- Konu Sahibi kremsokola
-
- #3.581
Sen şifayı kapmışsın Ankara havası farklı aslında İstanbul a göre, bünyede korumasızsa.. benim oğlan da ateşlendi, adalar çarptı büyük ihtimalleSağol canıımm vallaa kızlara sözüm vardı mecbur çıktım dışarıı süreklii bişi içesim var zaten su şişesi elimden düşmüyor çokta abartmıyım die yudum yudum içiyorum
Cnm lafım sana degıl yanlış anlama lütfen.genel olarak bır duzen oturtalım diye söylüyorum.en azından o gun gelemeyecek olan haber verebılır.Evet vermedik gelmedik Die sıkı olsa süper olur . Ama keské bildirim günü cuma olsa. Kontrol günü p tsı olsa . Haftasonu kacamakli oluyo ister istemez
Başta onu konuştuk haftasonu frenlemek için ptesi dedikEvet vermedik gelmedik Die sıkı olsa süper olur . Ama keské bildirim günü cuma olsa. Kontrol günü p tsı olsa . Haftasonu kacamakli oluyo ister istemez
Hımmm tamam o haldeBaşta onu konuştuk haftasonu frenlemek için ptesi dedik
Evet ben de artık en azından bildirim yaparım mutlaka . Artı ise arti napalinCnm lafım sana degıl yanlış anlama lütfen.genel olarak bır duzen oturtalım diye söylüyorum.en azından o gun gelemeyecek olan haber verebılır.
evet, bu iyi fikir bence de2 dl serbest olabılır fazlası kacamak sayılabılır belkı
hahahhaha, B bilinmeyenkullanici sana erkek mi yok bosver bunu dermisimsen başlamadan bitirecen cnm dur gaz verme
Gezme olduktan sonra hastalık dınlemem dıyosun yanıSağol canıımm vallaa kızlara sözüm vardı mecbur çıktım dışarıı süreklii bişi içesim var zaten su şişesi elimden düşmüyor çokta abartmıyım die yudum yudum içiyorum
sana bi seker orucu sart o zaman voronescim:)Ay kızlar bi de ben bugun meyveli soda içtim şekerli
2 defa geldim Ankara’ya.cok beğenmiştim birde izmiri cok beğendim .Sen şifayı kapmışsın Ankara havası farklı aslında İstanbul a göre, bünyede korumasızsa.. benim oğlan da ateşlendi, adalar çarptı büyük ihtimalle
ya sorma regl kapidayken tirlatiyirm şu ara. Çok zor 21 günsana bi seker orucu sart o zaman voronescim:)
Oyyy geçmiş olsun kuzucuğaaa . vallaa kaptım heralde gerçekten yaaSen şifayı kapmışsın Ankara havası farklı aslında İstanbul a göre, bünyede korumasızsa.. benim oğlan da ateşlendi, adalar çarptı büyük ihtimalle
gruba nazar degdi, herkes ya kendi hasta ya cocugu hastaSen şifayı kapmışsın Ankara havası farklı aslında İstanbul a göre, bünyede korumasızsa.. benim oğlan da ateşlendi, adalar çarptı büyük ihtimalle
Gezme olduktan sonra hastalık dınlemem dıyosun yanı
Ohh iyi yapmışsın cnm
O zaman tüm grubaa bendengruba nazar degdi, herkes ya kendi hasta ya cocugu hasta
Hava değişimi cnm.butun hastalar çabucak iyileşsin o zamangruba nazar degdi, herkes ya kendi hasta ya cocugu hasta
Sen de yeşil elma ya da havuç yiyebilirsinEKmek ve şekeri yemem ama meyveyi yemeden durabılırmıyım bilmiyorum
ya bence ekmegi kacamaktan saymayalim, diyetisyenler falan da ekmek veriyo cunku. simdi birimiz diyetisyene gidiyo olsa napcaz? daha genel gecer seyleri yasaklayabiliriz belki, kizartmalar, tatlilar, cips vs vs
Bence ekmek olmasın, diyetisyene giden yok aramızda zaten olsa da yemesinHmm olabilir şu anda mesela ekmekli menüleri eleyelim. Ben de de var yani. Sonra seçelim.cgdmk gelse de o da fikir verir iyi bu yorumlama işinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?