hcg testime bakar mısınız

Hayırlı günler 11 Ekim'de aşılama yaptırdım bugün adet günüm ilk test 26 Ekim'de yaptım ikinci testi 25 Ekim'de yaptım. Bugün sağlık ocağında kan verdim ama sonuç henüz çıkmadıEki Görüntüle 3152314
testı kendı rengınde paylassan daha guzel gorunur. :) test pozıtıf gıbı ama artısı gormek ıcın bı kan tahlılı yap 2 gune de tekrarla :) gercı vermıssın:) ınsallah guzel artar ılerler

testı kendı rengınde paylassan daha guzel gorunur. :) test pozıtıf gıbı ama artısı gormek ıcın bı kan tahlılı yap 2 gune de tekrarla :) gercı vermıssın:) ınsallah guzel artar ılerler
İdrar lekesi olduğu için siyah beyaz paylaşmak istedim. Ama çok net kırmızı ikiside. Teşekkürler

kan testi sonucunu da yazarsanız çok mutlu olurum. kendim hiç gebe kalmadım ama burda 2.çizgileri görmek beni inanılmaz mutlu ediyor
Tabiki paylaşırım canım 8 gün önce 5.82 çıkmıştı. Rabbim isteyen herkese aratmadan versin inşAllah canım. Sana da tez zamanda nasip etsin inşAllah bende 20 ay uğraştım bu iki çizgi için. Çok zor bilirim. Hala da zor acaba sağlıklı gebelik mi kimyasal mı diye aklım çıkıyor içim içimi yiyor.

Tabiki paylaşırım canım 8 gün önce 5.82 çıkmıştı. Rabbim isteyen herkese aratmadan versin inşAllah canım. Sana da tez zamanda nasip etsin inşAllah bende 20 ay uğraştım bu iki çizgi için. Çok zor bilirim. Hala da zor acaba sağlıklı gebelik mi kimyasal mı diye aklım çıkıyor içim içimi yiyor.
Ay inşallah benimde yükselir şuan 160 . Peki doktora gittin mi?

İnşAllah canım rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Beni de haberdar et lütfen bebeği keseyi görürsen benim yarın 5 haftalık olcak
Gittim doktora keseyi göremeyiz 3000 olmadan dedi ve goremedi.tekrar test verdim saat 5 te gidicem duruma göre vajinadan ultrosanla bakarız dedi

İnşAllah canım rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Beni de haberdar et lütfen bebeği keseyi görürsen benim yarın 5 haftalık olcak
Gittim doktora ultrasonda göremedi sadece karında iç kanama var mı diye baktı. Kan verdim tekrar akşam 5 gibi sonucumu gostericem alltan ultrosanla bakmak istedi ama korkuyorum .

Back
X