hedef 50 kilo olmak.. :)))

Raporumu veriyorum: :42:

Sabah: 1 dilim peynir, 1 haşlanmış yumurta, 1 domates, 4 kuru kayısı, yarım çay bardağı ceviz

Akşam: 1 tabak zeytinyağlı taze fasülye, 1 kase yoğurt

Spor olarak da jillian level 1, 9.gün :8:

esracım ara öğünlerde hiç bir şey yemiyormusun yani tüm gün boyunca sadece yediklerin bunlarmı? ben ara öğün yapmazsam şekerim düşüyor,hipoglisemim var zatende olmasada eğer saatler erken ise oldukça zor gibi. maaaşlalah sana

kizlar aksam ustu dayim vefat etti :(( cok uzgunum apartopar ankaraya geldik.. babamdayim simdi.. esimle babam cenaze evine gitti.. benim kizim kucuk olunca simdide uyuyor gidemedim.. napcami bilmiyorum cok uzgunum bir iki gun yokum.. :((( dua edin ne olur opuyorum hepinizi..

canım başınız saolsun, Allah geride kalanlara sabır ve uzun ömürler versin. Kendine çok iyi bak.

kizlar aksam ustu dayim vefat etti :(( cok uzgunum apartopar ankaraya geldik.. babamdayim simdi.. esimle babam cenaze evine gitti.. benim kizim kucuk olunca simdide uyuyor gidemedim.. napcami bilmiyorum cok uzgunum bir iki gun yokum.. :((( dua edin ne olur opuyorum hepinizi..

ay Elacım, başın sağ olsun... Allah dayına rahmet eylesin, nur içinde yatırsın.
seni çok seviyoruz temiz kalpli kadın.

canım başın sağolsun...dayın içinde allah rahmet eylesin.allah mekanını cennet eylesin...annene ve tüm yakınlarınada büyük sabırlar diliyorum.bendee babamı kaybettim 1.5 yıl önce hala dokundukça kanıyor yaram...

Son düzenleme:

Elaa canım benim başın sağolsun dayın nur içince yatsın... Umarım çok erken yaşta vefat etmemiştir... Dualarımız seninle canımm döneceğin günü bekliyoruz :5:

esracım ara öğünlerde hiç bir şey yemiyormusun yani tüm gün boyunca sadece yediklerin bunlarmı? ben ara öğün yapmazsam şekerim düşüyor,hipoglisemim var zatende olmasada eğer saatler erken ise oldukça zor gibi. maaaşlalah sana

Canım ben şuan karatay diyeti yapmaya çalışıyorum karatayda da ara öğün yok biliyorsun, 2 ya da 3 öğün var, 2yi tercih ediyor canan hanım. Ben de o yüzden 2 öğün yapıyorum. Zaten o kahvaltı en az 6 saat hiç acıktırmıyor emin ol :) Acıkmaya başlayınca da biraz daha sabredip bir iki saat daha bekliyorum akşam için. Akşamı yedikten sonra da 4-5 saat karnım acıkmıyor. Ama tabi yatmaya doğru midem kazınıyor :1: Yine de yememeye çalışıyorum. Benim çok şükür hipoglisemi gibi bir sorunum yok canım o yüzden o kadar zorlamıyor (gerçi canan karatay hipoglisemisi olanların 3 öğünlük karatayla hipoglisemilerinin düzeleceğini söylüyor ama bilemiyorum...) Saatleri de değişiyor... Kahvaltıyı 8 de yapıyorum genelde, o zaman akşam yemeğini 6 gibi yiyorum. Hafta sonları kahvaltıyı 11de yapıyorum. Yine 6 gibi yiyorum akşamı da.

Ben daha önce de ara öğünlü bir program yapmıştım canım onla da gayet güzel gitmişti haftada ortalama 300-400 gram gidiyordu düzenli.

Merhaba elacım ve kızlar :3:

Bu hafta çok saldım , hafta sonu zorlu sınavlarım var beni mazur görün bu haftalık bir kaç gün nete giremeyebilirim kızlar bana dua edin ALLAH(C.C)'a emanet olun inşaALLAH(C.C)...(amin...) :16::16::16::16:

Yazını şimdi gördüm canım başın sağolsun ALLAH(C.C)'ım rahmet eylesin inşaALLAH(C.C)...(Amin...) :14:

Günaydın kızlar. Kahvaltimi yaptım :
1 dilim tam buğday ekmeği, 1 kk yağsız peynir, Sucuklu yumurta (kaçamak:)), yeşil çay, domates, salatalık, biber
Şimdi kahve içiyorum

Kabızlık sorunuma kuru incirle çözüm bulmaya çalışıyorum, 2 gündür iyi bağırsaklarım. Bu kilo açısından çok büyük sorun kızlar ya :(

bebiş ben burayı okuyorum da spor bölümünde yazıyorum genelde. seni de takip ediyorum sinsi sinsi :9: karatay'a başlamışsın, nasıl gidiyor, inceldin mi?

