Hedef 10 kilo vermek katılmak isteyen yokmuu

Benim spor yapmaya vaktim olmuyor o nedenle olabildiğince az kalorili besinler tüketmeyi düşünüyorum bir yıl önce sabah : 6 küçük galeta biraz peynir ile kahvaltı yaptım öyle yarım tabak sebze yemeği yedim akşamda yoğurt ve meyveyle geçiştirdim 10 kilo vermeyi bu sayede başardım şuan kendimi frenleyemiyorum sorun o

Vav mükemmel tebrik ederim bende denemeyi isterim aslinda ama yakında tatile gidecem sonrada ramazan geliyor nasil olur bilmem
Sen ayni sekilde yapacaksan seni takip edecem

Vav mükemmel tebrik ederim bende denemeyi isterim aslinda ama yakında tatile gidecem sonrada ramazan geliyor nasil olur bilmem
Sen ayni sekilde yapacaksan seni takip edecem
Ben ramazandada oruç tutucam orucu öorba salata ile tutmayı düşünüyorum öok yararı olucaktır istersen sende öyle yap

merhaba :) benimde 10 kılo vermem gerekiyor 2 ay ıcınde suanda 68 kıloyum ve 58 kılo olmak ıstıyorum :) bızımde tatılımız ve dugunumuz var pespese :KK43:

merhaba :) benimde 10 kılo vermem gerekiyor 2 ay ıcınde suanda 68 kıloyum ve 58 kılo olmak ıstıyorum :) bızımde tatılımız ve dugunumuz var pespese :KK43:
Bu kilolar dert bide zatıflamışları görünce iyice moralim bozuluyor dışarı bile cıkmak içimden gelmiyor :KK43:

Bu kilolar dert bide zatıflamışları görünce iyice moralim bozuluyor dışarı bile cıkmak içimden gelmiyor :KK43:
Al bendende o kadar :KK43: ben hep 58 59 kılo bırıydım taaa kı 2 sene oncesıne kadar :KK43: bı anda 58 kılodan 86 kıloya çıktım :KK43: zar zor spor dıyet 68 e ındım sımdı sporuda bıraktm salon sporunu kılo almadım ama vremıyorumda son bı 10 kılom kaldı eskı halıme dönmem ıcın onuda nasıl verıcem hıc bılmıyom gözümde büyüdükçe buyuyor :KK43:

Al bendende o kadar :KK43: ben hep 58 59 kılo bırıydım taaa kı 2 sene oncesıne kadar :KK43: bı anda 58 kılodan 86 kıloya çıktım :KK43: zar zor spor dıyet 68 e ındım sımdı sporuda bıraktm salon sporunu kılo almadım ama vremıyorumda son bı 10 kılom kaldı eskı halıme dönmem ıcın onuda nasıl verıcem hıc bılmıyom gözümde büyüdükçe buyuyor :KK43:
Benimde öyle yemektende kesmeyi denedim ama yapamadım yani yemek yemeyi çok seviyorum artık yavaş yavaş gidicek yapıcak bişey yok :KK43:

Bende istiyorum bizde grup kuralım 10 kilo veriyoruz diye birbirimize destek olalım ne olur böylece daha rahat veririzq

X