İlkönce hayatımdan asla çıkarmamam gereken besinleri bir liste yaptım....Buğday ruşeymi,yulaf kepeği,siyez unu,nohut unu,soda,limon,bal,pekmez,ceviz,keçiboynuzu,kuru kayısı,tarçın,zerdeçal,safran,karanfil,ev yapımı yoğurt,süt ve süt ürünleri ve elma :)
Yulaf kepeğinin faydalarını saymakla bitiremem.hernekadar tadından hoşlanmasam da enazından ayranla birlikte rahatlıkla tüketebiliyorum.Yok şu çayı yok bilmem ne ilacı yok bişi macununa gerek yok hepsini denedim :) tek ve yeterli olan yeşil çay ve limonlu su gerisi tırışka yani :) Birde kendimde şunu farkettim sabahları tarçınlı türk kahvesi gerçekten tatlı yeme isteğimi ve iştahımı kapatıyor.
Birde şu diyetteyim kafası beni çok yoruyor.O kadar çok sağlıksız şeyler tüketmişim ki bunları sağlıklı şeylerle değiştirdiğim vakit zaten kilomu korumuş olucam.Buraya ilk üye olup başladığım zaman 89 kilo ile başlayıp 73 e kadar düşmüştüm.Sonrasında iş hayatı düzensiz beslenme arkadaş buluşmaları gece geç yatıp tv karşısında envai çeşit abur cubur derken yine hooop eski kiloma geri dönmüşüm...Tabi bunu eşim bana kibarca söylesede bişey olmaz ben düzene sokarım dememe rağmen göbek aldı başını yine gitti
Takiii eski özgüvenimi ve mutsuzluğumu farkedene kadar.Şimdi bu milat olsun diyorum SON KEZ :) nedemişler İSTEDİĞİNİ YERSEN İSTEDİĞİNİ GİYEMEZSİN :)