Karatay şimdilik iyi gidiyor tatlım, inceldim mi bilmiyorum ama jilliana başladım bugün 10.günüm. Bir ay bitince tekrar ölçeceğim incelmiş olacağıma eminim :16:

Senin nasıl gidiyor? Diyet yapıyor musun? Spor olarak ne yapıyorsun? İnceldin mi zayfıladın mı? Tüm raporlarını ver bakalım :1:

kızlar fikirlerinizi bekliyorum.

ben her yıl ramazanda 3-4 kilo alıyorum. bayramlar, tatıller vs. derken tabi o arada sporuda bırakmıştım geçen yıl tam 10 kilo aldım hemde 3-4 ayda. geçen yıl 54 kilo ile ramazana girdim aralık ayında 61 idim.diyete spora başladım şimdi 53 lerdeyim. yani yaz al, kış ver oldu. önceki yılda buna benziyordu..bu yılda aynı şeyi yaşamak istemiyorum. bir arkadaşım diyetisyene gidiyordu bana sende ramazanda gidersen belki bu yıl öyle olmaz en azından 4 kilo değil 2 kilo alırsın, onuda ramazandan sonra 1 ayda verirsin, formunu korursun, ister istemez diyetisyene kontrolüm var diye saldım çayıra yapmazsın dedi. benim aklıma yattı.benimdiyetisyen deneyimlerim var ama hiç ramazanda gitmemeiştim.kilo alıp tekrar aynı kabusu yaşamak istemiyorum:((((

sizler ne dersiniz?????

Karatay şimdilik iyi gidiyor tatlım, inceldim mi bilmiyorum ama jilliana başladım bugün 10.günüm. Bir ay bitince tekrar ölçeceğim incelmiş olacağıma eminim :16:

Senin nasıl gidiyor? Diyet yapıyor musun? Spor olarak ne yapıyorsun? İnceldin mi zayfıladın mı? Tüm raporlarını ver bakalım :1:

diyete bugün başladım :) sürekli bozuyordum çünkü:26: spor olarak her gün mutlaka 10000 adım atıyorum, düzensiz olarak da pilates yapıyordum ama bugün ebru şallı'nın 21 gün kürüne başladım bakalım nasıl olacak.
diyet yapamadığım için zayıflamadım, aynıyım malesef...

kızlar fikirlerinizi bekliyorum.

ben her yıl ramazanda 3-4 kilo alıyorum. bayramlar, tatıller vs. derken tabi o arada sporuda bırakmıştım geçen yıl tam 10 kilo aldım hemde 3-4 ayda. geçen yıl 54 kilo ile ramazana girdim aralık ayında 61 idim.diyete spora başladım şimdi 53 lerdeyim. yani yaz al, kış ver oldu. önceki yılda buna benziyordu..bu yılda aynı şeyi yaşamak istemiyorum. bir arkadaşım diyetisyene gidiyordu bana sende ramazanda gidersen belki bu yıl öyle olmaz en azından 4 kilo değil 2 kilo alırsın, onuda ramazandan sonra 1 ayda verirsin, formunu korursun, ister istemez diyetisyene kontrolüm var diye saldım çayıra yapmazsın dedi. benim aklıma yattı.benimdiyetisyen deneyimlerim var ama hiç ramazanda gitmemeiştim.kilo alıp tekrar aynı kabusu yaşamak istemiyorum:((((

sizler ne dersiniz?????

Canim sen çok almissin ya herkes ramazanda 1-2 kilo alabilir ama seninki fazla olmuş :)) diyetisyen iyi fikir ben de gidiyorum sırf bana ne yapacağımı söyleyen biri olsun diye. Aslında ne yapacağımı biliyorum ama kendimi kontrol edemiyorum. Bu açıdan gayet iyi. Önümüzdeki hafta kontrole gitmeyi düşünüyorum. Ramazan içinde bir liste hazirlatacagim. Burda da paylasirim

Canim sen çok almissin ya herkes ramazanda 1-2 kilo alabilir ama seninki fazla olmuş :)) diyetisyen iyi fikir ben de gidiyorum sırf bana ne yapacağımı söyleyen biri olsun diye. Aslında ne yapacağımı biliyorum ama kendimi kontrol edemiyorum. Bu açıdan gayet iyi. Önümüzdeki hafta kontrole gitmeyi düşünüyorum. Ramazan içinde bir liste hazirlatacagim. Burda da paylasirim

normalde pek yemek yiyen biri değildim geçen yıl.e haliyle ramazanda birden bünyeye düzenli yemek girince, birde ye yat olunca öyle oldu:(((
paylaş canım listeni iyi olur.bende herşeyi biliyorum ama diyetisyene gidiyorum diye kontrollü olurum diyorum

normalde pek yemek yiyen biri değildim geçen yıl.e haliyle ramazanda birden bünyeye düzenli yemek girince, birde ye yat olunca öyle oldu:(((
paylaş canım listeni iyi olur.bende herşeyi biliyorum ama diyetisyene gidiyorum diye kontrollü olurum diyorum

Aynen bende o nedenle gidiyorum. Eylül de diyete başlayıp 55e kadar düşmüştüm. Ocakta apandisit ameliyatı oldum. Sonrasinda yeme düzeni bozuldu ve geri kilo aldim. 59a kadar çıktım. Bi daha bi türlü tekrar diyete baslayamadim. Hatta evde yemek yapmayı bırakmıştım nerdeyse:)
Bu nedenle diyetisyene gittim beni kendime getirdi. Yemek düzenini yeniden oturttum.

Back
X