• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hecelerim sessiz, hayali donuk, suskunluğu öyle keskin...

renklisaat

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2011
28
0
0
Ankara
Onunla son kez konuşmak istiyorum. Keşkelerimden, belkilerimden kurtulmak adına...
Yanlızlığımdan korkuyorum artık. Büyüttüğüm keşkelerim çok ağır geliyor, taşıyamıyorum. Düşüp kalacağım sonunda bi yerlerde.İsyanlarım bitsin istiyorum, pişmanlıklarımı bilsin.
Ağladığım adama değer mi bu kadar sevda! tekrar yanlış yapıp yıkılmak da istemiyorum. Çok zor geçmiyor günler. Acabalarımdan kurtulmam lazım.. Ne diyeceğim ona, gözlerini özledim mi evet bi hata yaptım inkar etmiyorum. Gidişini bile başkalarından duyacak kadar mı kötüydüm. Lütfen yargılamayın hala bir umudum var ama buna bi bahanem yok. Öyle suskunum ki, yerime gözyaşlarım konuşur hale geldi. Göğsümse kafeste..

Son düzenleme:
:58::58:
Canim Allah yardimcin olsun
sabrin sonu selamettir,
zor , cok zor ama tek ilac zaman ve sabir...

tam anlayamadim derdini, ama umarim en kisa zamanda toparlarsin:70:

bazı hatalar bıraz cabayla cozulebılıyor ama bazı hatalarda ne yazık kı kalıplaşıyor.ne boyutta bı hata yaptın? karsındakı sana aynı hayatı yapsa affeder mıydın mesela?

canım anlatmak istersen ne olup bitti.
salma kendini. zamanla her şey daha iyi olacak göreceksin.

bazı hatalar bıraz cabayla cozulebılıyor ama bazı hatalarda ne yazık kı kalıplaşıyor.ne boyutta bı hata yaptın? karsındakı sana aynı hayatı yapsa affeder mıydın mesela?

bi msn meselesiydi. Affederdim. O kadar değersiz ve anlamsız hissediyorumki kendimi. Beni hiç anlamayan, sevemeyen, ellerimi tutmaktan , konuşmaktan aciz birini niye bu kadar seviyorum. Heyecan duymayı, kahkaha atmayı bile o kadar çok özledim ki.. Ne olurdu herşey yolunda olsaydı isyanım rabbime değil kendime.. tutmayacak kişiye uzattım elimi..:85:

Rabbim umarim en kisa zamanda icini ferahlatir..Tam nedenini bilmesek de zor bir durumda oldugunu tahmin edebiliyorum..Ama erkekler bazen öyle inat olabiliyor iste,bence icin nasil rahat edecekse öyle yap..Belkilerle yasamak insani gecmise hapseder.Umarim sevgilin de senin cabalarini görür,sen elinden geleni yap en azindan ilerde gecmisine bakinca keskelerin olmaz..Allah yardimcin olsun..

bendan 2 sene once msn mevzusu yuzunden bende kendımı affettırmek ıcın cok cabalamıstım sonunda da basardım.hala aynı ksıyle beraberım.ıstedıkten ve kendını ıfade ettıkten sonra affettırmek ve hatayı telafı etmek o kadar da zor bırsey degıl cnm

bendan 2 sene once msn mevzusu yuzunden bende kendımı affettırmek ıcın cok cabalamıstım sonunda da basardım.hala aynı ksıyle beraberım.ıstedıkten ve kendını ıfade ettıkten sonra affettırmek ve hatayı telafı etmek o kadar da zor bırsey degıl cnm[/QUOT
seviindim canım. ben çok uğraştım bir yılı geçti ve o şuan burda değil ne yapacağımı bilemez durumdayım :(:84:

Rabbim umarim en kisa zamanda icini ferahlatir..Tam nedenini bilmesek de zor bir durumda oldugunu tahmin edebiliyorum..Ama erkekler bazen öyle inat olabiliyor iste,bence icin nasil rahat edecekse öyle yap..Belkilerle yasamak insani gecmise hapseder.Umarim sevgilin de senin cabalarini görür,sen elinden geleni yap en azindan ilerde gecmisine bakinca keskelerin olmaz..Allah yardimcin olsun..
çok teşekkür ederim güzel duaların için ALLAH razı olsun.

Onunla son kez konuşmak istiyorum. Keşkelerimden, belkilerimden kurtulmak adına...
Yanlızlığımdan korkuyorum artık. Büyüttüğüm keşkelerim çok ağır geliyor, taşıyamıyorum. Düşüp kalacağım sonunda bi yerlerde.İsyanlarım bitsin istiyorum, pişmanlıklarımı bilsin.
Ağladığım adama değer mi bu kadar sevda! tekrar yanlış yapıp yıkılmak da istemiyorum. Çok zor geçmiyor günler. Acabalarımdan kurtulmam lazım.. Ne diyeceğim ona, gözlerini özledim mi evet bi hata yaptım inkar etmiyorum. Gidişini bile başkalarından duyacak kadar mı kötüydüm. Lütfen yargılamayın hala bir umudum var ama buna bi bahanem yok. Öyle suskunum ki, yerime gözyaşlarım konuşur hale geldi. Göğsümse kafeste..
biz bu duruma hayat diyoruz canım...çok güzel anlatmışsın ama yapcak pek bişi kalmamış sanırım...ama içindekileri yap mutlu olman adına en azından rahatlarsın çünkü içinde patlıyor duyguların farkındayım :26::25: kendin için yap onun için değil.bu zor değildir umarım ve imkansız! çabuk atlatman dileğimle canımm:21:

biz bu duruma hayat diyoruz canım...çok güzel anlatmışsın ama yapcak pek bişi kalmamış sanırım...ama içindekileri yap mutlu olman adına en azından rahatlarsın çünkü içinde patlıyor duyguların farkındayım :26::25: kendin için yap onun için değil.bu zor değildir umarım ve imkansız! çabuk atlatman dileğimle canımm:21:

inşallah inşallah :43:

sen şu an kendini kasıp gurur yaptıkça daha da üzülüceksin..
içinden ne geçiyosa..kalbin ne söylüyorsa..onu yap..
sonradan keşke yapsaydım demessin en azından..
belki konuştuktan sonra sonuç olumsuz olsa bile..
biraz daha rahatlamış hissedersin kendini..
ama nolurr..bi kadın olduğunu unutmadan konuş olur mu..
ben sensiz yaşayamıyorum her gün ağlıyorum diye değil..
olması gereken biçimde.
.

ne seni nede sevgini istiyorum senden.
Sanaolan çocuksu saf sevdamı
sana bağlı canımı istiyorum.
Sana en büyük ceza;yanlızlığı
bırakıyorum.....

Gözlerimden akan yaşalara değil..
Sana acıyorum..
Yüreğime sapladığın hançere değil
sensiz gecelerde kurduğum hayallere
yanıyorum...