- 22 Ocak 2011
- 8.105
- 16.118
- 448
- Konu Sahibi kremsokola
-
- #3.741
Aslında amaç sağlıklı karbonhidrat almak. Karbonhidrat deyince aklımıza direkt unlu mamüller, tahıllar, patates, makarna, pilav falan gelir. Hâlbuki soğan karbonhidrat değeri yüksek bi sebzedir ama glisemik indeksi düşüktür. Bunun gibi daha örnekler var, ya da mercimek, kuru fasulye karbonhidrat değeri hayli yüksektir ama glisemik indeksi düşüktür. Yulaf ezmesi de işleme uğradığı için glisemik indeksi yükselir. Mesela bol yeşillikli yeşil mercimek salatası yapabilirsin, bol bol da yiyebilirsin. Tabi yine söylüyorum, ekmek vs yemektense yulaf ezmesi çok daha iyi.Karbonhidrat orani yuksek ama gayet saglikli bi secenek. Ben karbonhidrata cok karsi deilim zaten, spor yapiorum mecbur almam lazim
Yulafın kendisine masum diyebiliriz ama ezmesi değil ya da yulaf kepeği yiyebilirsiniz krep falan yapıp da. Ezmesi işlendiği için glisemik indeksi artıyor.Yulaf neden masum değil ki
Doyduğum için fazlasını yemek istemedimCok az deil mi , bura tas catlasin 500 kalori
Bence biz ayni seye yulaf ezmesi demioruz sanirim onda anlasamadikYulafın kendisine masum diyebiliriz ama ezmesi değil ya da yulaf kepeği yiyebilirsiniz krep falan yapıp da. Ezmesi işlendiği için glisemik indeksi artıyor.
Iyı akşamlar kızlar.bu gün çok fena patlattım diyetıyazayım da cezamı verın bır an önce
Sabah
Kıymalı yumurtalı Karatay
Öğlen
Mantarlı tavuk sote,bulgur pilavı mıktarı belli değil
ARa
Et kavurma ekmek arası
Akşam
1 kruvasan arası Nutella,2 kaşık bulgur ve süs biberi.nasıl komnin ama
Su
2,5
Spor
70 dk salınarak,30 dk hızlı tempo yürüyüş.30 dk yavaş tempo koşu.45 dk callen.20 dk karışık dans(halay,mezdeke ve yabancı pop)
Verano_porteno cgdmk
Tam da buna diyoruzBence biz ayni seye yulaf ezmesi demioruz sanirim onda anlasamadik
Eki Görüntüle 2140436
oooow sen naptın böylee yahuuuuuIyı akşamlar kızlar.bu gün çok fena patlattım diyetıyazayım da cezamı verın bır an önce
Sabah
Kıymalı yumurtalı Karatay
Öğlen
Mantarlı tavuk sote,bulgur pilavı mıktarı belli değil
ARa
Et kavurma ekmek arası
Akşam
1 kruvasan arası Nutella,2 kaşık bulgur ve süs biberi.nasıl komnin ama
Su
2,5
Spor
70 dk salınarak,30 dk hızlı tempo yürüyüş.30 dk yavaş tempo koşu.45 dk callen.20 dk karışık dans(halay,mezdeke ve yabancı pop)
Verano_porteno cgdmk
Gercekten cok güzeldi.acayip mutluyum,dıyet beni mutsuz edıyormuş
Hemde ne patlama
Şeker orucu nerede kaldı, çok pis patlatmissin ysa
Offf ne yapmadımkioooow sen naptın böylee yahuuuuu
Afıyet olsun cnm.örnek menü işteSelaaam kızlaar neysekii korktuğum kadar hasta olmadımama vücudumda hala bi halsizlik var spor yapmaya çalışırken farkettim
Sevgilicgdmk menüm dünle hemen hemen aynı
Sabah : 1 yumurta biraz lor domates salatalık 3 ceviz 2 gün kurusu
Akşam : Kabak yemeeği yoğurt birazda salata
Birazdan da bi kür varmış nişanlımın kardeşi söyledi kefirle onu yapcam o baya ödem atmış bende denicem
SevgiliVerano_porteno sporumda şöyle:
3 saat boyunca dışardaydım annemle dolandık alışveriş falan yaptık hızı tam bilemicem o yüzden fifty fifty yaptım
90 dk normal tempo yürüyüş : 405
90 dk salına salına yürüyüş : 315
30 dk leslie : 210
2 dk plank : 20
30 dk bölgesel var ama onu hamgisinden hesaplıcamı bilemedim
Tamam canımm inşallaah yapabilirrsem tabii daha önce hiç kefiir tatmadım nasıl olduğuna dair bi fikkrim yok bakıcam birazdanÇok iyi menü canım, afiyet olsun
Kürün sonucunu bana da bildirir misin
Böylelikle hem ilk şeker orucu denemen başarısız oldu hem de kardeşinle olan iddiayı kaybettin diyelimHemde ne patlamagözüm döndü ama pişman degılım öğretmenim ben yaptım cezama razıyım
Sağol canım iki gündür iştahsızlık var ondan yoksa bu çok az yani banaAfıyet olsun cnm.örnek menü işte
Ay yok 5 kilo verdirse de ben onu icememTamam canımm inşallaah yapabilirrsem tabii daha önce hiç kefiir tatmadım nasıl olduğuna dair bi fikkrim yok bakıcam birazdan
hatta ben tarifi veeriyim denemek isteyen olursaa birlikte deneyelim akşam yemeklerinden 1-2 saat sonra yapılıyormuş :
1 bardak kefir , küçük bi parça taze zencefil , 4-5 dal maydanoz, 1 salatalık hepsini blenderdan geçiriyosunuz inşallaah faydasını görürüz bizdeee
Ya demi demekki regl olduktan sonra başlamak gerekmiş şekereBöylelikle hem ilk şeker orucu denemen başarısız oldu hem de kardeşinle olan iddiayı kaybettin diyelim
Cezan yediğin kacamalarin kalorisi kadar spor yapmak olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?