- Konu Sahibi derinsular
-
Adet günümde 120 ydi 180 oldu sonra 150 sanırım hcg düşüyor diye düşük olacak dediler sizin de mi düşmüştü değerAdetin kaç gün geçmişti canım düşmeyedebilir neden hemen düşcek diye teşhis koydular anlamadım benm ilk öğrendiğimde 90dı hcg m adet günümde?
Hmmm anladım canım evet önceki gebeliğim benimde öyle olmuştu kimyasal gebelik yaşamıştım ama ertesi ayda tekrar hamile kaldım çok şükür kafana takma bikaç güne kanaman olur Adet günümde 120 ydi 180 oldu sonra 150 sanırım hcg düşüyor diye düşük olacak dediler sizin de mi düşmüştü değer
Ağrı çok olur muHmmm anladım canım evet önceki gebeliğim benimde öyle olmuştu kimyasal gebelik yaşamıştım ama ertesi ayda tekrar hamile kaldım çok şükür kafana takma bikaç güne kanaman olur Rabbim gönlüne göre versin inşallah
Benim normal adet ağrısından biraz daha fazla olmuştu canım ama herkeste aynı olacak diye bişey yok. Gönlünü ferah tutAğrı çok olur mu
Dr a sormamışım peki kanama falan başlayınca gitmek gerekiyor mu ağrıkesici içebilir muiyiz öyle çok büyük bi ağrı değildir değil miBenim normal adet ağrısından biraz daha fazla olmuştu canım ama herkeste aynı olacak diye bişey yok. Gönlünü ferah tut
Yoo kanama beklenen bişey sonuçta o kadar büyütme kafanda adetin gecikmiş gibi düşün canım ben ağrı kesici olarak parol içmiştim ilk iki gün sonra hafifliyor zaten ağrında kanamandaDr a sormamışım peki kanama falan başlayınca gitmek gerekiyor mu ağrıkesici içebilir muiyiz öyle çok büyük bi ağrı değildir değil mi
Ağrı çok olur mu
Hala kanamam olmadı dr çarşambaya kadar olmazsa gel demişti ama ben çok stresliyim çarş a kadar bekleyemicem yarın tekrar kan vermeyi düşünüyorum kanamam yok henüz acaba bi mucize olup tutunabilir mi ki var mıdır böyle olan olabilecek ağrıdan da çok korkuyorum benCanim durumun ne oldu insallah degerin yukselmisdir. bende carsamba gunu kanda degerim 4.4 cikti cuma gunu tekrar yaptim 2.8 dustu degerim adet olursun dediler ama hala olmadim cuma regl gunumdu ne agrim var nede sancim kafam cok karisik rabbim isteyen herkeze saglikli bebisler nasip etsin insallah durumundan haberim olursa cok sevinirim insallah degerin yukselmisdir
canim insallah bir mucize olur rabbimden umit kesilmez canim bende regl olmadim iki gun gecti degerim cok yuksekte degildi anlamadimkiHala kanamam olmadı dr çarşambaya kadar olmazsa gel demişti ama ben çok stresliyim çarş a kadar bekleyemicem yarın tekrar kan vermeyi düşünüyorum kanamam yok henüz acaba bi mucize olup tutunabilir mi ki var mıdır böyle olan olabilecek ağrıdan da çok korkuyorum ben
Canim durumun ne oldu insallah degerin yukselmisdir. bende carsamba gunu kanda degerim 4.4 cikti cuma gunu tekrar yaptim 2.8 dustu degerim adet olursun dediler ama hala olmadim cuma regl gunumdu ne agrim var nede sancim kafam cok karisik rabbim isteyen herkeze saglikli bebisler nasip etsin insallah durumundan haberim olursa cok sevinirim insallah degerin yukselmisdir
Canim biliyorum oyle ama deger 4.4 degerim yukselseydi hamilelik baslardi ama yukselmedi 2.8 dustu cuma kan testinde regl olursun dediler ama regl olmadim hala beklemedeyim regl yarinda olmasam sali gunu test yapicam normalde 26-27 gunde regl olurum 30 gun oldu bugun yarin 31 gun olucak regle ilgili belirtim yok anlamadim insallah kotu birsey cikmazNormalde 5 in üstü değilmidir gebelik
regl oldum 1 subatta ama bu aydan umutluyum insallah bebisim tutunur rabbimden can gonlumle istiyorum rabbim hepimizin duasini kabul etdin insallah can gonlumle dualarimdasinizNaptın canım merak ettim seni
canim.noldu degerin yukseldimi insallah bebegin tutunmusdurNormalde 5 in üstü değilmidir gebelik
Normalde 5 in üstü değilmidir gebelik
regl oldum 1 subatta ama bu aydan umutluyum insallah bebisim tutunur rabbimden can gonlumle istiyorum rabbim hepimizin duasini kabul etdin insallah can gonlumle dualarimdasiniz
Sen hamilemisin tedavimi oluyorsunOlsun canım vardır bir hayır en kisa zamanda hamile kalırsınız inşallah
Sen hamilemisin tedavimi oluyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?