- 14 Eylül 2012
- 5.242
- 1.854
- 448
- Konu Sahibi elaprensess
- #4.161
bölümünü ne istiyosun tatlımmİstanbul üniversitesi olursa çooook mutlu olucam![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bölümünü ne istiyosun tatlımmİstanbul üniversitesi olursa çooook mutlu olucam![]()
kızlar menüm
sabah
2 küçük parça cavdar ekmeği
1 ince dilim kaşar
2 biberle tost yaptım
yeşilçay
ara
1 avuc badem
ikindin
1 kepçe çorba
3 kaşık salata
2 kaşık yogurt
kızlar cok mu yemişim bana öyle geldii
ohh rahatladın teşekkürler tatlımmm akşam da nasipse fitnessHayir canım hiç çok değil:)
diyete bugün başladım :) sürekli bozuyordum çünkü:26: spor olarak her gün mutlaka 10000 adım atıyorum, düzensiz olarak da pilates yapıyordum ama bugün ebru şallı'nın 21 gün kürüne başladım bakalım nasıl olacak.
diyet yapamadığım için zayıflamadım, aynıyım malesef...
Şimdi nasıl bir diyete başladın canım? Bu kez bozma artık görelim şu 47yiEbru şallının kürüne başlamana sevindim canım :)
kızlar menüm
sabah
2 küçük parça cavdar ekmeği
1 ince dilim kaşar
2 biberle tost yaptım
yeşilçay
ara
1 avuc badem
ikindin
1 kepçe çorba
3 kaşık salata
2 kaşık yogurt
kızlar cok mu yemişim bana öyle geldii
ver tatlım dinlenmiş olursunCanım hiç de çok değil şöyle bir hesapladım kabaca 600-700 arası hatta az bile :)
Dilvin tatlım sana bir şey soracağım. Bazı yerlerde jillianın haftada 1 gün ara verin dediği yazıyor bazı yerlerde ara vermeyin dediği yazıyor. Ben ilk 10 gün hiç ara vermedim bugün 10.günümdü level 1'i tamamladım. Sence level2'ye geçmeden önce 1 gün ara vermeli miyim?
ver tatlım dinlenmiş olursun
ben yürüyüş yapmadıgımda yada o günüm hareketli degilse jillian yapıyorum deyse fırsatım pek olmuyo malesef
bu yıl 2 dil öğreniyorum ve beni bekleyen bir sürü sınavlar var dogal olarak pek vakit kalmıyo uyumadan önce yapıyorum ben uykuumu feda ediyorum keşke senin gibi hep yapabilsem gecen senede ben hep yapıyodum
ver tatlım dinlenmiş olursun
ben yürüyüş yapmadıgımda yada o günüm hareketli degilse jillian yapıyorum deyse fırsatım pek olmuyo malesef
bu yıl 2 dil öğreniyorum ve beni bekleyen bir sürü sınavlar var dogal olarak pek vakit kalmıyo uyumadan önce yapıyorum ben uykuumu feda ediyorum keşke senin gibi hep yapabilsem gecen senede ben hep yapıyodum
neden korkuyosun canımm ?Gerçekten güzel canım senin sayende öğrendim jillianı, toplam 30dakikada baya verimli oluyor... Bu 30 gün bitince bile muhakkak haftada en az 4 gün yapmaya çalışacağım. Spor için dışarıya çıkmaya üşendiğimden benim için iyi oluyor.
Kızlar bugünkü raporum (dünün tamamen aynısı çünkü fasülye artmıştı)
Sabah: 1 dilim peynir, 1 haşlanmış yumurta, 1 domates, 4 kuru kayısı, yarım çay bardağı ceviz
Akşam: 1 tabak fasülye, 1 kase yoğurt
Spor olarak da jillian level 1, 10.gün. Yarın dinleneceğim sonra cumartesi günü level2'ye başlayacağım çok korkuyorum
Yarın tartı günü... Ama maalesef benim bugün reglm başladı... Umarım yarın tartıda fazla çıkmam çünkü bu hafta hiç kaçamak yapmadım tartıda reglden dolayı fazla çıkarsam çok üzülürüm. 100 gr bile eksik çıksam sevineceğim ama![]()
iyi düzeyde ingilizce vayyy süpermişşş bende başlangıç seviyesindeki birine özel ders vermiştim öğrencim vardı süper bi duyguydu ama bırakmak zorunda kaldım mecburen dersslerim oluncaAaa ne güzel 2 dil öğreniyorsun :)) Hangileri canım? Ben de iyi düzeyde ingilizce ve başlangıç düzeyinde fransızca biliyorum. Bu yaz paris'e gidip fransızcayı geliştirmek istiyorum inşallah yeterince para biriktirebilirsem![]()
neden korkuyosun canımm ?
