Hedef 53 olacak :) kilo verme macerası başlasın :)

maşallah sana yine 900e çıkmadan kapadın günü :KK9: fena ter attım bende canım karpuz istiyo soğuk soğuk biraz yerim ben yine 1200lerle bitiririm sanırım bu günüde :KK6:

Ahhh ah ben de spor yapsam keşke :KK51::KK51:
bugün yapmaya çalışacağım :KK56::KK6:
senin de kalorilerin iyi :) tebrik ederim :)

günaydınnnnn..çok güzel bi kahvaltı yaptım erkenden 08.00-08.30 arası ve çokda mutlu oldum..
1 tatlı kaşığı tereyağı(35kalori) ile 2 sahanda yumurta 195
25 gram beyaz peynir 63
1 adet krep 82
5 adet badem 60 toplamda 400 kalori :p
öğle olunca yarı süt yarı suyla bi kahve içerim öğlen yemek yemiyorum genelde bakalım akşamı da yazarım tabi yine 1-1.5 saat leslie ile spor yapıcam dün eşim zayıflıyo musun dedi çok sevindim belli olmaya başlamasına hemen (ki dikkat etmez pek kendileri kilo alıp vermeme iltifat olarak da asla söylemez:KK48:)..işte böyle baya gaza geldim böyle devam diyorum 15 eylüle kadar :KK47:

öğlene doğru tartıldım sabahları kalktığımda genelde şişkinlik hissediyorum daha sonra tartılıyorum..66.3 çıktım bu arada :KK49: devam bakalım yarın inş 66 olurum:KK19:

dün havuza gittim. ondan yoktum :)
yaklaşık 1 buçuk saat yüzdüm ama yavaş= -300 kalori
ama sonra hep beraber çiğ köfte yemeye gittik :(
veeee ben yedim :( :( :(

dün çok iyi değildi :KK12:
bakalım bugün ne olacak :)

dün havuza gittim. ondan yoktum :KK66:
yaklaşık 1 buçuk saat yüzdüm ama yavaş= -300 kalori
ama sonra hep beraber çiğ köfte yemeye gittik :(
veeee ben yedim :( :( :(

dün çok iyi değildi :KK12:
bakalım bugün ne olacak :KK66:
ama bak o kadar yüzmüşsün çok abartmadıysan çiğköfteyi etkilemez diye düşünüyorum..bende dün gece yeşil üzüm yedim bi sürü ya:KK17: gün boyu çok iyi gittim ama gece aşırı acıktım üzümü abarttım yani bi tabak yemişimdir napiyim bu günkü kalorilerime eklicem..ama bu gün tartılmcam yarın tartılcam bakalım gece yemeyi tolere edebilmişmiyim :KK48: pazartesiye65 küsürleri bi görsem uhuuuuuu ne süper olur varya :KK49:

canım neden yoksun buralarda o_O benim kilo vermem yavaşladı gerçi atıştırmalarla 1200leri geçiyorum o yüzdendir biliyorum :KK17: 66.2de takıldım pazartesi hiç değilse 65.9u görsem çok motive olcamda salıyorum hemen başlarken çok azimliydim niye böyle oluyo anlamıyorum..diyeti tamamen bırakmayı bile düşündüm ama fazlalıklarıma bakınca aynada dur dedim kendime :KK63:

1 hafta - 10 gün içinde taşınacağız o yüzden çok sık giremiyorum :(

moralini bozma 2 gün dişini sıksan görürsün 65 i :)

bugün kalorim: 900 civarı idi ama o kadar da iş yaptım :) çoğu erimiştir :)

ben bu gün yeniden başlıyorum tartılmadım kilomu görmeye korkuyorum çünkü dün pazar diye bi saldım ki sorma pizza yedim baya bi hemde :mad: bu son artık 4 haftam kaldı en az 4 kilo vermem lazım :KK17:

canım yoksun baya bi zamandır..ben geçen pazartesi 66 iken yeniden düzgünce başladım diyetime dun tam 65.0 kilo çıktım tartıda..devam ediyorum ben buralardaysan konuşalım..inş haftaya 64-63 ü görürüm

Güncelleme :( :( :(
Boy: 1.70
Kilo:75
...
Yaa işte insan bırakınca ne kadar batabiliyorun resmini çizdim nihayetinde :skandal::KK64:
.
E o zaman şimdi de sıkı tutunca ne kadar çıkabiliyor'u kanıtlayalım da eksik kalmasın:KK51::KK15:
Yarın sabah tartılıp tam kilomu yazıp başlarım.
İlk hedef 1 ağustosta 70 :)
Su vs. şişkinlik... ilk hafta olduğundan bu kadar yüksek bir hedef var..
bakıcaz artık:KK55:

Back
X