- 14 Ocak 2018
- 3.106
- 7.195
- 88
- Konu Sahibi kremsokola
-
- #3.901
Normalde bizde 1 haftaligina gidioduk calisiorken ama suan bos sene gibi bisey bizim. Esimim okulu tatil oldu ben zaten ucretsiz izindeyim. Burda calismiorum malum. Asil gezme yaza 2 ay :) Baska da zor olur keske hep gezebilsekDe mi şimdi ben de girdim 7 sayfa okudum. Siz ne güzel geziyorsunuz ya ? 10 gün falan. Biz en fazla 3 gün kaçarız
2.5 sene once falandi omzumda kesirmistim, cok rahatti. ama ben uzun daha cok seviorum yakremsokola bence sana kısa saç yakışır. Boyamana da ne gerek var heyecan arama allasen:)
Duymamıştım hiç şimdi googlelayacağjm. Bir ara farklı farklı 3 yere ölçyürdüm aynı zamanda hepsi de inanılmaz farklı sonuçlar verdiCaliper testi diye bisey var basit bi alet internette satiliyo. Onunla olcebilirsin ya oranini, burda insanlar genelde onunla olcuyo, ucuz ve nispeten dogru
evet gobegimde. dovme de istiyorum ama turkiye'de yaptiricam onu, daha ucuzayyy pastel renk sac dusunebilirsin bayiliyorum onlara. su mesela
bu cok basit bisey kendin olcuyosun zaten. vucut gelistirme sitelerinden ogrenmistim ben de, fena degil bence. alismak biraz zaman aliyo, nerden olcuceksin, nerde tik edicek falan filan ama alisiyosun atla deve degil:))Duymamıştım hiç şimdi googlelayacağjm. Bir ara farklı farklı 3 yere ölçyürdüm aynı zamanda hepsi de inanılmaz farklı sonuçlar verdi
manic panic'in cilalari var aslinda da ona bile useniyorum ben, kuafore hayatta gidememBöyle saçlara hastayım ama boyası çabuk akıyor paran olacak her hafta gidip böyle boyatman lazım yoksa çirkin duruyor 2 gün sonrasında
Yaaa gördüm şimdi bunları biliyorum ama Tr de nerde satılır onu bilemedim mantıklı cidden en azından gerçek bir veri ile ölçüm yapıyorbu cok basit bisey kendin olcuyosun zaten. vucut gelistirme sitelerinden ogrenmistim ben de, fena degil bence. alismak biraz zaman aliyo, nerden olcuceksin, nerde tik edicek falan filan ama alisiyosun atla deve degil:))
Ben renkli saç çok seviyorum mor pembe gri vs ama işte bakım gerek süreklimanic panic'in cilalari var aslinda da ona bile useniyorum ben, kuafore hayatta gidemem
hahahha benim sacimin uclari platin su an:)) ama kendi sacim koyu sari napam ne edem:))Yaaa gördüm şimdi bunları biliyorum ama Tr de nerde satılır onu bilemedim mantıklı cidden en azından gerçek bir veri ile ölçüm yapıyor
Ben renkli saç çok seviyorum mor pembe gri vs ama işte bakım gerek sürekli
Sarıya boyatanlardan kusucam ama artık uçan kuş bile Sarıya boyatıyor şu an saçını
hareketli bi bob kesim dusunebilirsin soyleKızlar ben de saçımı şu an küt önü uzun arkası kısa mı kestirsem diyorum ne dersiniz böyle şu an epey uzadı hoşlanmıyorum uzun olmasından nasıl kesitebilirim matilda modeli mi kestirsem ya da? (Leon filmindeki)
Aynen benim de bunlar hoşuma gidiyorhahahha benim sacimin uclari platin su an:)) ama kendi sacim koyu sari napam ne edem:))
hareketli bi bob kesim dusunebilirsin soyle
onu uzun arkasi kisa, hem de katli
Bir ki bir kikizlar online olunca bana ses edin sac konusunda fikirlerinize ihtiyacim var:))
cigdeeem bak yeni foto ekledim albumume, sorum su ki acik renk iyice uclarda kaldi artik, gene mi balyaj yaptirsam?Bir ki bir ki
Canı istemeden kaçamak yapanı da duymamıştım hiçcgdmk Çiğdem hanım bi güzel sallamışsınız arkamdan Yok kolera şöyle kaçamakcı, yok böyle kaçamakcı..
Yedim de niye yedim bi sor, canım çok istemişti..
Çocuk gibiyim.
@vorones benim boy 155 55 de kilo. Bi 54 oluyorum bi 55.
Branşım rehberlik benim. Senle de iyi anlaşırız merak etme. Sen bu Çiğdem’e bakmaankaranın hangi köşesindesin
E süper bucgdmk bugunku menum asagida. oglen hint restoranina gittim mumkun oldugunca kendimi frenlemeye calistim bu kadar oldu:)
Oglen: 2 kepce korili tavuk, 2 kepce hint usulu ispanak yemegi kremali falan, 1 kase cacik, 1 parca izgara tavuk baget
Aksam: 150 gr somon, 2 kasik ispanak sote
Toplam: 1550 kalori
Oglen abartinca aksam dengelemeye calistim, fena olmadi. Yalniz simdi kosudan geldim canim acayip bira istiyo. Yesil cay falan icicem onun yerine mecbur
askolsun yaaa ne zaman zivanadan ciktigini gordun menulerimin cigdemcimE süper bu
Afiyet olsun, senden uzun zamandır böyle güzel bi menü görmemiştim
Bi türlü okuyamadım, annem aradı, esim aradi, kargo geldi vs.cigdeeem bak yeni foto ekledim albumume, sorum su ki acik renk iyice uclarda kaldi artik, gene mi balyaj yaptirsam?
İlla bi firen oluyordu canım, bunda fire görmedim (kremayi da görmedim tamam)askolsun yaaa ne zaman zivanadan ciktigini gordun menulerimin cigdemcimen buyuk kacamagim kahvaltida bi dilim ekmek ya da 3-4 kasik pirinc oluyo, ki ben onlari kacamaktan saymiyorum aslinda:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?