Hedef 15 kilo

ne0n

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2011
55
24
38
22 yaşındayım ve 5 yıldır kilo problemleri yaşamaktan bıktım artık Dün tartıda 75 kg gördüğümden beri psikolojim alt üst olmuş durumda. Artık dur demem lazım. daha önce birçok diyet denememe rağmen başarılı olamadım Bu kez diyet yapmıycam. Sadece yediğim şeylere dikkat edicem daha az yicem fazla kalorili ürünler tüketmeme çalışıcam. Malesef diyetislenlerin verdiği 1000-1200 kalorilik diyetler bende hiç bir işe yaramadı. Bu sefer bedenimin ne istediği bulup ona göre davranmaya çalışıcam. yetti artık.

Boy:1.60
Kilo:75 (03.07.2015)

Bugün hafif bir kahvaltı ve ardından yarım saat tempolu yürüyüş yaptım. Vurulduğum iğneler biter bitmez yürüyüş saatini artıracağım.

75 kilo ile böyle görünüyorum

Eklentiler

• a1.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 154
  • a2.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 142
Canım senin fiziğini kendi fiziğime benzettim benim boyum 1.68 kilom 72 haliyle çok az daha zayıf gözüküyorum. Benim de eylül ortalarına kadar 60 olmam lazım ama benim korkum yıllardır 65in altına inmedim bünyem mi bu onu merak ediyorum sanki 65te takılı kalacakmışım gibi geliyor

Boyun en azından uzun benimki gibi kısa değil :/ 5 sene öncesine kadar 57 kiloydum üniversite hazırlık dönemi başlamasıyla kilolar aldı başını gitti ve bi türlü veremedim. bir süre bende 65te kalmıştım uzunca bi süre. Sonra yine almaya devam ettim malesef Çok değil 60 kilo olsam yeter zaten zayıf olmak istemiyorum balık etli halimi beğeniyorum ama bu 15 kilo gözümde çok büyüyor malesef

Umarım verebilirsin sende :/

sahur menüm
bir parça beyaz tel peynir
4 zeytin
1 dilim salam
2 ince dilim ekmek
4-5 dilim karpuz

Umarım gün bunlarla idare edebilirim :)

Canım eğer 57 kiloysan zamanında, çok kolay verirsin içini ferah tut. Ben hiç 57 kilo olduğumu hatırlamıyorum çünkü. İnan ben de 60tan aşağısını istemiyorum ama az önce de tam üç tane poğaça yedim ya ÜÇ TANE yine de yaz bitene kadar zayıflarız inşallaj haber verelim birbirimize

Kendine neler yiyeceğinin listesini yap, onları planla, hazırla, ve 3-4 saatten fazla aç kalma; ara öğünlerinde yoğurt, leblebi, diyet bisküvisi, meyve vs. ye canım. :* Yiyeceklerini planlamazsan poğaça vb. şeyleri birdenbire yiyivermen an meselesi, acıkınca, insanın eli lezzetli olana gidiveriyor, ama planlarsan, ve hamur işidir şudur budur kafandan direk silersen olmaz öyle şeyler.. :)Oruç tutuyorsan da o zaman şimdilik sık sık yeme olayını yapamayacaksın(ki bu olay metabolizmayı baya hızlandıran bir şey) ama hamur işi, tatlı vb. yiyecekleri tamamen çıkarmalısın menünden:)

İnş canım yavaş yavaş versemde olur yeter ki vereyim :) Bakalım yaz sonu neler olacak :)

evet malesef tatlı ve hamur işine zaafım var Bugün iftarda hiç yememem gerektiği halde pide yedim azıcık

İftar menüm:
yarım tabak az yağlı pilav
yarım tabak salata
yarım kase yoğurt

malesef rahatsız olduğumdan dolayı bugün yürüyüş yapamadım :/ Yarın inşallah :/

Benim boy da seninle aynı canım benim, ben de yaklaşık 60kiloyum ama benim bacaklar da senin gibi görünüyor, ben de buaralar diyete spora falan sardım :-(

Benim boy da seninle aynı canım benim, ben de yaklaşık 60kiloyum ama benim bacaklar da senin gibi görünüyor, ben de buaralar diyete spora falan sardım :-(

60 kilo o kadarda çok değil canım balık etlisindir ben tam 75 kiloyum Tam olmak istediğim kilodasın :)

60 kilo o kadarda çok değil canım balık etlisindir ben tam 75 kiloyum Tam olmak istediğim kilodasın :)
Her istediğimi rahatlıkla giymek istiyorum
Canım, İki gün önce burdan bi üye söyledi bana diyetarkadasim diye bir site var. Cidden yerken baya düşünüyor insan, çok motive ediyor, sen de bak bir istersen

Her istediğimi rahatlıkla giymek istiyorum
Canım, İki gün önce burdan bi üye söyledi bana diyetarkadasim diye bir site var. Cidden yerken baya düşünüyor insan, çok motive ediyor, sen de bak bir istersen

Tabiki insan o güzelim kıyafetler üstünde istediği gibi durmayınca nasıl üzülüyor çok iyi bilirim
Teşekkür ederim canım bakıcam hemen o siteye

sahur menüm:
çeyrek ekmek karışık tost
kavun

sahurdan birkaç saat öncesinde de 50 mekik çektim :)

50mekik ?? ? E bu süper :)

50mekik ?? ? E bu süper :)

teşekkür ederim canım bir hayli zorladı ama mecburum bu kilolar gitmek zorunda

Bu arada dediğin siteye baktım ve hemen kaydoldum çok teşekkür ediyorum kalori takibi yapıcam ordan sürekli :)

Bugün oruçlu oruçlu tam 1 saat tempolu yürüdüm şahtım kaydı ama olsun

Ay kıyamam ya :) yediğimiz hurmalar tırmalıyor resmen, ben de sürekli yazıyorum kalorileri manyak oldum, ama iyi oluyor.

Kendime içimden etmediğim küfür kalmadı Annem börek yapmış sağolsun dayanamadım yedim baya Ceza olarak sahurda yemiycem

Kendime içimden etmediğim küfür kalmadı Annem börek yapmış sağolsun dayanamadım yedim baya Ceza olarak sahurda yemiycem
Yemeyerek zarar verirsin ki iyi olmaz canım benim, ye ama az ve sağlıklı ye. Ceza vereceksen herhangi bir spor hareketini ceza ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…