hedef 50 kilo olmak.. :)))

Kızlar bugünkü menüm:

Uyanınca;
- 1 bardak limonlu su ve 1 tane kuru erik

Kahvaltı;
- 1 yumurta
- 1 ince dilim yağsız beyaz peynir
- 1 salatalık
- 2 çeri domates
- 1 dilim kızarmış kepek ekmeği

Öğle yemeği sırasında hastanedeydim, evden çıkmadan çantama attıklarımı yedim.
- Yarım muz
- 200 ml. yağsız süt

Akşam;
- 7 tane fırında mantar
- 1 kaşık haşlanmış ıspanak
- 1 kutu probiyotik yoğurt
- Salata (iceberg + yarım kırmızı biber + yarım salatalık + bol limon ile hazırladım)

Sporumu da yaptım: Jillian Michaels 30 day shred - level 2 :21:

Dilvincimm ben bugün karabuğday diyetine başlayamadım canım, şu aralar hastane işlerim var maalesef, özel bi diyet yapmam pek mümkün durmuyor, aynı düzenimde kalmam en uygunu gibi şimdilik. Bu arada Jillian'a başladım sayende, çok zorluyor yahu, egzersiz bittiğinde önce duşa sonra yatağa atıyorum kendimi :1:
bilmez miyim o jillianı :1:
güzel bişeye vesile olmuşsan
m ne mutlu bana tatlım:16:
sormak istedigin aklına takılan olursa cekinmeden sorabilirsin:34::34::34:

Ben de gayet iyiyim az önce 1 tabak etli bezelye yedim, 2.ve son öğünüm :8: Karataya devam ediyorum baya tok tutuyor sevdim...

Ama ramazanda oruçken nasıl besleneceğim konusunda hiçbir fikrim yok :50: iftardan sonra çok acıkıyorum bir de ailemin yanında olacağım annem şimdi ramazan diye tatlılar pastalar börekler yapacak off ne yapacağım ben :31:
sen mi ben miii ?
ben de napcagımı bilmiyorumzaten derslerim sınavlarım olucak ramazanda eve kendimi zor atıcam sabah büyük ihtimal yürürüm haftada 3 gün ramazan bayramında düşman catlatmam gerekk
hadi fazla yiyip ipin ucunu kaçırırsam diyorum korkuyorummmm:30::30::30::30:

Cardio olarak bu videoyu yapıcam

[video=youtube;WUg5dP6W0cw]http://www.youtube.com/watch?v=WUg5dP6W0cw[/video]

Son düzenleme:
Yanlarım için tiffany rothe

[video=youtube;r_J8btnIEKQ]http://www.youtube.com/watch?v=r_J8btnIEKQ[/video]

ve 2 dk plank ve 200 mekik çekicem :31:

Kızlar bugünkü menüm:

Uyanınca;
- 1 bardak limonlu su ve 1 tane kuru erik

Kahvaltı;
- 1 yumurta
- 1 ince dilim yağsız beyaz peynir
- 1 salatalık
- 2 çeri domates
- 1 dilim kızarmış kepek ekmeği

Öğle yemeği sırasında hastanedeydim, evden çıkmadan çantama attıklarımı yedim.
- Yarım muz
- 200 ml. yağsız süt

Akşam;
- 7 tane fırında mantar
- 1 kaşık haşlanmış ıspanak
- 1 kutu probiyotik yoğurt
- Salata (iceberg + yarım kırmızı biber + yarım salatalık + bol limon ile hazırladım)

afiyet olsun canım :31:

Aynen ben de bir yıldır spor yapıyorum güya. Ama bu jillian başka bir şey, canıma okuyor :D Senin kaçıncı günün tatlım?

sen mi ben miii ?
ben de napcagımı bilmiyorumzaten derslerim sınavlarım olucak ramazanda eve kendimi zor atıcam sabah büyük ihtimal yürürüm haftada 3 gün ramazan bayramında düşman catlatmam gerekk
hadi fazla yiyip ipin ucunu kaçırırsam diyorum korkuyorummmm:30::30::30::30:

Hayır dilvinnn hayır kaçırmamamız gerek kesinlikle :20: annelerimizi ne yapsak ya söz mü verdirsek benimki hiçbir şekilde söz dinlemiyor :31:

Aynen ben de bir yıldır spor yapıyorum güya. Ama bu jillian başka bir şey, canıma okuyor :D Senin kaçıncı günün tatlım?

