Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İyi akşamlar arkadaşlaaar. Son Adetinizin ilk gununden hesaplayarak kaç haftalikken değeriniz kaçti??Lutfen şuan ihtiyacim var sizin cevaplara :) benim son adetimin 13 kasim. Şuan 5+3 haftalik ve bugun hcg degerim çikti 1887.
Nasil sizce ?
Dr verdi zaten bugun heyacandan aklima hiç bir şey gelmefi sorayim.şimdi burda değerlere baktim kizlarimizn paylaştiklarina evet hep farkli ama haftalar bazilarinda yazmiyor diye ben de merak ve endişe içindeyim 2hafta sabr etmem lazim zaten ((
Dr verdi zaten bugun heyacandan aklima hiç bir şey gelmefi sorayim.şimdi burda değerlere baktim kizlarimizn paylaştiklarina evet hep farkli ama haftalar bazilarinda yazmiyor diye ben de merak ve endişe içindeyim 2hafta sabr etmem lazim zaten ((
2 aylıkken herseyi tam oluyor kalp atışı büyümesi herşeyini görebilirsin heycanlanman normal ilk bebekte ben öyle olmuştum kalbini ferah tut o sana sımsıkı tutunur
2 aylıkken herseyi tam oluyor kalp atışı büyümesi herşeyini görebilirsin heycanlanman normal ilk bebekte ben öyle olmuştum kalbini ferah tut o sana sımsıkı tutunur