Hedef 48 kilo... Benimle zayıflamak ister misiniz ?

GunesinKizi35

9. takım mezunu
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2013
3.940
10.152
408
İzmir
Selam kızlar hedefim başlıktan da anlaşılacağı gibi 48 kilo olmak. Bu konuda çok azimliyim aşağı yuları 25 gündür diyetteyim 4 kilo civarında verdim. Farklı bir diyet başlığındaydım ama aktif kullanılmadığı için bir süre sonra benimde yazma hevesim kaçtı. İstiyorum ki birlikte yol alacağım arkadaşlarımla hep bu başlık altında iletişim içinde olabilelim...

Herhangi bir uyguladığım diyet programım (diyetisyene gidip) yok. Kendime uygun az ve güzel beslenmeye çalışıyorum genelde protein ağırlıklı besleniyorum.

Genel Kurallarımız

1-) Her gün en az 2.5 litre su içilecek ...
2-) Mümkün olduğunca haftada en az 5 gün spor yapılmalı...
3-) Arada ufak kaçamaklarımız elbet olabilir ama bu abartılmamalı...
4-) Akşam mümkünse 18.00 mümkün değilse 20.00 dan sonra birşey yenilmemeli (ben sadece uyumadan yoğurt kürü yapıyorum sadece )

5-)Kesinlikle şeker, hamurişi ve fazla tuzdan uzak durulacak (arada yapılacak küçük kaçamaklar bu kurala dahil değil.. Bu arada şekeri herkes bırakabilir emin olun eğer ben bıraktıysam 25 gün öncesine kadar günde 8 fincan çay içip hepsine 2 şeker atan biriydim )
6-) Her pazartesi kilo bildirim günümüz arada da paylaşım yapabiliriz.
7-) Mümkünse günlük olarak yediklerimizi burada paylaşmamızı istiyorum bir de bu motivasyon için önemli hem ne kadar kalori aldığımızı bilirsek daha sağlıklı ilerleriz bunun için bence günlük kalori ihtiyacınızı da hesaplayın isterseniz bu konuda yardımcı olabilirim sizlere.
Yapılan kaçamaklardan sonra diyet kesinlikle bırakılmamalı hepimiz birbirimize bu konuda ancak yazarak motive ve destek sağlayabiliriz. Onun için en önemli kuralımız mümkün olduğunca burada olup bildirimler yapmak, birbirimizden haberdar olmaktır..

Önceden verdiğim 4 kiloyu kenara bırakarak bugün ilk kez başlıyormuşum gibi kabul ediyorum. Umarım benimle beraber bu yolculuğa katılmak istersiniz.
Herkesi beklerim
Hedef kilo Güncel kilo

• GunesinKizi35 -------> 48 kg------------->53,5 kg
  • reklam------------------>58 kg ------------->64 kg
  • Linam07--------------->55 kg------------>66.3 kg

Son düzenleme:
Kolay gelsin dileyeyim bende .... 48 e şöyle bir baktım da :) yok beni aşar dedim ..
son kilolarım benimde vedalaşacağım .. ama 51 de dur derim .

Boy kilo orantın sebebi ile mi 48 ? sadece merak

25.07.2017- Salı

Kahvaltı: 1 tost (180 k)
1 salatalık(14 k)
1 domates(18 k)
3 dal roka(1.5 k)
+
---------------------------
213 kalori

Ara Öğün: 10 çilek(48 k)
1 bardak şekersiz sütlü kahve(71 k)
+
-----------------------------------------
119 kalori

Öğle-Akşam Yemeği: 2 y.k. bulgur pilavı(68.9 k)
Izgara tavuk(130 k)
1/2 domates(9 k)
5 dal roka(2.5 k)
2 y.k. light yoğurt(55 k)
+
--------------------------------------------------------
265,4 kalori

Çayla beraber 3 tane form limonlu bisküvi : 70,4 kalori

Toplam aldığım kalori:668.3 kalori

SPOR: 150 mekik
50şer kere sağ ve sol bacak olmak üzere öne, arkaya,sağa, sola,yukarı kaldırma hareketi
3 km tempolu yürüyüş
100er kerede yan karın için sağ sola eğilme

Toplam yakılan kalori: Ortalama 300 kalori

Kolay gelsin dileyeyim bende .... 48 e şöyle bir baktım da :) yok beni aşar dedim ..
son kilolarım benimde vedalaşacağım .. ama 51 de dur derim .

Boy kilo orantın sebebi ile mi 48 ? sadece merak

Canım ben başlığı biraz yanlış açmışım sanırım 48 benim hedefim. Senin hedefine sonuna kadar saygı duyarım :)

Neden 48 dersek de hep olmak istediğim kilo. Aslına bakarsan boy kilo oranım vücut kitle indeksim çok normal şuan ki kilomda 156 cm boyum var uzun biri değilim. Ama ben 48 olmak istiyorum ki daha fit daha sıkı olayım 53 kilo da istediğim kadar sıkı olayım istediğim bedene kavuşamıyorum. Katılmak istersen ekleyebilirim seni de canım

yok yok anladım 48 olmak istediğini .... her kadın kendini mutlu hissettiği kiloda olmalı bence de ...

