Hedef 48 evlenmeden önce

halacocuksun

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2015
6.661
9.346
198
Daha çok spor olacak inşallah bakalim ..gece nöbetim var bu yüzden vücudum ödem oluyor.. haydi bakalim en son tartildigimda 59 kilo idim baya çıkmış kilom ama evde tartum yok kıyafetlerle birde herkes o tartinin fazla tarttigini söylüyor yinede ben onu baz alicam elimde başka tartı yok çünkü tartıdan foto atarim zaman zaman

Yediklerime dikkat etmeye calisicam

07.02.19=59 kg
09.02.19=58,4 kg

Son düzenleme:

Dün bunu yaptım yediklerime fazla dikkat edemiyorum ama yapicam inslalhi

Bugün 3 tur bunu yaptım yediklerimide belki zamanlar yazarım kendimi sıkmadan

İlk yaptığım video karnımı, fena agritti benimde göbek sorunum var baya iyi gibi

C
Daha çok spor olacak inşallah bakalim ..gece nöbetim var bu yüzden vücudum ödem oluyor.. haydi bakalim en son tartildigimda 59 kilo idim baya çıkmış kilom ama evde tartum yok kıyafetlerle birde herkes o tartinin fazla tarttigini söylüyor yinede ben onu baz alicam elimde başka tartı yok çünkü tartıdan foto atarim zaman zaman

Yediklerime dikkat etmeye calisicam
Canim 59 kilomusun
Cok isterdim 59 olmayi :)
Boyun kaç
Ben 76 kiloyum ama herkes 65 en fazla diyor. Kilom vucuduma dogru orantılı
Ama tabi kimseyi dinleyemem bu konuda ben kendimi mutlu hissettigim kiloda olmaliyim degil mi ama

Spordan sonra 1 adet mandalina
Kahvaltım
1 yumurta tereyagli
2 dilim peynir
3 tatlı kaşığı kayısı reçeli
1 çay bardağı süt
1 bardak yesilcay

Yediklerimi yaziyorum kendimi kisitlamadim doyunca bıraktım

C
Canim 59 kilomusun
Cok isterdim 59 olmayi :)
Boyun kaç
Ben 76 kiloyum ama herkes 65 en fazla diyor. Kilom vucuduma dogru orantılı
Ama tabi kimseyi dinleyemem bu konuda ben kendimi mutlu hissettigim kiloda olmaliyim degil mi ama
Aynen insan kendini nasıl guzel hissediyorsa ..ben 48 diyorum ama gobegim gitse bu kilomuda severim belki ilerde gebe felan kalirsam inşallah, vücudumda kilo almaya yatgin bu yuzden 48 hedef koydum ama sporla tabiki ... İnce bel benim takintim çok isterim belim ince olsun mesela .Boyum 161 -162

Boyuna göre hedeflediğin kilo çok yanlış. Kilo vericem diye sağlığından olabilirsin. Bölgesel çalışıp göbeğini eritebilirsin. Ağır bir diyet yapmak yerine sağlıklı beslenebilirsin

Boyuna göre hedeflediğin kilo çok yanlış. Kilo vericem diye sağlığından olabilirsin. Bölgesel çalışıp göbeğini eritebilirsin. Ağır bir diyet yapmak yerine sağlıklı beslenebilirsin

Yok canım ben 47 kiloydum gayet iyiydim doğumdan önce tekrar o halime dönmek istiyorum bakalım insallah sporla ve saglikli beslenmeye çalışarak kacamaklar olabilir ama..zaten ağır diyet yapmak aklımdan geçmiyor zamanında kilo vermiş biri olarak bu işe yaramıyor

İyi spor yaptım ama çok yedim ekmekler İskender dondurma vs yani abarttim .. kendime 36 beden kıyafet sipariş ettim ve sevdiğim kişi bu ay için de isteme işinin olacağını söylüyor bu yüzden günlük 500 kalorili tuketecgim en fazla yarından itibaren insallah acilen zayiflamam lazım detok gibi bir şey yapicam inşallah

Yinede 59 dan daha düşük gelmişiz elhamdüllillah 58.4:halay:

Eklentiler

• IMG_20190209_010726.webp
    IMG_20190209_010726.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 40
Sabah kahvaltı
Bir çay bardağı süt :64 cal
Bir porsiyon menemen: 106 cal
3 zeytin: 15 cal
1 dilim beyaz peynir: 93 çal
3 ceviz :98 cal

Toplam kalori: 376 calori baya yemisim

376
1 adet küçük incir :36 çal
Toplam: 412 calori

Aynen insan kendini nasıl guzel hissediyorsa ..ben 48 diyorum ama gobegim gitse bu kilomuda severim belki ilerde gebe felan kalirsam inşallah, vücudumda kilo almaya yatgin bu yuzden 48 hedef koydum ama sporla tabiki ... İnce bel benim takintim çok isterim belim ince olsun mesela .Boyum 161 -162
Ben 160 boyundayım hedeflediğim kilo 52. Diyetisyenim 50-55 kilo idealim olduğunu söyledi. Sevdiğim 160 boyundaki ünlüler 52-53 kiloymuş. O yüzden 52 kg olmak istiyorum. 48 kilo biraz fazla değil mi?

Back
X