• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hedef 55 kilo

Merhaba kizlar :halay:
Nasil gidiyor rejim??
Bende tatilden döndüm, tatil Cok gzl gecti, Otel de all inc olunca Insan Ister istemez tadiyor Biseyler den, Yani gercekden iyi yedim Herseyi yedim hemen hemen Onun Yani sira Cook Ama cok yüzdüm yürüyüs yaptim Ona Ragmen bi Kilo almisim gayet memunum Yani
Bugun basladim yine Rejime
3 ay sonra yine tatil le gidicez Insallah o zaman 55 i görürüm pes etmek istemiyorum motivenize ihtiyacim var kizlar Insallah 3 ay sonra fit bi sekilde olmak istiyorum bikinin icinde

Evetttt diyete kaldığım yerden devam ediyorum. Burası baya motivasyon saglamıştı bana. Bu sabah tartıldıgımda 60.8 kiloydum yarın itibari ile burda yazmaya devam edecem. Hedefim 55 kilo :KK200:

Bugun itibari ile diyete ve spora başlandı :KK200: sabah 61.7 çıktım bir haftada bir kilo olması imkansız. Napalım yola devam.
3 4 gün vucudumu biraz zorlayacam yediklerim almam gereken kaloriden az olacak vucudu şoklamam lazım:eek:
Sabah 1 bardak süt
1 yesil elma
8000 adım yürüdüm
Oğleden sonra salata
Aksama nohut yapacam
Gece yatmadan türk kahvesi
3 lt su

Merhaba ben 17 gün önce Doğum yaptım. Hamilelikte 25 kilo aldım. Bende sizinle zayıflamak istiyorum. Güncel 71 kg.
16 kg vermem gerekli.
Tekrar 55 kg olmak istiyorum.

Cok memnun olurum ama daha yeni dogum yapmıssın yaptıgın diyet sütünü etkilemesin. Yeni dogum yapmış biri olarak 71 kg cok fazla gelmedi bana.
Ama gün içinde yediklerini yazabılırsın ve güncel kılonu. Allah bağışlasın evladını. Benimde zayıflama istegim bebek istiyoruz hamılelıkte kılo almak istemiyorum en iyisi hamile kalmadan zayıflamak diye düşündüm. Hoş daha bebek için icraat yok ama ben yinede kararlıyım biraz zayıflamak istiyorum

Güncel kılo 60.8
Uyanınca limonlu su
Kahvaltı az yumurta az ekmek peynir domates salatalık
Öğlen az yas pasta
Aksam maalesef kayınvalideye gittiğimden yemeyınce beğenmemiş gibi olmamak için tatlıda yedim yemekte artık yarın telafi ederim.
2.5 lt su
7000 adım
Yarına Allah kerim

Cok memnun olurum ama daha yeni dogum yapmıssın yaptıgın diyet sütünü etkilemesin. Yeni dogum yapmış biri olarak 71 kg cok fazla gelmedi bana.
Ama gün içinde yediklerini yazabılırsın ve güncel kılonu. Allah bağışlasın evladını. Benimde zayıflama istegim bebek istiyoruz hamılelıkte kılo almak istemiyorum en iyisi hamile kalmadan zayıflamak diye düşündüm. Hoş daha bebek için icraat yok ama ben yinede kararlıyım biraz zayıflamak istiyorum
Sadece abur cubur ve şekerli gıdalar yemeyeceğim. Sütüm için bol bol sıvı ve protein alacağım.
Tavsiyem hamileliğin ilk 4 ayı çok kilo alma benim kusmam olmadığı için yedim. İnşallah size de Allah nasip etsin :)

Buda benim günlüğüm olsun.
64 kilodan 62 kiloya düştüm. Verdigim 2 kilo bile giydiklerimde fark etti hemen. 1.68 boy ideal kilom 60 ama ben 55 kılo olmak istiyorum. Bebek düşünüyoruz hamile kalana kadar ne kadar verirsem kar diye düşünüyorum.
Yarından itibaren yaptıgım spor ve yediklerimi buraya yazarım.
O iki kiloyu nasıl verdin ne kadar zamanda oldu ek çay falan bişey kullandnmı

Sadece abur cubur ve şekerli gıdalar yemeyeceğim. Sütüm için bol bol sıvı ve protein alacağım.
Tavsiyem hamileliğin ilk 4 ayı çok kilo alma benim kusmam olmadığı için yedim. İnşallah size de Allah nasip etsin :)
Amim canım Allah her isteyene hayırlı zamanda versin. Yedigini içtigini yaz tek basına olunca insan kaçamak yapıyor

O iki kiloyu nasıl verdin ne kadar zamanda oldu ek çay falan bişey kullandnmı
Hayır ek çay kullanmadım. İlk verdigin kılolar geneler vucuttakı ödem ve su oldugundan kolay veriyorsun. Tahmınim 1 ayımı almıstır. İlk konuyu actıgımda tam diyet yapmıyorum her istedigimi yerdim ama az. Şimdi yaptığım diyet daha sıkı oluyor.
Her sabah limonlu su içiyorum
Her sabah yürüyorum
Günde 2.5 3 lt su içmeye calısıyorum
Ekmegi tamamen kestım ayrıca sekeride.
Göbek ve yan bolgeler ekmek ve sekeri kesınce yağların eriyecegını duydum.deniyorum
Tabi dün uyamadım kaynanada olduğumdan ama bugun telafi ederim
Zayıflamak istiyorsan sende yazabılırsın buraya yedıgıni içtigini sporunu

Hayır ek çay kullanmadım. İlk verdigin kılolar geneler vucuttakı ödem ve su oldugundan kolay veriyorsun. Tahmınim 1 ayımı almıstır. İlk konuyu actıgımda tam diyet yapmıyorum her istedigimi yerdim ama az. Şimdi yaptığım diyet daha sıkı oluyor.
Her sabah limonlu su içiyorum
Her sabah yürüyorum
Günde 2.5 3 lt su içmeye calısıyorum
Ekmegi tamamen kestım ayrıca sekeride.
Göbek ve yan bolgeler ekmek ve sekeri kesınce yağların eriyecegını duydum.deniyorum
Tabi dün uyamadım kaynanada olduğumdan ama bugun telafi ederim
Zayıflamak istiyorsan sende yazabılırsın buraya yedıgıni içtigini sporunu
Bende 160 boy 58 kiloyum 50 olmak istiyorum valla

Bugun 60.5 kıloydum yavas yavas gidiyor
Kahvaltı sucuklu yumurta ama azıcık :) peynır zeytin az nutella :KK200:
Oğlen yok
Ara mandalina yesil elma
Aksam tavuk sote 5 6 tane makarna salata
Türk kahvesi soda kabak cekırdeği ve fıstık ama azzzz
10000 adım yürüdüm
Birazda egzersiz
Yarına Allah kerim :nazar:

60.4 kilo
Kahvaltı yine nutellayı kaçırdm biraz :dua: Allahım neden bu Nutella bu kadar güzel
Oğleden sonra mandalina
Aksam ıspanak yemegi ve malesef 1 dilim börek
Aksam az fıstık türk kahvesi soda süt
Sanırım aksam yemelerimi kesmem lazım
13000 adım yürüdüm 30 dk bisiklet:nazar:

Back
X