- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.523
- 528
- Konu Sahibi yagmur7968
Kızlar günaydın bugün tartı gunu gelsin rakamlar
66.9

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar günaydın bugün tartı gunu gelsin rakamlar
66.9

Tabi olur metobolizmayi hızlandırıyor bende bir başlangıç yapicam artik60 şuan ( 54 falan olmam lazım ya... hergün biberle yoğurt yesem olur mu![]()
6 Gün oldu tam 63 kiloya çıkmıştım şuan 55 kiloyum.... şoktayım..... ilk kez böyle kilo veriyorum.....60 şuan ( 54 falan olmam lazım ya... hergün biberle yoğurt yesem olur mu![]()
KANSIZLIK yapar mı bilmiyorum bilgisi olan var mı6 Gün oldu tam 63 kiloya çıkmıştım şuan 55 kiloyum.... şoktayım..... ilk kez böyle kilo veriyorum.....
REÇETE:
günde 5 bardak su + günde 2 kez pul biberli yoğurt(yatmadan biri o önemli) onun dışında çay kahve sıvı her şeilde serbst(günde 4 ü geçmesin yine de) ... ve gece sporu yapıyorum sabah normal işe gidiyorum rutin bu....
8 kilo VERMİŞİM
Tebrik ederim valla çok iyi vermişsin .Kansizlik yapmaz herhalde yine de bir kaç ayda test yaptır derim.KANSIZLIK yapar mı bilmiyorum bilgisi olan var mı
8 kiloyu ne kadar surede verdiniz ve yogurt disinda hicbirsey yemedinizmi icecekler haric? Bu arada tebrik ederim6 Gün oldu tam 63 kiloya çıkmıştım şuan 55 kiloyum.... şoktayım..... ilk kez böyle kilo veriyorum.....
REÇETE:
günde 5 bardak su + günde 2 kez pul biberli yoğurt(yatmadan biri o önemli) onun dışında çay kahve sıvı her şeilde serbst(günde 4 ü geçmesin yine de) ... ve gece sporu yapıyorum sabah normal işe gidiyorum rutin bu....
8 kilo VERMİŞİM