Hedef 15 olsun mu?hadiiiiii

Bu arada tam bir aydır koruma dönemindeydim şimdi vermeye devam:)ama desteksiz olmuyo bayanlar.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

80.2 hedefe 10kg varrrr:). 20 den 10 U gitti 10 kaldıııı:)

Selam bayanlar :) ben de 18 gün çok iyi gittim 3-4 kilo kadar verdim ama üç gündür kendimi tutamıyorum yedikçe yiyorum ama nasıl yalanlayamam. Diyet yaparken ağzıma bir lokma tatlı koymadım ama üç gündür ekmeğe mayonez sıkacak kadar cozuttumm :( tekrar normale dönmem lazım desteğe ihtiyacım var moral falan. Tekrar nasıl normale döneceğim bilmiyorum.. sizde de oldu mu böyle şeyler olduysa nasıl toparladınız?

Tabiki oldu.ve olacakta.önemli olan dur deyip tekrardan başlamak.ben yemeyi çok seviyorum diyette yapsam haftanın bir günü günlerde istediğimi yiyorum.yemedikten sonra ne anlamı varli hayatın.yiyeceğiz ancak tamam artık dur demesini de bileceksin.artııııı 3 gün cozuytıysan şimdi 3 gün sırf salata yada sade haşlama yeşillik.inan yapabilirsin sadece karar ver;)

Tabiki oldu.ve olacakta.önemli olan dur deyip tekrardan başlamak.ben yemeyi çok seviyorum diyette yapsam haftanın bir günü günlerde istediğimi yiyorum.yemedikten sonra ne anlamı varli hayatın.yiyeceğiz ancak tamam artık dur demesini de bileceksin.artııııı 3 gün cozuytıysan şimdi 3 gün sırf salata yada sade haşlama yeşillik.inan yapabilirsin sadece karar ver;)

Ay yerim tabi sadece yeşillik yerim otla gezerim yeterki kontrol altına alayım :):)

Nasıl mı veriyorum.çayımı 0 şekerli içerek.önüme gelen pastaları iterek.makarna pilav sadece tadarak.0 ekmek.sabah bile salata. Sebzeleri haşlayıp yoğurtlayarak.

Ben 3 ayda 11 kilo verdim.ilk 35 gün 7 kilo diyelim.30 gün diyet yapmadım gibi ama kiloda almadım.20 gündürde 4 kilo falan.bu iş sabır işi bozduğum günler çok oldu ama yılmadım yine devam ettim.zaten başından beri haftada 1 gün pasta börek full yedim.sonra tekrar devam ettim spor yapmadım desem yeri.haftada 2 gün bazan hiç yapmadım.2 yeşil çay hep içtim.böyle:) karar vermek çok önemli.ben kendimi bildim bileli diyetle uğraştım.inanmayacaksınız ama yinede sanki kilo alacakmışım gibi geliyor:(çünkü hayatım yemeye endeksli gibi.yersem mutlu yemesem mutsuz ve sinirli oluyorum.bu yüzden de bazen bırak bi dahamı gelicen dünyaya diyorum.kısaca yesem çok mutsuzum yemesem yine mutsuzum.bundan sonrası psikolokluk sanırım...

Ne olursa olsn basarmışsnz negzel masallh dıyelm bugün bnde ciddi bı sekilde basladö kalktm limonlu suyumu içtim kahvaltımı yaptm yagsz peynr faln durun bakalım nekdr sürecek:-)

Şuanda idolum sensin cnm bnde 178 boyunda 70 kıloyum 65 görsem şimdilik yeter:-(

İmşallah denizzzz:)hadi bakalım sen karar verdikten sonra 1aya kalmaz verirsin.günlük yediklerini yaz ama yasak olan şeylerden sadece 1 çatal tat oldumu.bide akşam yemeklerin sebze olsun akşamları süt ve et ürünleri yok baklagiller yok meyve yok bunları öğlen ye.akşamları yağlı tuzlu sebze yemeği:)

Tamm söledıklerını yapıcam bana bu süreçte yardımcı olursan cok sewınırm:-) şimdiden tskrler

Back
X