- Konu Sahibi renklisaat
-
bazı hatalar bıraz cabayla cozulebılıyor ama bazı hatalarda ne yazık kı kalıplaşıyor.ne boyutta bı hata yaptın? karsındakı sana aynı hayatı yapsa affeder mıydın mesela?
bendan 2 sene once msn mevzusu yuzunden bende kendımı affettırmek ıcın cok cabalamıstım sonunda da basardım.hala aynı ksıyle beraberım.ıstedıkten ve kendını ıfade ettıkten sonra affettırmek ve hatayı telafı etmek o kadar da zor bırsey degıl cnm[/QUOT
seviindim canım. ben çok uğraştım bir yılı geçti ve o şuan burda değil ne yapacağımı bilemez durumdayım:84:
çok teşekkür ederim güzel duaların için ALLAH razı olsun.Rabbim umarim en kisa zamanda icini ferahlatir..Tam nedenini bilmesek de zor bir durumda oldugunu tahmin edebiliyorum..Ama erkekler bazen öyle inat olabiliyor iste,bence icin nasil rahat edecekse öyle yap..Belkilerle yasamak insani gecmise hapseder.Umarim sevgilin de senin cabalarini görür,sen elinden geleni yap en azindan ilerde gecmisine bakinca keskelerin olmaz..Allah yardimcin olsun..
biz bu duruma hayat diyoruz canım...çok güzel anlatmışsın ama yapcak pek bişi kalmamış sanırım...ama içindekileri yap mutlu olman adına en azından rahatlarsın çünkü içinde patlıyor duyguların farkındayım :26:Onunla son kez konuşmak istiyorum. Keşkelerimden, belkilerimden kurtulmak adına...
Yanlızlığımdan korkuyorum artık. Büyüttüğüm keşkelerim çok ağır geliyor, taşıyamıyorum. Düşüp kalacağım sonunda bi yerlerde.İsyanlarım bitsin istiyorum, pişmanlıklarımı bilsin.
Ağladığım adama değer mi bu kadar sevda! tekrar yanlış yapıp yıkılmak da istemiyorum. Çok zor geçmiyor günler. Acabalarımdan kurtulmam lazım.. Ne diyeceğim ona, gözlerini özledim mi evet bi hata yaptım inkar etmiyorum. Gidişini bile başkalarından duyacak kadar mı kötüydüm. Lütfen yargılamayın hala bir umudum var ama buna bi bahanem yok. Öyle suskunum ki, yerime gözyaşlarım konuşur hale geldi. Göğsümse kafeste..
biz bu duruma hayat diyoruz canım...çok güzel anlatmışsın ama yapcak pek bişi kalmamış sanırım...ama içindekileri yap mutlu olman adına en azından rahatlarsın çünkü içinde patlıyor duyguların farkındayım :26:kendin için yap onun için değil.bu zor değildir umarım ve imkansız! çabuk atlatman dileğimle canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?