- Konu Sahibi strawberries927
-
güzel bir yola çıkmışsın. sana bu yolda başarılar dilerim canım. benim de boyum 1,55 . o yüzden 48 kilo olmak istemeni anlıyorum. çünkü benim de idealim 48 kilo :) ve ben de kilo verme serüvenine 62 kilo ile başladım. şimdi 54,4 kiloyum. zayıflamaya da devam ediyorum inşallah . sen de sağlıklı beslenerek zayıfla lütfen. sağlığını bozacak yöntemlerden uzak dur kesinlikle.ve hastalığını aşarsın umarım.
Esra mıydı isminiz :) kolay gelsin bu arada takipteyim
Merhaba kızlar. Belki beni hatırlayanlar olur yaklaşık 1,5 sene önce buralardaydım. o zamanlar 46 kiloya kadar düşmüştüm (boyum çok kısa). Zaten idealim de 46-50 arasıydı. Ama maalesef 2 yıldır Bulimia Nervoza hastalığıyla boğuşuyorum, yeme ve kusma ataklarım oluyor. Savaşmaya çalıştım ancak bazı dönemler oldu bazı dönemler olmadı... Bir sürü farklı psikiyatrdan tedavi aldım bir sürü ilaç kullandım onlar da işe yaramadı. Bu durum benim kabusum oldu resmen. 2 yıldır doğru düzgün bir hayat yaşayamadım yaşam kalitem sıfır oldu. Ve bu 2 yıllık bulimia yeme atakları sayesinde bana 15 kilo kazandırdı. Geçenlerde 61 kiloyu gördüm... Tabi herkes kilo almışsın dedikçe ben daha da bunalıma girdim. bunalıma girdikçe yedim vs...
Sonuç olarak artık yeni bir sayfa açmak istiyorum ve buranın bana yardım edeceğini düşünüyorum. Hem yeme ataklarına dur diyeceğim hem de eski kiloma döneceğim. 3 ay sonra mezuniyet baloma eski halimle gideceğim. Siz de desteğinizi esirgemeyin lütfen :)
Şuanki durumum:
Kilo: 60,5
Bel: 77 (63ü görmüştüm
Karın: 86
Kalça: 97
Üst bacak: 57
Alt bacak: 34
Planım ise intermittent fasting gibi bir diyet yapıp üzerine sporu eklemek. Geçtiğimiz yıllarda en çok Jillian Michaels'dan fayda görmüştüm o yüzden yine onunla devam edeceğim. Geçen perşembe tartıldım, perşembe de benim tartı günüm olacak. Bulimia atakları artık hayatımdan çıkacak umarım.
Gelmek isteyen herkesi başlığıma beklerim, bulimia hakkında sorusu olanları da memnuniyetle cevaplarım :))
17 MART.........60,5
24 MART........59,4
31 MART:
7 NİSAN:
14 NİSAN:
21 NİSAN:
28 NİSAN:
5 MAYIS:
12 MAYIS:
19 MAYIS:
26 MAYIS
Bugün yediklerim:
Öğlen: Mercimek çorbası, tavuk
Ara: Sütlü kahve
Akşam: Ciğer, domates, mantar
Gün içinde 3 yeşil çay ve spor olarak Jillianın 6.günü.
Ayrıca bugün tartı günümdü, güncel kilom 59,4. Yani geçen haftadan bu yana 1100 gram vermişim
Kolay gelsin tatlim buarada cok gecmis olsun
Hayırlı olsun topiginiz rabbim şifa versin
Tabiki katil, hatta cok sevinirim :) ben seni jillian basligindan hatirliyorum dogru mu?Merhaba
Bende katılsam olur mu? Yaz yaklaştıkça bir telaş aldı. Simitler epey taşmış. 2 aydır düzene girme çabası boş.. Bu azim ne zaman gelecek bize bilen var mı
Boy kısa malum. 48-50 idealim tam 5 yıldır...
Bu sene başarmam lazım. 58 -59
arasındayım. Bıktım imdat..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?