Son adet tarihin kaçtı? Benimle aynı beklenen doğumunAdetime 2 gün varken kasık ağrılarım için Dr gittim hcg testi istedi sonuç 115.78 çıktı. Değer biraz düşük iki gün sonra tekrarla testi dedi. Ikincisinde sonuç 301.7 çıktı nasıl sizce. Bide tahminen çak haftalık hamileyimdir.
Daha once bi düşügun varsa mutlaka git doktora benimde ilk gebeligim düşük oldu şimdi tekrar hamileyim sukurler olsun doktorum hemen corasprin ve progestan başladıIstiyosan Allahım inşallah sanada nasip eder. Bu ikinci gebeliğim ilki 5 haftalıkken düşük yaptım. Adet tarihime göre 4 yada 5 haftalık olması lazım diyo ama değerler biraz düşük gibi geliyo. korkuyorum bişey olucak yine diye
6 martta adet oldum en sonSon adet tarihin kaçtı? Benimle aynı beklenen doğumun
Ilkinde düşük olduğu için ister istemez korkuyorum yine aynı şey olursa diye bide hamilelik takvimine 5. Hafta onun için değerler biraz düşük gibi geldi.Ben öğrendiğimde adetim gecikmişti ve değerim 45'ti. Sizinki gayet normal telaş yapmayın. Bebeğin kaç haftalık olduğunu son adetinizin başlama tarihinden itibaren hesaplayabilirsiniz. Ultrasonda görünmeye başladıktan sonra zaten bebeğin ölçümlerinden tam haftası belli oluyor. Gelişimine göre son adet tarigine göre ileride ya da geride çıkabiliyor. Drumun söylediğine göre bu sapma 2 haftaya kadar normal kabul ediliyor.
Inşallah çok dua ediyorum zaten bu defa Allah kucağımiza almayı nasip eder :)Benimki de düşük çıktı adet tarihime göre. Kuzenim dr (kadın doğum değil) kimyasal gebelik olabilir bende de olmuştu dedi. İkinci test sonucumu alana kadar üç günü nasıl geçirdim Allah biliyor. Boşverin siz düşünmeyin. İnşallah bu sefer her şey güzel ilerler:)
Cnm yüksek ihtimal yerleşme kanamasi dir çünkü yerleşme kanaması kese oluşmadan olur kesede 1000lerden sonra oluşur ama doktoruna söyle sana progestan başlasın inşallah bebisin sana tutunurSa benim de ilk hamileliğimde bebeğimin kalbi atmadığı için alındı. Bugün öğrendim hamileyim değer 141 adetimi dört gün geçti bugün leke şeklinde kan geldi doktor pazartesi tekrar tahlil yaptır sorun olabilir dedibu şekilde kanama yaşayan oldu mu hanımlar
Inşallah dediğin gibi olur bugün tekrar tahlil yaptıracağım bakalım artmış mı bana da yerleşme kanaması gibi geldi ama doktor öyle bir ihtimal verince korktum düşük olsa kanama çok olurdu herhalde Rabbim korusun Bebeklerimizi inşallahCnm yüksek ihtimal yerleşme kanamasi dir çünkü yerleşme kanaması kese oluşmadan olur kesede 1000lerden sonra oluşur ama doktoruna söyle sana progestan başlasın inşallah bebisin sana tutunur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?