Hedef 15 Haziran!

De mi şimdi ben de girdim 7 sayfa okudum. Siz ne güzel geziyorsunuz ya ? 10 gün falan. Biz en fazla 3 gün kaçarız
Normalde bizde 1 haftaligina gidioduk calisiorken ama suan bos sene gibi bisey bizim. Esimim okulu tatil oldu ben zaten ucretsiz izindeyim. Burda calismiorum malum. Asil gezme yaza 2 ay :) Baska da zor olur keske hep gezebilsek

cgdmk bugunku menum asagida. oglen hint restoranina gittim mumkun oldugunca kendimi frenlemeye calistim bu kadar oldu:)
Oglen: 2 kepce korili tavuk, 2 kepce hint usulu ispanak yemegi kremali falan, 1 kase cacik, 1 parca izgara tavuk baget
Aksam: 150 gr somon, 2 kasik ispanak sote
Toplam: 1550 kalori

Oglen abartinca aksam dengelemeye calistim, fena olmadi. Yalniz simdi kosudan geldim canim acayip bira istiyo. Yesil cay falan icicem onun yerine mecbur

Caliper testi diye bisey var basit bi alet internette satiliyo. Onunla olcebilirsin ya oranini, burda insanlar genelde onunla olcuyo, ucuz ve nispeten dogru
Duymamıştım hiç şimdi googlelayacağjm. Bir ara farklı farklı 3 yere ölçyürdüm aynı zamanda hepsi de inanılmaz farklı sonuçlar verdi

evet gobegimde. dovme de istiyorum ama turkiye'de yaptiricam onu, daha ucuz ayyy pastel renk sac dusunebilirsin bayiliyorum onlara. su mesela

Böyle saçlara hastayım ama boyası çabuk akıyor paran olacak her hafta gidip böyle boyatman lazım yoksa çirkin duruyor 2 gün sonrasında

Duymamıştım hiç şimdi googlelayacağjm. Bir ara farklı farklı 3 yere ölçyürdüm aynı zamanda hepsi de inanılmaz farklı sonuçlar verdi
bu cok basit bisey kendin olcuyosun zaten. vucut gelistirme sitelerinden ogrenmistim ben de, fena degil bence. alismak biraz zaman aliyo, nerden olcuceksin, nerde tik edicek falan filan ama alisiyosun atla deve degil:))

Kızlar ben de saçımı şu an küt önü uzun arkası kısa mı kestirsem diyorum ne dersiniz böyle şu an epey uzadı hoşlanmıyorum uzun olmasından nasıl kesitebilirim matilda modeli mi kestirsem ya da? (Leon filmindeki)

Eklentiler

• 20180424_144926.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 46
bu cok basit bisey kendin olcuyosun zaten. vucut gelistirme sitelerinden ogrenmistim ben de, fena degil bence. alismak biraz zaman aliyo, nerden olcuceksin, nerde tik edicek falan filan ama alisiyosun atla deve degil:))
Yaaa gördüm şimdi bunları biliyorum ama Tr de nerde satılır onu bilemedim mantıklı cidden en azından gerçek bir veri ile ölçüm yapıyor
manic panic'in cilalari var aslinda da ona bile useniyorum ben, kuafore hayatta gidemem
Ben renkli saç çok seviyorum mor pembe gri vs ama işte bakım gerek sürekli
Sarıya boyatanlardan kusucam ama artık uçan kuş bile Sarıya boyatıyor şu an saçını

hahahha benim sacimin uclari platin su an:)) ama kendi sacim koyu sari napam ne edem:))

hareketli bi bob kesim dusunebilirsin soyle

onu uzun arkasi kisa, hem de katli

Canı istemeden kaçamak yapanı da duymamıştım hiç

E süper bu
Afiyet olsun, senden uzun zamandır böyle güzel bi menü görmemiştim

cigdeeem bak yeni foto ekledim albumume, sorum su ki acik renk iyice uclarda kaldi artik, gene mi balyaj yaptirsam?
Bi türlü okuyamadım, annem aradı, esim aradi, kargo geldi vs.
Saçların epey uzunmus senin.
Balyaj senin ten rengine ve bence yüzüne de gidiyor. Kendi saçların da koyu olmadığı için balyaj hoş durur.

askolsun yaaa ne zaman zivanadan ciktigini gordun menulerimin cigdemcim en buyuk kacamagim kahvaltida bi dilim ekmek ya da 3-4 kasik pirinc oluyo, ki ben onlari kacamaktan saymiyorum aslinda:))
İlla bi firen oluyordu canım, bunda fire görmedim (kremayi da görmedim tamam)
Böyle firesiz bi hafta geçirmek senin için büyük başarı, menü birincisi olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…