Hedef 20 kilo vermek

kızlar ben de baslıyorum yarin diyete bu sefer kesin kararliyim💪 3-5 gundur tatli yemiyorum zaten canim da istemiyor😒 Onun yerine kuru incir vs. yiyorum😊 insallah hepimiz basarili oluruz🙏

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aramıza hoşgeldin gonzalez.. senin kilon kaç acaba

:))) cok sevindim cevaplamana minevra. aslinda ben de kilo verince düşünebilirim ikinci bir bebek. ama yeter ki vereyim 20 kiloyu. her gün tartilip yazmak istiyorum. takip edildigimi bileyim. kasayim biraz.birbirimize yardimci olarak verebiliriz.:)))) cok umutluyum. yarin sabah baslangic kilomu yazacagim. iyi geceler:))

hosbulduk minerva 😊 72.2 kgyim. biraz daha yemege devam etseydim Masallah supanallah diceklerdi:))

evet bugün basladim kizlar. 84.4 çıktım bu sabah. gelismeleri yazacagim size her sabah.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hosbulduk minerva 😊 72.2 kgyim. biraz daha yemege devam etseydim Masallah supanallah diceklerdi:))

En zayıfımız sensin kızzz dalga geçme kilonla:1: biz napalım.. ben kısa boyluyum hem:33:

Her pazartesi kilomuzu yazalım ilk sayfaya çizelge hazırlayayım hatta..

ahh tamam super olur. her pazartesi tartiliyoruz

evet bugün basladim kizlar. 84.4 çıktım bu sabah. gelismeleri yazacagim size her sabah.

Hafta sonu ilk sayfaya tablo hazırlarım kilolarımızı verdikçe yazarım oraya.. 20 kilo vermeden bu sayfadan ayrılmayalım:7:
Benim uzmanlık sınavım var o yüzden çok sık yazamayabilirim ama hergün yazarım yinede..
Bu arada az önce kotona girdim öyle güzel renklerde ve kumaş kalitesinde pantolonlar vardıki bayıldımmmm:52:
42 beden aldım denedim.. ama dapdar oldu ve yakışmadı:43::43:
Satıcı kıza sordum yeni sezonmu diye bittikçe gelirmiş.. Bende hırs yaptım tam üç ay sonra 38 beden olanların her rengini alıcamm:41::41:
Ama işin garibi 38 beden için kaç kilo vermeli bilmiyorum işte:8::8:

kizlar gunaydin:) Kac gundur yazamadim. Ben hep kiloluydum max. 67. en son lisede 75 olmustum ondan sonra hic boyle olmadim. saglik sorunlarim cikti. dizimde kondromolazi diye bir hastalik cikti. ayrica kolestrolum de 200 de yani sinirda. sakin yemeden zayiflamaya calismayin. sagliksiz olur. gucsuz kalirsiniz. beni zorlamayan bir diyete basladim ben. son zamanlar cok yiyordum. karnim doymuyordu surekli acim ama pskolojim bozuldu:( tahlil yaptirdim seker mi var diye sukur yokmus. meger pskolojikmis. dunden beri karnim oyle acikmiyor. bi kac gundur de cikolata vs yemedim. hersey beyinde bitiyormus onu anladim. sakin vazgecmeyin. ben gecmicem. Allah'in izniyle zayiflicam💪 bi de imkaniniz varsa yuruyun. ben yasliliktan yuruyemiyorum:)) doktor bana yuzme dedi yuzmeye de henuz yazilamadim. her hafta tartilmayin bence kilo veremezseniz motiveniz gider. 2 haftada bir tartilalim kilomuzu yazalim:)

Son düzenleme:
sevgili gonzalez iki hafta tartilmadan duramam sanirim ama ben uyum saglarim. yeter ki burayi birakmayalim ve yazmaya devam edelim.

sen kac kilosun hayyal? bence sabret yoksa moralin bozulur:) ben meraktan bugun tartilicam:))

ben onceki gun sabah 84.4 idim. bu sabah 83.6 geldim.3 litre su ictim dun.cok mutluyum:)

Günaydın kızlar. ben bu sabah 82.9 olmuşum. günde 3 litre su içiyorum. peki bu verdigim kilo su kaybi oluyor mu?

Günaydın kızlar.. Tatilinizi ağustos sonuna doğru ayarlayın çünkü 20 şer kilo vermiş olcazz:21::21: inşallah
Hayyalll ne güzel veriyosun sen gram gram eriyosun valla çok güzel.. su kaybını fln anlamam ben ama ilk verilen kilolara öyle diyolar.. zaten ödemi atmadan kilo veremeyizki normal bence..
Ahhh bi de ben su içebilsem.. su içememenin zararını hamilelikte yaşıcam gibi hissediyorum.. şimdiden alıştırmak istiyorum kendimi suya ama olmayınca olmuyo..1 litre bile içemiyorum henüz..:18::18:

:65:Kızlarr tablomuz hazır...
pisiq, crasiva nerdesinizzzz.... nasıl gidiyo diyet..
bakalım ilk hafta kim birinci olacak:65:

Son düzenleme:
:65:Kızlarr tablomuz hazır...
pisiq, crasiva nerdesinizzzz.... nasıl gidiyo diyet..
bakalım ilk hafta kim birinci olacak:65:

Burdayim canim harika gidiyorum bugun tartildim daha taze :) 91.9 olmusum cumadan bu yana cok iyi gidiyorum kendimce git kilolar herkes musmutlu yasasinnnnnn :))

meraba kızlar bende sağlıklı ve zayıf olmak istiyorum.çok güzel bir grup olmuşsunuz.157 boy 70 kiloyum umarım hemen veririz şu kiloları

Back
X