• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hedef 2026 KPSS 85+

20250819_134322.webp kızlar ne alemdesiniz
Çalışabiliyor musunuz

Selamlar kızlar. Bugün aldığım kararla aranızda ben de varım artık 😅 Sosyoloji mezunuyum. Sosyolog ve felsefe öğretmeni olarak atanma şansım var ama puanlar inanılmaz yüksek. Bu yüzden güvenlik sertifikası aldım, bir yandan da işletme okuyorum (alımı çok olduğu için). 4 koldan deneyeceğim yani 🙃
28 yaşındayım, iş için bebeği erteledim hep. Bu yıl olursa ikisi birden olsun diyip kendimi akışa bırakmaya karar verdim 😂 Geçen sene çalışmadım maalesef ki. P3'ten 73,5 almıştım. Bu yıl sıkı çalışıp 90'ı görebilmeyi hedefliyorum. İnşallah herkes gönlüne göre bir yere atanır hayırlısıyla ✨

Selamlar kızlar. Bugün aldığım kararla aranızda ben de varım artık 😅 Sosyoloji mezunuyum. Sosyolog ve felsefe öğretmeni olarak atanma şansım var ama puanlar inanılmaz yüksek. Bu yüzden güvenlik sertifikası aldım, bir yandan da işletme okuyorum (alımı çok olduğu için). 4 koldan deneyeceğim yani 🙃
28 yaşındayım, iş için bebeği erteledim hep. Bu yıl olursa ikisi birden olsun diyip kendimi akışa bırakmaya karar verdim 😂 Geçen sene çalışmadım maalesef ki. P3'ten 73,5 almıştım. Bu yıl sıkı çalışıp 90'ı görebilmeyi hedefliyorum. İnşallah herkes gönlüne göre bir yere atanır hayırlısıyla ✨
İnşallah İnşallah
Kimse yazmıyor gruptan ama beraber birbirimizi gaza getirsek süper olur

Çalışmaya başladın mı 😄 hangi derse ağırlık vereceksin
Şehir dışında olduğum için başlayamadım henüz ama birkaç güne başlayacağım 😊 Matematiği sağlam tutmak istiyorum, iyi puan getiriyor gördüğüm kadarıyla. Genel kültür tarafım da sıfır ama sözel olduğu için çok zorlanmam diye düşünüyorum. Türkçede bari sıkıntım yok Allah'a şükür. Sadece dilbilgisi çalışırım 😅 Sen başladın mı pekii

Şehir dışında olduğum için başlayamadım henüz ama birkaç güne başlayacağım 😊 Matematiği sağlam tutmak istiyorum, iyi puan getiriyor gördüğüm kadarıyla. Genel kültür tarafım da sıfır ama sözel olduğu için çok zorlanmam diye düşünüyorum. Türkçede bari sıkıntım yok Allah'a şükür. Sadece dilbilgisi çalışırım 😅 Sen başladın mı pekii
Yavaştan başladım benimde genel kültür 0 özellikle tarih hic yok 😄
Video izleyeyim filan dedm yok olmuyor
Dershaneye yazıldım haftaya başlıyor bakalım
Nasıl olacak
2 tane çocuğum var çalışma vaktim olmuyor fazla 😆

Geçen seneki sınavda vatandaşlığa çalışmıştım 1 boşum vardı diğerleri doğruydu
Diyorum onu yaptıysan bunu da yaparsın
Ama nasıl olacak bilmiyorum 🤣

harikasınız kızlar bende bayadır takip ediyordm burayı gelen giden yoktu bugün bKtm kahve fotolaryla şevke geldm hemen kahvemi yapıp oturcam kızlar uyanana kdr🫣

Oh süper 🤣 bu hoca iyi anlatıyor mu hiç mat çalışmadım daha önce
Bildiğim bi hoca yok
Herkesin kendş tercihi tabi nacizane tavsiye verecek olursam ben memnun kaldm dha 3 ders dinledm ama bi kitap yapmş herkes önce bnu alsn diyo “ hiç bilmeyen kolaylık bunları biliyorum diyene tekrar oo bu ne ki çerezzz diyene hız kazandırır”

Kizlar bende basladim daha yeni bolumum cocuk gelisimi ama ordan atanmayi hayal gibi goruyorum dumduz memurluk olsa masa basi bana o yetecek suan 5 aylik hamileyim aslinda hicbir ugrasim olmadigi icin calismaya basladim oyle ama bebis olunca tabi bakabilir miyim bilmiyorum kendime de guvenemiyorum pek ama atansam ne guzel olur ayaklarimin uzerinde dururum kizimla gezerim yer icerim kafama gore

Yavaştan başladım benimde genel kültür 0 özellikle tarih hic yok 😄
Video izleyeyim filan dedm yok olmuyor
Dershaneye yazıldım haftaya başlıyor bakalım
Nasıl olacak
2 tane çocuğum var çalışma vaktim olmuyor fazla 😆

Geçen seneki sınavda vatandaşlığa çalışmıştım 1 boşum vardı diğerleri doğruydu
Diyorum onu yaptıysan bunu da yaparsın
Ama nasıl olacak bilmiyorum 🤣
Ay maşallah demek ki çalışınca oluyor 😍 Harikasın 👍🏻
Kesinlikle bence de yaparsın tam gaz devam 😂

Herkesin kendş tercihi tabi nacizane tavsiye verecek olursam ben memnun kaldm dha 3 ders dinledm ama bi kitap yapmş herkes önce bnu alsn diyo “ hiç bilmeyen kolaylık bunları biliyorum diyene tekrar oo bu ne ki çerezzz diyene hız kazandırır”
Bende Bi dinleyeyim bakalm
Az çok biliyorum mati şükür
Benim için sıkıntı tarih çok ön yargim var yaaa

Kizlar bende basladim daha yeni bolumum cocuk gelisimi ama ordan atanmayi hayal gibi goruyorum dumduz memurluk olsa masa basi bana o yetecek suan 5 aylik hamileyim aslinda hicbir ugrasim olmadigi icin calismaya basladim oyle ama bebis olunca tabi bakabilir miyim bilmiyorum kendime de guvenemiyorum pek ama atansam ne guzel olur ayaklarimin uzerinde dururum kizimla gezerim yer icerim kafama gore
Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Şuan ne yapsan kar 😄 bebis ilk doğduğu zaman alışana kadar çalisamayabilirsin çünkü

Selam hanımlar hepinize Allah zihin açıklığı versin 💖💐 Türk edebiyatı klasiklerinden okuyor musunuz? Yoksa video izleyip test mi çözüyorsunuz sadece?

Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Şuan ne yapsan kar 😄 bebis ilk doğduğu zaman alışana kadar çalisamayabilirsin çünkü
Amin tesekkur ederimm bende oyle dusunuyorum insanlar bebis uyuyunca kendim mi uyusam evin yemegini mi yapsam diye dusunuyor bakalim ben ne ara calisacagim 😄😄 ama instagramda boyle anneler denk geldi onlar gaza getirdi beni de belki 4 ayda falan uykusu duzene girer bende yavas yavas kendime vakit ayiririm

Selam hanımlar hepinize Allah zihin açıklığı versin 💖💐 Türk edebiyatı klasiklerinden okuyor musunuz? Yoksa video izleyip test mi çözüyorsunuz sadece?
Ben test bile cozmuyorum sadece video izliyorum ya test cozmek de istiyorum ama kitaplar cok pahali ve her sene guncel kitap almaya da guc yetmiyor nasil olacak

Back
X