hcg testime bakar mısınız

Galiba öyle yapicam canım bende çok tereddütte kaldım rabbim sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almamızı nasip etsin insallah
İnşAllah canım. Bugün çok üzüldüm ağrım var o yüzden çok korkuyorum bebeğime bir şey olacak diye. Rabbim sağlıkla almayı nasip etsin inşAllah. Bir an önce geçse günlerde kucağımıza alabilsek

Bugün gittim çok şükür keseyi gördük 4hafta 3 günlük dedi . Kalp atışlarını 3 hafta sonra duyarız dedi . Yalnız benim lekelenmem arada olduğu için progestanin ignesinide yaptı bugün . İnşallah sende görürsün bebeğini sağlıcakla . Bence git bekleme artık ben en son Perşembe verdim testi 1800 çıkmıştı

Bugün gittim çok şükür keseyi gördük 4hafta 3 günlük dedi . Kalp atışlarını 3 hafta sonra duyarız dedi . Yalnız benim lekelenmem arada olduğu için progestanin ignesinide yaptı bugün . İnşallah sende görürsün bebeğini sağlıcakla . Bence git bekleme artık ben en son Perşembe verdim testi 1800 çıkmıştı
Canım kese görünür ama ben gitmişken kalp atışını da duyayım diye bekliyorum ben şuan bir doktorun muayenehanesine gidiyorum özele. Aşılama oldu benim tuttu. Ve muayene ücreti 800 TL. Her hafta o parayı veremem o yüzden geç gideyim dedim bebeği görüp kalp atışını duyarsa ona gitmeyi bırakırım başka devlet Hastanesi'nde bir doktor bulup ona gitcem. İlk kendi doktorum muayene etsin istedim

Kızlar bende 26 ekimde aşılama yaptım yarın 14. Günüm evde test yapmaya korkuyorum siz kaçıncı gün yaptınız testinizi ?
Benim 9. Gün kanda 12. Gün idrar testinde belli oldu canım. 13. Gün tekrar idrar testi yaptım daha koyu çıktı sonra kan verdim 371 çıktı şuan 6 haftalık olduk çok şükür. 14. Gün kanda kesin çıkar canım belki idrarda çıkmayabilir döllenmeye göre. 15. Gün idrarda da çıkar bence

Bekleyeyim diyorum zor tutuyorum kendimi evde erken gebelik testi var cumaya kadar sabredecem en iyisi🥹 sizinki de aşılama mıydı acaba ?
Benim 9. Gün kanda 12. Gün idrar testinde belli oldu canım. 13. Gün tekrar idrar testi yaptım daha koyu çıktı sonra kan verdim 371 çıktı şuan 6 haftalık olduk çok şükür. 14. Gün kanda kesin çıkar canım belki idrarda çıkmayabilir döllenmeye göre. 15. Gün idrarda da çıkar bence
mi

Peki sizin belirtileriniz var mıydı aşırı bel ağrım ve kasık ağrılarım var korkuyorum adet olacam diye

Canım kese görünür ama ben gitmişken kalp atışını da duyayım diye bekliyorum ben şuan bir doktorun muayenehanesine gidiyorum özele. Aşılama oldu benim tuttu. Ve muayene ücreti 800 TL. Her hafta o parayı veremem o yüzden geç gideyim dedim bebeği görüp kalp atışını duyarsa ona gitmeyi bırakırım başka devlet Hastanesi'nde bir doktor bulup ona gitcem. İlk kendi doktorum muayene etsin isted
Rabbim sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin inşallah . İsteyen bekleyen herkese nasip etsin sağlıkla hayirlisiyla inşallah

Canım kese görünür ama ben gitmişken kalp atışını da duyayım diye bekliyorum ben şuan bir doktorun muayenehanesine gidiyorum özele. Aşılama oldu benim tuttu. Ve muayene ücreti 800 TL. Her hafta o parayı veremem o yüzden geç gideyim dedim bebeği görüp kalp atışını duyarsa ona gitmeyi bırakırım başka devlet Hastanesi'nde bir doktor bulup ona gitcem. İlk kendi doktorum muayene etsin istedim
Rabbim korusun kollasin inşallah yavrularımızida sağlıcakla kucağımıza alırız inşallah🥰🥰

Back
X