Ben zaten 52 lere geldim geliyorum , kaldı 2 kilo kadar ...

bir listeye dahil olamayacak kadar yoğunum kk da ama ara ara bakacağım mutlaka ... çünkü kilo düştükçe ... verilmesi zorlaşabiliyor ... gerçi ben hala haftada 0.5 / 1 kg arası verebiliyorum ... ama yine de tıkanırsam son kilolarda burada da gözüm olsun

Haklısındır canım tahmin ederim her zaman ziyaretçi olarak da beklerim. Sorma benim ilk 2 kilo ilk hafta gitti ohh dedim ne mükemmel sonra kilo verme hızım düşüp gram gram gidince moralim bozuldu. Bir de bildiğim kadarıyla belli bir kilonun altında kilo vermek daha zor oluyor diye biliyorum. Öyle ki mesela 70 kilo insanın koştuğu zaman yaktığı kaloriyle benimki bir değil

Aslında formül basit ... vücuduna girenden fazlasını yakacaksın ... 80 kiloda da 50 kilola da ...

Son bir ayda yanılmıyorsam 4 küsür kilo verdim ... Ama tabii spor deli bir hal aldı ...

sende mutlaka spora devam et

En büyük avantajım bir koşu bandım var kendime ait ama bende astım olduğu için çok uzun soluklu sporlar yapamıyorum çok tıkanıyorum tansiyonlarım düşüyor. O yüzden kendime uygun olanı yapıyorum ve bu defa sporda yaktığım kalori düşük oluyor. Bir insanın ortalama 1 kilo vermesi için 7000 kalori yakması gerektiğini biliyorum fakat benim bunu yakmam rahatsızlığım nedeni ile 1.5 haftayı bulabiliyor

Ausencia Peki seni bu kilo verme konusunda bir guru ilan ediyorum ve bir şey sormak istiyorum haftada sadece 1-2 güncük ara öğünde dondurma yemek diyete çok mu büyük ihanettir bu özellikle regl döneminde ama ara öğünde dondurma yediğimde bir sonraki öğünüm çok çok hafif oluyor salata yoğurt gibi onu da belirteyim. (bahsettiğim dondurma da ya mini magnumlardan 1 tane yada 1 dili viennetta)

hmmmm dondurma tamam da ... hazır dondurmalardan lütfen uzak dur .
2 top sade dondurma haftada 1-2 geç saatte olmadan evet .
Ama magnumlar hele de vienetta krema sırf .

hmmmm dondurma tamam da ... hazır dondurmalardan lütfen uzak dur .
2 top sade dondurma haftada 1-2 geç saatte olmadan evet .
Ama magnumlar hele de vienetta krema sırf .

Bunu okumakta biraz geç kaldım az önce bir dilim ince ama gerçekten çok ince vienetta yedim normalde tatlı dondurma asla aram olan şeyler değil ama regl olunca hele de ilk günü olunca işler çok çok çok değişiyor ama akşam öğünümü çok çok hafif tutmayı planlıyorum yoğurt salatalık yada yağsız salata gibi

bugün böyle gelmiş geçmiş olsun .... bundan sonra paketli tüm gıdalardan uzak dur canım

denerim her ne kadar hayatımızı esir almış olsa da o gıdalar yakında bizi paketleyecekler

bizim evi esir aldığı kadar hiç bir evi esir almamışlardır herhalde vakti zamanında ...7 sinde bir oğlum var ... abur cuburu seven eşim ve ben

almıyoruz artık ... çoktandır ...eskiden kiler dolabı vardı tıka basa ..2 ay marketten abur cubur almasak yine bitmezdi

şimdi misafir çocuk gelse tutacak çikolata yok

bende bir an önce akşam ne yesem dye düşünüyorum

26.07.2017- Çarşamba

Kahvaltı: 1 yumurta(74 k)
1 dilim light peynir(55.5 k)
1 salatalık(14 k)
1 domates(18 k)
1 acı sivri biber(14 k)
1 dilim chia tohumlu tam buğday ekmeği(60 k)
+
--------------------------------------------------------
235,5 kalori

Ara öğün: 1 ince dilim viennetta dondurma (120 k)
+
------------------------------------------------------------
120 kalori

Öğle-Akşam Yemeği: 1 kase marullu domatesli
Light peynirli salata(150 k)
1 şişe maden suyu(0 k)
+
---------------------------------------------------------
150 kalori

Toplam Alınan Kalori: 505,5 kalori
Toplam Verilen Kalori: 350 kalori

günaydın bende yoluma sizinle devam etmek istiyorum , sanırım 64 kiloyum hedefim 58 kilo olmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…