• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hcg

belinay_0

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2025
33
5
1
22
Kızlar beta HCG 4.9 çıktı reglimden 6 gün geçip öyle verdim sizce yükselirmi

Teşekkür ederim ama heranda regl olacakmisim gibi kasıklarım ve belimde ağrıyor
Burdan gördüğüm kadar regl sancısı ve bel ağrısı gebelik belirtisi ama yinede takip etmek lazım erken gebelik testide yapabilirsin sabah ilk idrarla

Kızlar merhaba beta değerim pazartesi akşam 22.30 da 5.87 çıktı çarşamba sabah 9.30 da kan verdim 22 çıktı sizce normalmi artış lütfen yardımvı olun bir kere düşük yaşadım bu sebeble

Kızlar merhaba beta değerim pazartesi akşam 22.30 da 5.87 çıktı çarşamba sabah 9.30 da kan verdim 22 çıktı sizce normalmi artış lütfen yardımvı olun bir kere düşük yaşadım bu sebeble
Güzel artmış 🤩 İnşallah sağlıkla ilerler 🤲🏻 🌸

Yaaaa umut oldunuz bana doktor yavaş arttığını söyledi korkmuştum
Çok yeni öğrenmişsiniz. İki günde yüzde 60 ve üzeri artış bekliyorlar. Bu şekilde artmış görünüyor. İnşallah bu şekilde artmaya devam eder. Rabbim ol der olur🌸

Bende pazartesi vermeyi düşünüyorum doktorum bir hafta sonra tekrar ver dedi inşallah yükselir birbirimize duacı olalım inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Bende pazartesi vermeyi düşünüyorum doktorum bir hafta sonra tekrar ver dedi inşallah yükselir birbirimize duacı olalım inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Amiiin inşallah pazartesi bende verecem sağlıkla kucağımıza alalım Allah'ım isteyen herkese versin❤

Back
X