Hcg duzensiz mi

Kitty19

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2017
134
39
98
Arkadaslar ilk degerim 1068 3 gun sonra 3625 tekrar 3 gun sonra 6577 bu degerler iyi mi ilk basta 3.5 kat artiyor sonra yuzde 80 kadar artis 2 gunde bir degil 3 gunde bir artis bunlar yorumlayabilir misiniz

ALLAH'IN izniyle bence düzenli hiç stres yapma çünkü bende 1000 den sonrası düzensiz artıyor diye biliyorum normal yani düşüş olsa anlarım ama sizin MAŞAALLAH artış olmuş keseye falan baktırdinız mı

Yarin baktiricaz canim tesekkur ederim yorumun icin cok endiseliyim 3 denemem 2si olmadi ilk kez pozitif gordum

Bende tüp bebek hastasiyim bana öyle dendi bitanem 1000 kadar 2 güne bir 2 kat artiş diyolar sonrası düzensizde artsa olurmuş bi sıkıntı olsa doktor derdi sana

Bende tüp bebek ile hamile kaldım ilk testim 240 2 gün sonra 900 dünya doktorum bir daha baktırmama izin vermedi 6.haftada usg için çağırdı ve kese ile minik yavrumuzu gördüm. Sürekli kan verip strese girme değerlerin gayet iyi. Allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah

Gozunuz aydın saglıkla kucaginiza alirsiniz insallah. Degerleriniz gayet duzenli keseyi ve hatta kesenin icerisinde nokta kadar olan bebisinizi gorebilirsiniz yarın

Back
X