 kat artmasıTekrar merhaba hanımlar günaydın hepinize benim sizlere bir sorum daha olacak yardımcı olabilirseniz çok sevinirim yine
Dün geçikmemin 5. Günüydü ve kan tahlili yaptırdım sonuç 329.5 çıktı gecikme gününe göre bu değer iyi mi daha mı yüksek olmalıydı
Sayfada araştırdım biraz ama sanki düşük gibi
merhabalar, 8 haftalık gebelikte kalp atışını duydunuz mu acaba?Değerinizin 2 günde 1 ×2 olması gerekiyor. Benim 10 gün gecikme sonrasında 73 çıkmıştı geç döllenme olabiliyor şuan 8 haftalık hamileyim. Değerleriniz sağlıkla ilerler inşallah
benim 2461 çıktı, internette 3 haftalık gebelik değeri olarak yazıyor bu. geçen hafta yapmıştım testi. yabi bu hafta 4 haftalık tahminen, kese gözüküyor fakat henüz birşey oluşmamış dedi doktor : ( çok üzüldüm. 4.haftada oluşmuş muydu sizde?Değerinizin 2 günde 1 ×2 olması gerekiyor. Benim 10 gün gecikme sonrasında 73 çıkmıştı geç döllenme olabiliyor şuan 8 haftalık hamileyim. Değerleriniz sağlıkla ilerler inşallah
Merhaba 6+3 de duydum benmerhabalar, 8 haftalık gebelikte kalp atışını duydunuz mu acaba?
Benim beta 1763 iken 5 haftalıktı. Kese görünümü için bile 5 haftalık bakıyorlar diye biliyorum 3 haftalık olduğundan emin misiniz ?benim 2461 çıktı, internette 3 haftalık gebelik değeri olarak yazıyor bu. geçen hafta yapmıştım testi. yabi bu hafta 4 haftalık tahminen, kese gözüküyor fakat henüz birşey oluşmamış dedi doktor : ( çok üzüldüm. 4.haftada oluşmuş muydu sizde?
Benim salı günü 7 bugun 9,48 2 kat artmadı gebelik yokmu yaniDeğerinizin 2 günde 1 ×2 olması gerekiyor. Benim 10 gün gecikme sonrasında 73 çıkmıştı geç döllenme olabiliyor şuan 8 haftalık hamileyim. Değerleriniz sağlıkla ilerler inşallah
Beta değeri ile haftanın pek alakası olmuyor 198 iken 3 haftalıktım 7. Haftamda 10.000 di suan 9 haftalığız..Benim beta 1763 iken 5 haftalıktı. Kese görünümü için bile 5 haftalık bakıyorlar diye biliyorum 3 haftalık olduğundan emin misiniz ?
Yani artması düşük olmuş sizi üzmek istemem ama kimyasal gebelik olabilir, belki olmayabilir de Allah'ın mucizesi sonuçta 2 gün sonra kan testini tekrarlayınBenim salı günü 7 bugun 9,48 2 kat artmadı gebelik yokmu yani
Ben 73 iken 4 haftalık hamileydim. 1763 olduğunda 5 haftalık olduğunu söylediler. Bir daha da baktırmadım. Beta değeriyle haftanın alakası var çünkü benim adet tarihime göre şuan 10 haftalık olmam gerekiyordu ama 8 haftalığım beta değerine göre 5 haftalık dediler ben 10 gün sonra doktora gittim 6+3 haftalık hamilesin dedi. Yani beta değeriyle haftam uyuşuyordu. Bende böyle olduğu için söyledim, çevremde hamile kalan insanlarda da böyle oldu.Beta değeri ile haftanın pek alakası olmuyor 198 iken 3 haftalıktım 7. Haftamda 10.000 di suan 9 haftalığız..
Bana da doktorum alakası yok dedi ondan öyle kesin söyleyiverdimBen 73 iken 4 haftalık hamileydim. 1763 olduğunda 5 haftalık olduğunu söylediler. Bir daha da baktırmadım. Beta değeriyle haftanın alakası var çünkü benim adet tarihime göre şuan 10 haftalık olmam gerekiyordu ama 8 haftalığım beta değerine göre 5 haftalık dediler ben 10 gün sonra doktora gittim 6+3 haftalık hamilesin dedi. Yani beta değeriyle haftam uyuşuyordu. Bende böyle olduğu için söyledim, çevremde hamile kalan insanlarda da böyle oldu.
Doktor yeni başlıyo dedi ama 2 gün sonra adet olmazsam tekrar baktırıcamYani artması düşük olmuş sizi üzmek istemem ama kimyasal gebelik olabilir, belki olmayabilir de Allah'ın mucizesi sonuçta 2 gün sonra kan testini tekrarlayın
Benden de doktorum beta istemedi hiç görümcem hemşire ve ebe o söylemiştiBana da doktorum alakası yok dedi ondan öyle kesin söyleyiverdimbenim de haftadam da değişiklik oldu 10 haftalık olmam gerekiyordu ama 9 haftalığız onu da ultrasona bakarak söyledi ama hiç beta istemedi
Hayırlısı olsun inşallahDoktor yeni başlıyo dedi ama 2 gün sonra adet olmazsam tekrar baktırıcam
Suan kaç haftalıksın yaniiiiBenden de doktorum beta istemedi hiç görümcem hemşire ve ebe o söylemiştiBenim de aynı ultrasona bakarak söylüyor adet tarihime göre hesaplamıyor
8 haftalığım ben şuanSuan kaç haftalıksın yaniiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?