Hedef 10 kg(Yarışmak isteyen gelsin)

60 şuan ( 54 falan olmam lazım ya... hergün biberle yoğurt yesem olur mu:KK43:
6 Gün oldu tam 63 kiloya çıkmıştım şuan 55 kiloyum.... şoktayım..... ilk kez böyle kilo veriyorum.....
REÇETE:
günde 5 bardak su + günde 2 kez pul biberli yoğurt(yatmadan biri o önemli) onun dışında çay kahve sıvı her şeilde serbst(günde 4 ü geçmesin yine de) ... ve gece sporu yapıyorum sabah normal işe gidiyorum rutin bu....
8 kilo VERMİŞİM

6 Gün oldu tam 63 kiloya çıkmıştım şuan 55 kiloyum.... şoktayım..... ilk kez böyle kilo veriyorum.....
REÇETE:
günde 5 bardak su + günde 2 kez pul biberli yoğurt(yatmadan biri o önemli) onun dışında çay kahve sıvı her şeilde serbst(günde 4 ü geçmesin yine de) ... ve gece sporu yapıyorum sabah normal işe gidiyorum rutin bu....
8 kilo VERMİŞİM
KANSIZLIK yapar mı bilmiyorum bilgisi olan var mı

REÇETE:
8 kilo VERMİŞİM
8 kiloyu ne kadar surede verdiniz ve yogurt disinda hicbirsey yemedinizmi icecekler haric? Bu arada tebrik ederim

Back
X