- 19 Mart 2025
- 143
- 107
- 18
- Konu Sahibi waitingformymiracle
Kızlar bende başladım bakalım destek olalım birbirimize
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olalım OlalımKızlar bende başladım bakalım destek olalım birbirimize
Merhaba bende aynı durumda iki çocukla bu yıl kpss ye hazırlık inşallah hepimiz için İyi puanlar gelirMerhaba tam konu açayım derken seninkine denk geldim
Onlisans kpss ye çalışacağım inşallah 2 tane kızım var 5.5 ve 2 yaşında
Zor olacak ama başaracağız inşallah
Bölüm neydi senin
İnşallah İnşallahMerhaba bende aynı durumda iki çocukla bu yıl kpss ye hazırlık inşallah hepimiz için İyi puanlar gelir
Ben Mehmet celal hocadan dinledim ilk üniteyiTarih için öneride bulunur musunuz bana nedenleriyle. Sizce Ahmet hoca mi yoksa Aydın hocamı helppp![]()
Ben de gurbetteyim eşim memur destek sıfır ama benim İyi tarafi çocuklar ikisi okula başlıyor bu yıl Allahin izniyle inşallah başarırızİnşallah İnşallah
Destek alabileceğiniz kimse var mı
Ben gurbeteyim kimsemiz yok bulunduğumuz şehirde zor olacak belki ama başaracağız İnşallah
Oh ne güzelBen de gurbetteyim eşim memur destek sıfır ama benim İyi tarafi çocuklar ikisi okula başlıyor bu yıl Allahin izniyle inşallah başarırız![]()
İnşallah İnşallah o kadar çok istiyorum ki atanmayıMaşallah kızlar bende başlıycam ama şuan açıköğretimden 3 dersim var onlara çalışıyorum. Sınavları hayırlısıyla bi atlatayım çalışmaya başlıycam. Matematik İlyas Güneş , Türkçe Öznur Saat Yıldırım , Vatandaşlık Esra Özkan Karaoğlu , Tarih Ramazan Yetgin , Coğrafya Bayram Meral. 2022 de girmiştim çalışmamıştım 76 aldım inşallah bu sefer çalışarak 90 üstü almayı planlıyorum. Allah her birimize buralara ATANDIM yazmayı nasip etsin.
Ben gezicemİnşallah İnşallah o kadar çok istiyorum ki atanmayı
Ataninca ne planlarınız var kızlar![]()
Tatile gitmek istiyorumBen gezicem
Sen napacaksin canım![]()
çocuk sahibi olmak istiyorum uzun zamandır erteliyorum bikaç sebepten en önemli sebepte buİnşallah İnşallah o kadar çok istiyorum ki atanmayı
Ataninca ne planlarınız var kızlar![]()
İnşallah istediğin puanı alırsınMerhaba hanımlar bende kpss lisansa hazırlanıyorum bu sene sınava gircem ama moralim çok düştü bu sene istediğim puanı alamam gibi geliyor. Seneye kalıcam gibi.
Kaç senedir şu beladan kurtulamadım. Doğru düzgün çalışmadığım için kurtulamadım ama bu sene elimden geleni yaptım bakalım ne olacak daha 1 ay var sınava.
Eğer istediğim puanı alamazsam Ekim'de kpss 2026 için çalışmaya başlıycam. Ve de benimde 1 evladım var sınava çalışırken onu ihmal ediyorum e aldığım puan yetmeyince çocuğumu ihmal ettiğimle kalıyorum bu durumda çok canımı yakıyor ama herşey onun geleceği için
Bende kendime motivasyon arkadaşı arıyorum
İnşallah hayırlı zamanda hayırlı evlatların olurçocuk sahibi olmak istiyorum uzun zamandır erteliyorum bikaç sebepten en önemli sebepte bu
Amin inşallahİnşallah istediğin puanı alırsın
Kpss ye başvuru yapabildin mi ya
Eşim için yapamadık yani parayı yatiramadik kuzenim eşiyle atm ye filan gitmiş onlar da yatiramamis anlamadım neden
amin inşallah Allah razı olsunİnşallah hayırlı zamanda hayırlı evlatların olur![]()
Bizde denedik olmadı yaAmin inşallah
Yatırdım parayı başvuru yaptım. 7 Eylül'de sınav.
Neden olmamış acaba çok kolay aslında ben bankanın uygulaması üzerinden yatırmıştım parayı