Hayır dilvinnn hayır kaçırmamamız gerek kesinlikle :20: annelerimizi ne yapsak ya söz mü verdirsek benimki hiçbir şekilde söz dinlemiyor :31:
sen gelde bunu laz trabzonlu bir anneye anlat buyur annemle konuşma sözü sizindirrr:9:

kızlar işte bugün ki menüm

2 km yürüdüm
30 günlük plank egzersizinin 1. günü tamamdır
uyumadan jillian teyzeyi yaparım büyük ihtimal

Eki Görüntüle 1151589

işte iftar menüm

5 yemek kaşığı konserve mısır
3 ceviz
3 dilim peynir
1 kivi
bir tutam çörrek otu
bir tutam reyhan
ve bolcaaa su

Son düzenleme:

2. günüm, yeni başladım canım :) Sabahları Jillian, akşamları da yoga yapıyorum, Jillian'ın yaptığı ağrılar yogayla hafifliyor :1: Sen kaçıncı günündesin?

bilmez miyim o jillianı :1:
güzel bişeye vesile olmuşsan
m ne mutlu bana tatlım:16:
sormak istedigin aklına takılan olursa cekinmeden sorabilirsin:34::34::34:

Teşekkürler canım :)) O halde hemen sorayım -fırsatı da hiç kaçırmam :1: - her bir levelı kaç gün uygulamamız gerek ve ara vermemiz gerekiyor mu?

2. günüm, yeni başladım canım :) Sabahları Jillian, akşamları da yoga yapıyorum, Jillian'ın yaptığı ağrılar yogayla hafifliyor :1: Sen kaçıncı günündesin?

Ben ikinci levelin 3.gününü yaptım bugün :8: üçüncü levelin daha kolay olduğunu yazmışlar yabancı forumlarda. Umarım öyledir çünkü 2 çok zor :31:

Merhaba hanimlar bu jillian ne kadar zorrr, hangisini yapiyorsunuz siz? Faydasini gorenler kimler?

Jillian biraz ağır bir program... Ben bir yıllık spor geçmişim olmasına rağmen zorlanıyorum. Ama günde sadece 30 dakika yapıyorsun, zamanla alışabilirsin. Faydası için konuşmak için erken, ben başlayalı yaklaşık iki hafta oldu. Bir ay yaptıktan sonra sonucunu yazarım ölçülerle. Gerçi baya ter attırıyor, faydası olduğuna eminim. Ama dilvincim bir dönem faydasını görmüştü sanırım, mesajını görürse yazar o canım :))

Ben 30 days shred yapıyorum.

Son düzenleme:
Ben ikinci levelin 3.gününü yaptım bugün :8: üçüncü levelin daha kolay olduğunu yazmışlar yabancı forumlarda. Umarım öyledir çünkü 2 çok zor :31:

Umarım öyledir ya, 1. level bana hafif geldi, level 2'den başladım, hata mı ettim ona da karar vermiş değilim ama 2 gerçekten süründürüyor :1:

Teşekkürler tatlım :) Senin akşam sporun nasıldı?

ben dün akşamı hafif geçirim fazla zaman almasın dedim çünkü deneme çözücektim uzun süredir cardio yapmadığımdan olsa gerek 15 dk da sanki 1 saat spor yapmışcasına terledim ve yoruldum :1:

Daha sonrada zaten şu baş belası yan yağlarım için video vardı onu yaptım tatlım :31:

bugünde zumba yapasım var dans edicem :1:

Merhaba hanimlar bu jillian ne kadar zorrr, hangisini yapiyorsunuz siz? Faydasini gorenler kimler?

jillian öncesinde spor deneyimi olmayan için fazlasıyla zorlayıcı. ben 1 yıllık spor deneyiminden sonra jillian shred yaptım son levelini yapamamıştım çünkü ramazandı ve ben artık dayanamıyodum bırakmıştım ama faydası oldu tabiki incelmeler yaşadım heryerimden ama dediğim gibi eğer düzenli bi spor deneyimin yoksa şimdilik başlama derim sakatlanabilirsin. Ben 1 yıl spor yaptım ama her türlü ağır sporu deneyip yapmıştım jillianı :31:

kondisyon gerektiren bi spor aksi halde hemen nefes nefese kalabilirsin :31:

Back
X