meraba kızlar bende sağlıklı ve zayıf olmak istiyorum.çok güzel bir grup olmuşsunuz.157 boy 70 kiloyum umarım hemen veririz şu kiloları
Hoşgeldin.. Katılmak istermisin 20 kilo maceramıza.. ağustos sonuna kadar vermeyi planlıyoruz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
meraba kızlar bende sağlıklı ve zayıf olmak istiyorum.çok güzel bir grup olmuşsunuz.157 boy 70 kiloyum umarım hemen veririz şu kiloları
kızlarr kimsecikler kalmamış..
Bugün adet oldum yani bebiş yok.. bir ay boyunca zayıflayabilirim demek bu.. hem canım sıkıldı hemde belki 6-7 kilo verir öyle hamiş olurum diye teselli ediyorum kendimi..![]()
Aa canim sende mi bebis icin urasiyodun :) ayni kaderi paylasiyoruz sanirim..
Yarin tarti gunumuuuzzz kizlar:)
ayyy ne güzel ya yalnız değiliz bak.. İnşallah hem kilolarımızı verip hemde hamile kalırız.. Bu kiloda hamile kalırsak sadece bebeğe yarayacak şeyler yiyip çok kilo almamamız gerekicek ama bebek olsunda o kolay dimi yaaaa![]()
slm kolay gelsin beni de aranıza alırmısınız
tabiki katılabilirsin bize.. Hemen kilonu sormakla başlayabiliriz.. hedef 20 mi seninde..![]()
Bende 91.3 e takildim sanirim hala gitmiyo![]()
aman crasiva sakın üzülüpte diyeti bozma.. sabredelim illaki gidecek bu kilolar.. Bu yaz bizim yazımız olsunyada sonbahar mı demeliyim:44: