- 27 Ağustos 2021
- 497
- 216
- 33
- 28
- Konu Sahibi asloksuzoglu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence 124 canım çünkü tahlil sayfasında öyle yazıyor önemli olan kısım orasıKızlar selam ben anlamadım asıl değerim 124 mi 500 lerde olan mı?
Beta hcg'n 124 canımKızlar selam ben anlamadım asıl değerim 124 mi 500 lerde olan mı?
Bi an bakınca ikilemde kaldım suanBence 124 canım çünkü tahlil sayfasında öyle yazıyor önemli olan kısım orası
Ne biliyim arada kaldım öyle görünceBeta hcg'n 124 canım
17 Temmuz ve 19 Temmuz değerin neden aynı görünüyor? İki gün arayla yaptırdığın test sonuçları değil mi bunlar? Bir yanlışlık olmasın?Kızlar selam ben anlamadım asıl değerim 124 mi 500 lerde olan mı?
Hayır sadece pazartesi yaptırdım sonra yaptırmadım bugün hcg düştü e nabıza o tarih olabilir17 Temmuz ve 19 Temmuz değerin neden aynı görünüyor? İki gün arayla yaptırdığın test sonuçları değil mi bunlar? Bir yanlışlık olmasın?
FarklıIkiside mi ayni ?
Belirtin var mı canım tebrik ederimKızlar selam ben anlamadım asıl değerim 124 mi 500 lerde olan mı?
Sürekli kasıklarım belim ve göğüs yanlarım ağrıyo ucu acıyo bu kadar canımBelirtin var mı canım tebrik ederim![]()
Bende de bu belirtiler var inşallah vardır ama gogusumde şiddetle bir ağrı yok yani hafif varSürekli kasıklarım belim ve göğüs yanlarım ağrıyo ucu acıyo bu kadar canım![]()
Ay inşahh kuzumm124 canımm bende yarın bi daha kan vercem pazt çıkar sonucu ancak inşallah yükselir dua edin kız bana
Yanlarda var zaten koltuk altından asagıya yani hepsi degılBende de bu belirtiler var inşallah vardır ama gogusumde şiddetle bir ağrı yok yani hafif var
Hmm yanlara elimi vurunca açıyor aynenYanlarda var zaten koltuk altından asagıya yani hepsi degıl![]()