Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar benim adetime 5 gün kala test yaptım ve çıktı adetime 2 gün kala kan verdim hcg 70 çıktı doktor daha yenidir dedi yükselmesni bekliycez dedi ama içim rahat değil çokmu düşük benim gibi olupda sağlıklı gebelik yaşayan varmı
Hayırlı olsun cnm Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin çok düşük değil değerin iki gün de bir tekrarla testi üstelik günün gelmemiş daha içini ferah tut
Hcg değeri döllenmenin zamanıyla alakalıdır. O yüzden ilk değerden ziyade takıp eden günlerdeki artışını izlemeniz daha iyi olur. Sağlıkla doğsun bebişiniz
Kızlar benim adetime 5 gün kala test yaptım ve çıktı adetime 2 gün kala kan verdim hcg 70 çıktı doktor daha yenidir dedi yükselmesni bekliycez dedi ama içim rahat değil çokmu düşük benim gibi olupda sağlıklı gebelik yaşayan varmı
Hayırlı olsun cnm Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin çok düşük değil değerin iki gün de bir tekrarla testi üstelik günün gelmemiş daha içini ferah tut
Belirtm hiç olmadı sadece içimden geldi sebepsizce yaptm beklemyodm çıkacağını ama odaya gittim geldm beklemedim bile hemen çıktı şok oldum. Vallaha testin marksna hiç bakmadm ki ama çok tesr yaptm bu yeni çıkmıştı farklıydı erken gebelik testi değldi
Hcg değeri döllenmenin zamanıyla alakalıdır. O yüzden ilk değerden ziyade takıp eden günlerdeki artışını izlemeniz daha iyi olur. Sağlıkla doğsun bebişiniz
Merak etme canım zamanla artacaktır benim adetim 11 gün gecikti 12. Gün kan verdim 34 çıkmııştı. şimdi büyüdük 12. Haftamıza geçicez iyi düşün iyi olsun inxallah :))