Hcg olmalı mı?

Aaaa Ben

İnsan kalıbıyla değil kalbiyle insandır...
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2019
1.523
2.226
133
Meraba kızlar ben 2 hafta önce hamile olduğumu öğrendim ama hiç hcg yaptırmadım çünkü dr giderim diye düşündüm bugün arkadaşımla konuşurken dr istediğini söyledi bende dedim ki takvime göre 7. Haftaya girmek üzereyim yinede istermi diye sordum evet ister dedi ama kalbi ultrason atıyosa kese bebek görnüyosa gerek var mı ki yada dr bişey dermi cevaplar için şimdiden teşekkürler 😍darısı isteyen herkese nasip olsun inşallah ❤️🥰

Usgde görünürse bebek kalp atısı vs bence istemez 🥰 hayırlı olsun bebeğiniz

Ben öğrendiğimde.6+3 tüm .. Doktor ultrasonla baktı kalp atışını aldı çok şükür.. Hcg yapmadı bana... normal tahlilleri yaptırd tam kan sayımı idrar bulaşıcı hastalık var mı diye falan hcg yazmıyordu tahlillerimde

Ben öğrendiğimde.6+3 tüm .. Doktor ultrasonla baktı kalp atışını aldı çok şükür.. Hcg yapmadı bana... normal tahlilleri yaptırd tam kan sayımı idrar bulaşıcı hastalık var mı diye falan hcg yazmıyordu tahlillerimde
Teşekkür ederim canım 🥰 bunu öğrendiğim iyi oldu acemi anneyim daha napıcağımı bilemiyorum 😊

Teşekkür ederim canım 🥰 bunu öğrendiğim iyi oldu acemi anneyim daha napıcağımı bilemiyorum 😊
🙈🙈 Dünyanın en güzel acemiliği.. Hele tekmeler başlaynca daha güzel annesi 🥰🥰 Sen doktora gidip tahlillerni yaptrdktan sonra doktorun verdiği vitaminleri aksatmadan al .. Hatta tahlillernde vitamin tahlili de iste benm b ve d vitamnm düşüktü istemştim tahlil ekstra damar yolundan b vitamni vermşti bana doktorum.. Birde bu haftadan sonra bulantı, kusma ve aşırı koku hassasiyetn başlayabilir ( eşin dahil herşeyden rahatsz edici kokular alıyorsun 😁😂) Kendini hazrla canm.. çubuk kraker elma mideni rahatlatcak şeyler yemeye çalş🤗🤗🤗

🙈🙈 Dünyanın en güzel acemiliği.. Hele tekmeler başlaynca daha güzel annesi 🥰🥰 Sen doktora gidip tahlillerni yaptrdktan sonra doktorun verdiği vitaminleri aksatmadan al .. Hatta tahlillernde vitamin tahlili de iste benm b ve d vitamnm düşüktü istemştim tahlil ekstra damar yolundan b vitamni vermşti bana doktorum.. Birde bu haftadan sonra bulantı, kusma ve aşırı koku hassasiyetn başlayabilir ( eşin dahil herşeyden rahatsz edici kokular alıyorsun 😁😂) Kendini hazrla canm.. çubuk kraker elma mideni rahatlatcak şeyler yemeye çalş🤗🤗🤗
Çoookk teşekkür ederim canım 🥰 bu dediklerini yapıcam inşallah 😊beni bulantıkı tiksinmeli günler bekliyor 😊eşim çok bakımlıdır eğer ondanda bi kosku alırsam hamileliğin ne kadar mucizevi bi şey olduğunu anlıcam😍😘😘😘

Back
X