hedef 50 kilo fitliğe yolculuk

Mathildablue

🦄
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2011
1.099
2.052
Başlangıç 59 kg. Burada benımle birlikte yarışmak isteyen yakın kilodaki arkadaşları beklerim :) Amaç sabit bir diyet e baglı kalarak değil de sağlıklı beslenerek zayıflamak.

Son düzenleme:
Sabah kalktıgımda 1 bardakm ılık su içtim. Sonra kahvaltı yerine gecen shake imi içtim. Geç kahvaltı yaptıgım icin 2 ögün yapacagım aksam corba ve yemek yemeyi düsünüyorum. ara ögün olarak 1 yeşil elma ve günde 10 bardak su hedef. Ve günde 1 bardak 5 i bir arada bitki caylarından içecegim.Günde 30-60 dk kosu bandında koşacagım.

Bir de yarışarak bence daha hırslanırızz :)bende 61 den başladım suan 59 um
Ben spot yapiyorum fiziksel goruntu olarak sjkibti yok. Ekmek yemiyorum 2 aydir ve suyu cokca iciyorum. AMA o kilo bans yapisti. 62.3 ile basladim spots ve diyete AMA 2 ay oldu bel yagim kalmadi inceldim lakin hala 62 kg mim. :) cok mutsuzum :)

Ben spot yapiyorum fiziksel goruntu olarak sjkibti yok. Ekmek yemiyorum 2 aydir ve suyu cokca iciyorum. AMA o kilo bans yapisti. 62.3 ile basladim spots ve diyete AMA 2 ay oldu bel yagim kalmadi inceldim lakin hala 62 kg mim. :) cok mutsuzum :)
bu çok güzel aslında farklı bir bakış açısı ile bakınca canım kilon zaten sağlıksız değil incelmişsin buna sevinmelisin işte diyete değil zaten spora ihtiyacın var senin bu yolda devam et yediklerinede dikkat et kilo almazsın böylelikle hemde istediğin görüntüye kavuşursun :)

ben de 58.8 kilo ile başladım diyete ve yürüyüşe 3 haftaya yaklaşıyor 4 günlük bir kaçamak günüyle beraber 4 kilo verdim. Şuanda 54.7 kiloyum. Akşam 7'den sonra yemek yememenizi ve günde 1 saatlik yürüyüş yapmanızı tavsiye ederim

X