Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geç döllenme ihtimali yüksek 2 güne bir kan verip artışı takip et kuzucumKızlar beta HCG 4.9 çıktı reglimden 6 gün geçip öyle verdim sizce yükselirmi
Teşekkür ederim ama heranda regl olacakmisim gibi kasıklarım ve belimde ağrıyorGeç döllenme ihtimali yüksek 2 güne bir kan verip artışı takip et kuzucum
Burdan gördüğüm kadar regl sancısı ve bel ağrısı gebelik belirtisi ama yinede takip etmek lazım erken gebelik testide yapabilirsin sabah ilk idrarlaTeşekkür ederim ama heranda regl olacakmisim gibi kasıklarım ve belimde ağrıyor
İnşallah öyledir bana dua edin yükselsinBurdan gördüğüm kadar regl sancısı ve bel ağrısı gebelik belirtisi ama yinede takip etmek lazım erken gebelik testide yapabilirsin sabah ilk idrarla
Güzel artmışKızlar merhaba beta değerim pazartesi akşam 22.30 da 5.87 çıktı çarşamba sabah 9.30 da kan verdim 22 çıktı sizce normalmi artış lütfen yardımvı olun bir kere düşük yaşadım bu sebeble
Yaaaa umut oldunuz bana doktor yavaş arttığını söyledi korkmuştumGüzel artmışİnşallah sağlıkla ilerler
![]()
![]()
Çok yeni öğrenmişsiniz. İki günde yüzde 60 ve üzeri artış bekliyorlar. Bu şekilde artmış görünüyor. İnşallah bu şekilde artmaya devam eder. Rabbim ol der olurYaaaa umut oldunuz bana doktor yavaş arttığını söyledi korkmuştum
İnşallah Allâh razı olsun ❤Çok yeni öğrenmişsiniz. İki günde yüzde 60 ve üzeri artış bekliyorlar. Bu şekilde artmış görünüyor. İnşallah bu şekilde artmaya devam eder. Rabbim ol der olur![]()
İnşallah güzelim inşallahİnşallah öyledir bana dua edin yükselsin![]()
Bende pazartesi vermeyi düşünüyorum doktorum bir hafta sonra tekrar ver dedi inşallah yükselir birbirimize duacı olalım inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKızlar merhaba beta değerim pazartesi akşam 22.30 da 5.87 çıktı çarşamba sabah 9.30 da kan verdim 22 çıktı sizce normalmi artış lütfen yardımvı olun bir kere düşük yaşadım bu sebeble
Amiiin inşallah pazartesi bende verecem sağlıkla kucağımıza alalım Allah'ım isteyen herkese versin❤Bende pazartesi vermeyi düşünüyorum doktorum bir hafta sonra tekrar ver dedi inşallah yükselir birbirimize duacı olalım inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin