Sizin öyle bı durum mu var ?BAYANlar acilen bi soru sormak istiyorum gebelik olsa bile kanda çıkmayanınız varmı aranızda kanda çıkmıyor ultrasonda çıkıyor bu durumu yaşayan varmı
Hamilelikbelirtisi var reglim 11 gün oldu geçeli kanda çıkmıyor ultrasanla baktır dediler ondan diyorumSizin öyle bı durum mu var
Gec döllenme diye mi düşündüler acabaHamilelikbelirtisi var reglim 11 gün oldu geçeli kanda çıkmıyor ultrasanla baktır dediler ondan diyorum
Bilimsel olarak imkansiz bence bu yaBAYANlar acilen bi soru sormak istiyorum gebelik olsa bile kanda çıkmayanınız varmı aranızda kanda çıkmıyor ultrasonda çıkıyor bu durumu yaşayan varmı
Baktırın muayene olun en azından gebelik yoksa bile neden olduğunu bilirsinizHamilelikbelirtisi var reglim 11 gün oldu geçeli kanda çıkmıyor ultrasanla baktır dediler ondan diyorum
GEç döllenme nedir anlatırmısınız yeni evliyim anlamıyorumGec döllenme diye mi düşündüler acaba
Ben kadin doğumda çalıştım 2 yıl kanda çıkmayan gebelik hiç denk gelmedim
Yumurtlama gününden 14 gün sonra regl kanamasının olması beklendiği için gecikme aynı zamanda geç yumurtlamaya da işaret ediyor olabilmektedir. Hamile bir kadının ultrasonda gözlemlenen gebelik haftası ile son adet tarihine göre hesaplanan gebelik haftası birbirini tutmuyorsa geç döllenme gerçekleşmiş olabilir.GEç döllenme nedir anlatırmısınız yeni evliyim anlamıyorum
Geç döllenmede kanda sonuç negatifmi çıkarYumurtlama gününden 14 gün sonra regl kanamasının olması beklendiği için gecikme aynı zamanda geç yumurtlamaya da işaret ediyor olabilmektedir. Hamile bir kadının ultrasonda gözlemlenen gebelik haftası ile son adet tarihine göre hesaplanan gebelik haftası birbirini tutmuyorsa geç döllenme gerçekleşmiş olabilir.
Mesela gebelik hesabını son adet tarihine göre yaparlar ya 4 haftalık gebe sayarlar bir sonra ki adetinde gecikme olunca
Ama sen olacak oldugun adetine 1 hafta 2 hafta kala hamile kalmış olabilirsin bu geç döllenme oluyor
Hatta 1 hafta 2 hafta geriden geliyor bebek derler normal adet tarihine göre bakılarak
Bilgim bu kadar benimde yardımcı olabildiysem
Kanda da mutlaka çıkması gerekirGeç döllenmede kanda sonuç negatifmi çıkar
Aksine çok rahat bı ay geçirdim ve göğülerimin koyu olan bölgesindr daha önce olmayan damarlanmalar var göğsümün çevresinde koltuk altımdan boynuma uzanan belirgin damarlaşmalar var son 1 aydır damarlar ilk oluştugu anda şiddetli ağrım vardı 3 gün sürdü ve geçti daha önce damarlaşmam olmadıgı için gebelikten şüphelendimKanda da mutlaka çıkması gerekir
Stres ve gergin bir ay mi geçirdiniz acaba oda çok etkiler
Kadin doğuma muayene olun
Direk hamilelik ve hormon testi istiyorlar
Gebelik yoksa hormonlarınıza bakıp ya adete yakınsın bekle diyorlar ya da ilac verip tedavi başlıyorlar
Kanda çıkmaması geç döllenmede olsa imkansız . 11 gün gecikmede her türlü döllenmede kanda çıkardıAksine çok rahat bı ay geçirdim ve göğülerimin koyu olan bölgesindr daha önce olmayan damarlanmalar var göğsümün çevresinde koltuk altımdan boynuma uzanan belirgin damarlaşmalar var son 1 aydır damarlar ilk oluştugu anda şiddetli ağrım vardı 3 gün sürdü ve geçti daha önce damarlaşmam olmadıgı için gebelikten şüphelendim
Adetim 5 gün geciktiğinde kan verdim 5.0 çıktı 11 gün geçti daha kan vemedimKanda çıkmaması geç döllenmede olsa imkansız . 11 gün gecikmede her türlü döllenmede kanda çıkardı
Canım ben 3 aylık hamileyim bu damarlanma yeni oldu bende. İnan belirtilerim reglden sonra başladı oyuzden kendini dinleme hiç akışına bırak yeni evliymişsin zaten hiç beklentiye girme yoksa çok zorlanırsın. Tam 14 ay bekledim beklentideydim oldukça yorucu oluyor. Her ay gebelik belirtim mutlaka vardı kesin diyordum.Aksine çok rahat bı ay geçirdim ve göğülerimin koyu olan bölgesindr daha önce olmayan damarlanmalar var göğsümün çevresinde koltuk altımdan boynuma uzanan belirgin damarlaşmalar var son 1 aydır damarlar ilk oluştugu anda şiddetli ağrım vardı 3 gün sürdü ve geçti daha önce damarlaşmam olmadıgı için gebelikten şüphelendim
5.0 sa ise şüpheli aslında artabilir çünkü genelde 1.2 nin altı çıkıyor. Şuan idrar testi yapabilirsin bence varsa çıkar. Ama sonuç 5.0 ise doktor sana tekrarla demesi gerekirdi 2 gün sonra.Adetim 5 gün geciktiğinde kan verdim 5.0 çıktı 11 gün geçti daha kan vemedim
Canım inanırmısın kendimi hiç dinlemedim yani aman hamile olayım gibi bi derdim yoktu yokda akışına bırakıyorum ama belirtiler beni buluypt 3 gün boyunca şddetli göğüs ağrım beni yatırmıyprdu sonra sürekli uyumam ve adet gecikmemve bunun üstne kan testim negatif çıkması bilemiyorumCanım ben 3 aylık hamileyim bu damarlanma yeni oldu bende. İnan belirtilerim reglden sonra başladı oyuzden kendini dinleme hiç akışına bırak yeni evliymişsin zaten hiç beklentiye girme yoksa çok zorlanırsın. Tam 14 ay bekledim beklentideydim oldukça yorucu oluyor. Her ay gebelik belirtim mutlaka vardı kesin diyordum.
Adetim gecikmeden önce vediğim diğer hcg değermde 1.20 ydi5.0 sa ise şüpheli aslında artabilir çünkü genelde 1.2 nin altı çıkıyor. Şuan idrar testi yapabilirsin bence varsa çıkar. Ama sonuç 5.0 ise doktor sana tekrarla demesi gerekirdi 2 gün sonra
Sonra gecikince yaptıgınızda 5.0 mı çıktı ? Çok geç yumurtladınız belki bilemedim ama 5.0 bana şüpheli geldi çünkü zaten 5 in üstü hamilelik yarın tekrar kan verin benceAdetim gecikmeden önce vediğim diğer hcg değermde 1.20 ydi
Ya hadi inşallah öyledirAksine çok rahat bı ay geçirdim ve göğülerimin koyu olan bölgesindr daha önce olmayan damarlanmalar var göğsümün çevresinde koltuk altımdan boynuma uzanan belirgin damarlaşmalar var son 1 aydır damarlar ilk oluştugu anda şiddetli ağrım vardı 3 gün sürdü ve geçti daha önce damarlaşmam olmadıgı için gebelikten şüphelendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?