- 26 Temmuz 2015
- 6.661
- 9.346
- 198
- Konu Sahibi halacocuksun
-
Canim 59 kilomusunDaha çok spor olacak inşallah bakalim ..gece nöbetim var bu yüzden vücudum ödem oluyor.. haydi bakalim en son tartildigimda 59 kilo idim baya çıkmış kilom ama evde tartum yok kıyafetlerle birde herkes o tartinin fazla tarttigini söylüyor yinede ben onu baz alicam elimde başka tartı yok çünkü tartıdan foto atarim zaman zaman
Yediklerime dikkat etmeye calisicam
Aynen insan kendini nasıl guzel hissediyorsa ..ben 48 diyorum ama gobegim gitse bu kilomuda severim belki ilerde gebe felan kalirsam inşallah, vücudumda kilo almaya yatgin bu yuzden 48 hedef koydum ama sporla tabiki ... İnce bel benim takintim çok isterim belim ince olsun mesela .Boyum 161 -162C
Canim 59 kilomusun
Cok isterdim 59 olmayi :)
Boyun kaç
Ben 76 kiloyum ama herkes 65 en fazla diyor. Kilom vucuduma dogru orantılı
Ama tabi kimseyi dinleyemem bu konuda ben kendimi mutlu hissettigim kiloda olmaliyim degil mi ama
Düğün belli değil canım ama yakında olabilir bu yüzden bol sporla vermeye çalışıcam. Ne zaman doyarsam o zaman kalkicam inşallahDüğün ne zaman? Ne kadar sürede bu kiloya inmeyi hedefliyorsunuz?
Boyuna göre hedeflediğin kilo çok yanlış. Kilo vericem diye sağlığından olabilirsin. Bölgesel çalışıp göbeğini eritebilirsin. Ağır bir diyet yapmak yerine sağlıklı beslenebilirsin
Ben 160 boyundayım hedeflediğim kilo 52. Diyetisyenim 50-55 kilo idealim olduğunu söyledi. Sevdiğim 160 boyundaki ünlüler 52-53 kiloymuş. O yüzden 52 kg olmak istiyorum. 48 kilo biraz fazla değil mi?Aynen insan kendini nasıl guzel hissediyorsa ..ben 48 diyorum ama gobegim gitse bu kilomuda severim belki ilerde gebe felan kalirsam inşallah, vücudumda kilo almaya yatgin bu yuzden 48 hedef koydum ama sporla tabiki ... İnce bel benim takintim çok isterim belim ince olsun mesela .Boyum 161 -162
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?