iyi düzeyde ingilizce vayyy süpermişşş bende başlangıç seviyesindeki birine özel ders vermiştim öğrencim vardı süper bi duyguydu ama bırakmak zorunda kaldım mecburen dersslerim olunca
ben ilk sene franszca biliyodum sonra pratik yapmaya yapmaya unuttum sınavları verdim amann lazım degil dedim
ingilizce ögrenirsem holdingin ceviri işini yapıcam teklif ettiler pratik ve ezbere ihtiyacım var
bide bişey duydum normalde gramere biz takılı kalıyomuşuz normal konuşuyolarmış gramere takılmıyolarmıi salaş bi şekilde konuşuyolarmıi yabancılar
ah jillian teyze ahhhAynen canım ben daha önce 2 kez yurt dışına çıktım, bir sürü de turist misafir ağırladım. Kimse gramere takılmıyor gelişine konuşuyorlar önemli olan kelime ve kelime kalıplarını bilmek. Ama tabi sen çeviri işi yapacaksan çeviri için dil bigisi bilmen gerekiyor... Bir de kısa yoldan geliştirmek istiyorsan canım en hızlı geliştiren yöntem ingilizce gazete veya kitap okumak. Mesela hergün New York Times okumaya çalış. Başlarda her sayfayı 10 dakikada bile okuyamazsın belki ama ne kadar hızlandığını göreceksin :) Ben de paris'e para biriktirmek için ingilizce özel ders veriyorum burada sınavlara hazırlanan diğer bölüm öğrencilerine :))
Bu arada korkuyorum çünkü level2'ye bir göz attım çok zor görünüyor![]()
Bende dil öğrenme hevesi var, ingilizcem iyi, fransızcam gelişiyor parise gidince o da iyi olacak. Ama ne yazık ki dilin de benim mesleğimde hiç yeri yok neredeyse. Hiçbir işime yaramayacak iş başvurusu açısından![]()
ah jillian teyze ahhh
tatlım pardon sorunu atlamışım azerice ve ingilizce
tekrar ingilizceye baslamak için bi gaz bulabilsem artık cidden yoruldum benim için hobi oldu ögren unut ögren unut
ilk basta konuşmak istiyorum sonra bi şekilde grameri oturturum heralde
e esracım paran azsa daha ucuz bir şehire gidebilirsin, Toulouse gibi... hem barcelona'ya falan da rahat rahat gidersin. ne kadar kalmayı düşünüyorsun?
meslegin ne ki tatlımm ?Bende dil öğrenme hevesi var, ingilizcem iyi, fransızcam gelişiyor parise gidince o da iyi olacak. Ama ne yazık ki dilin de benim mesleğimde hiç yeri yok neredeyse. Hiçbir işime yaramayacak iş başvurusu açısından![]()
dil ögrenenler daha gec yaslanıyomuş bilginizeeeBence de oturtursun canım güveniyorum sana ben, ingilizce ne ki yaaa karşısında dilvinn var, sen yalar yutar yersin o ingilizceyi! (verdim gazı)
Tatlım durum şöyle, gideceğim belli bir program var o da paris'te. 1 ay süresince. Yani gidersem ona gideceğim program sahibi sağolsun biraz indirimde yaptı o yüzden benim için her türlü daha ucuza gelecek. Ama yine de tabi euro 2.8 olunca türk lirasına vurunca hepsi pahalı oluyor, biraz biriktirmem lazım. Babamdan da istemeye utanıyorum artık koskoca neredeyse 22 yaşında bir kız oldumYıl içinde biraz biriktirmiştim. İnşallah tamamlayabilirim...
meslegin ne ki tatlımm ?
dil ögrenenler daha gec yaslanıyomuş bilginizeee
peki nasıl tekrar baslayabilirim bi bilgin var mı