- Konu Sahibi GunesinKizi35
-
Kolay gelsin dileyeyim bende .... 48 e şöyle bir baktım da :) yok beni aşar dedim ..
son kilolarım benimde vedalaşacağım .. ama 51 de dur derim .
Boy kilo orantın sebebi ile mi 48 ? sadece merak
Canım ben başlığı biraz yanlış açmışım sanırım 48 benim hedefim. Senin hedefine sonuna kadar saygı duyarım :)
Neden 48 dersek de hep olmak istediğim kilo. Aslına bakarsan boy kilo oranım vücut kitle indeksim çok normal şuan ki kilomda 156 cm boyum var uzun biri değilim. Ama ben 48 olmak istiyorum ki daha fit daha sıkı olayım 53 kilo da istediğim kadar sıkı olayım istediğim bedene kavuşamıyorum. Katılmak istersen ekleyebilirim seni de canım
yok yok anladım 48 olmak istediğini .... her kadın kendini mutlu hissettiği kiloda olmalı bence de ...
Ben zaten 52 lere geldim geliyorum , kaldı 2 kilo kadar ...
bir listeye dahil olamayacak kadar yoğunum kk da ama ara ara bakacağım mutlaka ... çünkü kilo düştükçe ... verilmesi zorlaşabiliyor ... gerçi ben hala haftada 0.5 / 1 kg arası verebiliyorum ... ama yine de tıkanırsam son kilolarda burada da gözüm olsun
Haklısındır canım tahmin ederim her zaman ziyaretçi olarak da beklerim. Sorma benim ilk 2 kilo ilk hafta gitti ohh dedim ne mükemmel sonra kilo verme hızım düşüp gram gram gidince moralim bozuldu. Bir de bildiğim kadarıyla belli bir kilonun altında kilo vermek daha zor oluyor diye biliyorum. Öyle ki mesela 70 kilo insanın koştuğu zaman yaktığı kaloriyle benimki bir değil
Aslında formül basit ... vücuduna girenden fazlasını yakacaksın ... 80 kiloda da 50 kilola da ...
Son bir ayda yanılmıyorsam 4 küsür kilo verdim ... Ama tabii spor deli bir hal aldı ...
sende mutlaka spora devam et
Ausencia Peki seni bu kilo verme konusunda bir guru ilan ediyorum ve bir şey sormak istiyorum haftada sadece 1-2 güncük ara öğünde dondurma yemek diyete çok mu büyük ihanettir bu özellikle regl döneminde ama ara öğünde dondurma yediğimde bir sonraki öğünüm çok çok hafif oluyor salata yoğurt gibi onu da belirteyim. (bahsettiğim dondurma da ya mini magnumlardan 1 tane yada 1 dili viennetta)
hmmmm dondurma tamam da ... hazır dondurmalardan lütfen uzak dur .
2 top sade dondurma haftada 1-2 geç saatte olmadan evet .
Ama magnumlar hele de vienetta krema sırf .
Bunu okumakta biraz geç kaldımaz önce bir dilim ince ama gerçekten çok ince vienetta yedim normalde tatlı dondurma asla aram olan şeyler değil ama regl olunca hele de ilk günü olunca işler çok çok çok değişiyor ama akşam öğünümü çok çok hafif tutmayı planlıyorum yoğurt salatalık yada yağsız salata gibi
bugün böyle gelmiş geçmiş olsun .... bundan sonra paketli tüm gıdalardan uzak dur canım
denerim her ne kadar hayatımızı esir almış olsa da o gıdalar yakında bizi paketleyecekler
bizim evi esir aldığı kadar hiç bir evi esir almamışlardır herhalde vakti zamanında ...7 sinde bir oğlum var ... abur cuburu seven eşim ve ben
almıyoruz artık ... çoktandır ...eskiden kiler dolabı vardı tıka basa ..2 ay marketten abur cubur almasak yine bitmezdi
şimdi misafir çocuk gelse tutacak çikolata yok
bende bir an önce akşam ne yesem dye düşünüyorum
peynirli cevizli kocaman salata
peynirli cevizli kocaman salata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?